Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Ezt tényleg Onur énekli???
Lányok!! Hát nem tökéletes?! Nem elég, hogy szívdöglesztő, kedves, mosolygós, jó alakú... még énekelni is tud???
No lányok,csak úgy vasárnapra,Halit mély zengésű hangja és a család, a kis Alin látszik,hogy szerelemgyerek..:)szép kisfiú:)
Persze. :))
Cserébe Te is megírod, h. mit tanulsz?
Sziasztok, szép napot mindenkinek!!
Nekem megírod priviben?? Ha már valaki említ valamit, azzal a bogarat rakjátok a fülembe, és én ilyen kis kíváncsi vagyok...:DD
Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap du megnéztem az összes heti epizódot, de este nem tudtam fórumozni jönni, mert a kutyusunk nagyon rosszul lett, elvittük az állatkórházba, ahol elaltatták.Úgyhogy Apával sírtunk egész este :((( Pedig tudtuk, hogy így lesz, mert már 15 éves volt szegénykém:(((
De most elköszönök, délelőtt már nemigen leszek, mert pakolok és elutazunk egy hétre.Apa dolgozik, én csak pihengetek majd. A szálláson elvileg lesz net, ha tudok, benézek.
Legyetek jók :)
Peride kikészíti a szolgálóját és az otthagyja, így kerül oda Firdeusz.
Azután, amikor Peride elmegy Párizsba, Firdeusz visszakerül Onurékhoz.
Igen, péntekenként csak fél 1-ig dolgozom és nem PM dolgozó vagyok, hanem MH dolgozó, de ennél többet ide nem írhatok erről. Majd esetleg priviben, ha érdekel.
Mit csináltatok ezen az Onur-mentes hétvégén?
Ma van csak olyan lehetőségem, h. gép elé kerüljek, tegnap is csak arra futotta, h. elolvastam a hozzászólásokat, de cseverészni már nem volt időm. Úgyhogy akinek esetleg nem válaszoltam vagy reagáltam le a kérdéseit, akkor utólag is bocsi, lehet, h. elkerülte a figyelmemet. Nem egyszerű 4-500 hozzászólást pár perc alatt elolvasni. :)) Arra meg esélyem se volt, h. újra nézzem az eddigi részeket.
Szép napot mindenkinek :)
látom megint termeltetek,alig győzöm végigolvasni/végignézni újra és újra...
Hmmmm! Bár a képek 99 %- a már ismerős, de így lassítva nagyon klassz volt újra látni.
Gyönyörűségesen szép volt. A napomat bearanyozza.
No, nem is volt ez olyan sok, az oldalak számát tekintve többnek gondoltam.
Én tegnap Onur híján, hogy mégse maradjak nélküle, az egy szabad órámban, amit a hétvégi dolgok között magamra tudtam szánni, természetesen a legjobb részeket néztem újra. A lánykérések nem maradhattak ki belőle, de az erdőset is elővettem már ki tudja hanyadszor.
Szép jó reggel kívánok Allah áldásával mindenkinek!
A reggeli kávém közben terveztem elolvasni a tegnapi termést, mert nem tudtam lenni, de úgy látom egy nem lesz elég, hiszen látom megint "termeltetek" Na kezdjem akkor!
Tényleg nagyon szép a mosolya :)
Az első pasi, aki ritkuló hajjal is tetszik. Tulajdonképpen olyan férfias, hogy ezek a kis hiányosságai nem is érdekelnek :))))
Sziasztok!
nekem meg néha tanulnom is kell, és jobbnak láttam még a gép közelébe sem jönni, mert a hoxa olyan, mint a kábítószer, ha már be vagyok lépve, akkor mindenre figyelek, csak a tanulásra nem...