Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Allahban reménykedjünk, hogy jó idő legyen, és ne essen az eső. Nagy bosszúság ez, nem is a sár valld be, hanem az áramnélküliség. És persze Onur nélküliség.
Azért nekem jó a péntek, hiszen korábban itthon lehetek, és tudok "gépezni" - ahogy a kisfiam mondja. Ráadásul egy darabig még nem is kell másra figyelni, mert egyedül vagyok, iskola + meló a férjemnek. Bár már ő is hamarosan jön.
Szia! Szóval rövidített műszak neked is? Csak nem te is "valamiféle" PM dolgozó vagy? Ezt csak azért kérdezem, mert ma már felmerült itt ez a kérdés.
Én is azért ültem le gyorsan a gép elé, mert még egyedül vagyok itthon, addig nem szól a "Hites uram" bele, hogy már megint fórumozok, női marhaságokról.
Sziasztok!
Ma már nem tudok jönni, úgyhogy gyorsan írok. Ma hála Allahnak :))) meg tudom nézni mindkét részt, mert rövid napos voltam és már itthon is vagyok. :))
A Kerem-Seh vallomást sem tudtam megnézni, mert persze, h. akkor akar a főnököm dolgoztatni, amikor sorozatot néznék. Micsoda elvárások vannak egy munkahelyen! :)) Ráadásul most se tudom megnézni, mert mindjárt itthon a ház ura, úgyhogy onnantól kezdve nem jutok géphez. Talán vasárnap... Addig is sziasztok, írjatok, megpróbálok benézni.
Sziasztok Lányok!
Újra köszöntelek Titeket Allah áldásával, mert hazaértem.
Szóval erre már én is azt mondom, hogy betegség, hiszen alig értem haza, már a net előtt ülök. Pedig annyi elmaradt "házi melóm" van, hogy nem tudom, mikor érem magam utol. Különösen ez a kupac vasalni való, ami itt van mellettem. "Ezt is Onurnak köszönhetem." De miatta később megcsinálom. :)))
Az a nem jó a péntekben, hogy hétvégén nélkülöznünk kell Onurékat...
De szar lesz nálunk egyik nap... Az e-on valamiért végig túrja a város, már a mi lakótelepünkön tartanak, és június 17.-re írták ki,hogy egész nap áramszünet lesz...
Namost 16h-kor vissza adják az áramot, a baj az, ha aznap dolgozni fogok, akkor hiába állítom be a videót, pár óra áramtalanság után elfelejti a beállításokat, és amire haza jövök, nem fogja felvenni a filmet...
Úgyhogy le fogok maradni róla, aznap két részről...
Június 17. is péntek lesz...
Csak azt nem tudom, mi a francnak túrják végig a várost...
Az benne már az uncsi, hogy nemrég a digi túrta fel az egész város, és mindig, minden csupa sár volt... Majd betemették, akkor utána a T-Home túrta végig a várost... Akkor is minden csupa sár volt, és ha esett az eső, az ember amerre ment, mindenhol felverte a sarat a nadrágjára...
aztán végre annak is vége lett pár hónap után, most meg az e-on túrja végig a várost, és most már tényleg nagyon unom...
Amerre fű van, az mindenhol feltúrásra kerül egy része, és ott sokáig csak sár lesz... Ha esik az eső... És annyira unom... A házak körül is, lakótelepen lakom, a járda szélén jelölték ki a területet, ami azt jelenti, hogy ismét a járdára szórják az agyagos földet, és minden, szó szerint minden sáros lesz, ha esni fog az eső...
Szerinted hasonlít? Hmmm.Majd megnézem jobban.
Mindenesetre nagyon jól játssza az alkesz figurát, az ő szinkron hangjára is kíváncsi vagyok:)
Onur mondta először Sehnek a telefonba, Seh akkor mondta neki, hogy ő is szereti.
Szóval megint Onur mondta ki először:)))
Kellemes péntek délutánt és setét Nektek írjatok jó sokat legyen éjjel mit olvasnom én most elmegyek dolgozni.
Láttátok jővő héten is dupla részek lesznek.