Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
6 hétig voltam beteg... Krónikus tüdőbeteg vagyok, ezért elég egy megfázás, és sokszor 6-8 hónapig nem tudok belőle kimászni.
Most speciel influenza C vírust kaptam meg, gennyes tüdőgyulladással, gennyes középfül-gyulladással, amit fel is kellett szúrni, annyi genny volt benne, nehogy felmenjen az agyhártyámra...
3 héten át nem hallottam, és hangom sem volt, mert a tüdőbetegség miatt olyan heves, erős köhögőrohamaim vannak, egyik köhögés provokálja a másikat, az asthmás a hurutost, és rengeteg szteroiddal, és erős hatású gyógyszerekkel sem tudok belőle hónapokig kimászni...
bárhol dolgozom, ez miatt minden évben, ahol éppen vagyok,elveszítem az állásaim...
Minden évben újra, és újra kezdem előlről az egészet...
Sajnos ez van...
Ami másnak pár hét, az nekem legutóbb is 7 hónapig nyúlott el...
Kölcsönzött munkaerő nem élvez védettséget...
A multi cég jelzi a munkaerő-kölcsönzőnek, hogy nem tartanak rám tovább igényt, ők nem küldenek el, csaj jelzik... nem ők a munkáltatóm, hanem a munkaerő-kölcsönző... Ők nem küldtek el, amíg keresőképes nem lettem... Én szakítottam meg a táppénzt, hogy meg tudjam gyorsan igényelni a közgyógyot, mert az is pont most járt le, és nem tudom kiváltani a gyógyszereim...
A munkaerő-kölcsönző meg, mivel a multi cég nem tartott rám igényt, nem tud tovább alkalmazni, szerződést bontottunk...
De már találtam másik állást...
Táppénz alatt nem rúghatnak ki.Védett vagy.
csak amikor felgyógyultál és visszamentél dolgozni. Akkor is figyelembe kell venni, hogy előzőleg mennyit voltál tp-en (30 napon túl- vagy sem). Persze ha normális, bejelentett mhelyed volt.
Úgyhogy, ha megyek dolgozni, 50 km-re, napi utazás, oda-vissza 100 km, napi 12 órázás lesz...
Szinte csak aludni fogok haza járni... ismét az lesz, hogy több kazettát kell majd vennem, hogy az egész hetit össze gyűjtve tudjam majd vissza nézni, ha lesz annyi időm...
Akkor anyukádtól kérdezd meg, hogy ő soha nem volt szerelmes?? Ő soha nem romantikázott??
ne legyenek már ilyen érzéketlenek az emberek, hogy az ember csak gürizzen, és nuku tv, és romantika, ami a mai rohanó világban igenis, hogy kell, arra szükség van, hogy kikapcsoljon az élet nehézségeiből, még ha arra a napi két órára is...
Lányok! Most néztem meg az első oldalt, hogy hogy is indult ez a fórum, látom, hogy a hozzászólók közül van aki lemaradt, velük vajon mi lehet? Túl gyors a tempó? Esetleg nem vagyunk érdekesek? Netalán időhiány miatt nincs itt? Vagy-vagy, de azért úgy látom, hellyel-közzel ugyanazok vagyunk rendszeresen.
Na jó, ez csak egy kis elmélkedés volt.
MIért nem szólsz be nekik, hogy milyen illúzió rombolók... Talán nem is tudják, milyen szép a romantika, a szerelem...:))
Ezek a férfiak, akik otthon reklamálnak, soha nem voltak szerelmesek??
Huha igen.
Lányok akinek facebookja ott is tök jó infok képek vannak a sorozatról és Halitról.