Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
jajjj, ez az onur talpig férfi, álompasi. :)
tetszik nagyon külsőleg úgy ahogyan van. imádom a mosolyát, amivel lefegyverez engem.
és ami elsőként eszembe jutott nekem vele kapcsolatban, az a biztonságérzet. és ez minden térre értendő. igazi féltő, óvó pasi, aki védelmez, aki érezteti, hogy gyenge nő lehetsz mellette. tetszik a féltékenysége is, olyan jól áll neki, szinte megfűszerezi a lényét.
imádom ahogyan hallgat, és a szemével, arcával mindent kifejez. egyszerűen imádom őt.
Naná,hogy megnéztem,nem lehet betelni vele!:)
Valóban az a lényeg,hogy mint férfi,hogy tud bánni a nővel! Hát nagyon tud!Végülis mi is ezt szeretnénk,hogy egy pasi így odalegyen értünk! Van akinek része van benne,van akinek nincs része. A tanulság.: Onurra le kell cserélni a pasitokat!:)
Sziasztok!
Nem tűntem el messzire, csak hát nem tudok géphez jönni, mert lefoglal a család és hát nem is igazán díjazzák ha még hétvégén is ez a téma. :)
Kérdeztétek, hogy melyikőtök hol lakik: én Csongrád megyei vagyok, pontosabban szegedi.
Csicsöri53: megnézted az erdős részt? Na milyen?? :)))
Sziasztok Lányok!
Ma a TV-be Seh mentes nap van sajna:(
De a neten lehet nézni...
Binbir Gece-ep.39,part.2
3:20 -tól :)
Érdemes megnézni a köv. rész elejét is :))
Szevasztok lányok!:) melyik részben van az "erdős " rész,mostmár én is megnézem,láttam,de nem tudom,melyikben van!
4 órakor fut Overdose Angliában,akinek van SportM-je élőben nézheti,de fel lesz téve a youtubra is azonnal szerintem,remélem sikeres lesz a visszatérése,ránkfér már egy kis siker!:)
sziasztok csajok,
elaludtam, utána meg rohantam vásárolni, most kajakészítés előtt vagyok, de csak összedobok valamit, szerencsémre a családom nagyon megértő.
Lehet, nekem szerencsém van, mert az én Onur-om :) itt van mellettem :).
imádom az Unort..hogy lehet egy nöt igy szeretni???
filmekbe van ilyen csak...
Gyorsan idekukkantottam ebédgyártás közepette:)
Du. én is megnézem a tegnapi / heti részeket. Muszáj, nem maradhat ki egy nap sem :)))
Szép napot mindenkinek, Allah áldásával!
Ha sünike itt vagy vagy leszel, priviben válaszolok.
Kukúúúrríííkúúúúúú
szép jó reggelt mindeninek :)
végig olvasva látom végre van olyan akinek fel lehet tenni köz dolgokkal kapcsolatos kérdéseket
majd nekem is lenne amit szeretnék megkérdezni amikkel nem vagyok tisztában de majd később mert most nincs sok időm
Bocsi, közben a gyermekem felébredt, anyahiánya volt, melléfeküdtem és én is elszenderedtem mellette. Most felébredtem, kijöttem, de alig látok a fáradtságtól. Holnap folytatjuk, most megyek aludni. Ma a harmadik este, hogy fenn próbáltam maradni a film miatt, de most nem megy.
Allah adjon nektek jó éjszakát, majd holnap találkozunk.
Sünike Neked is az beteg mint Nekem ja és nézem egy idősek is vagyunk.
Ja és még valami mindketten imádjuk a 1001 éjszaka filmet, és 100km-t utazunk naponta dolgozni.