Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Hú,Onur ,hogy kikelt magából,eredetiben hallgatni még jobb,habár Zöld Csaba is nagyon oké.:)
Persze,egyszer kicsúszik a spiné alól a talaj:)
Ezt már láttátok?
Mindig kíváncsi voltam Halit volt feleségére és Berguzar vőlegényére, hát ebben az elején mindkettő látható.
küldtem választ priv.-ben.
Én ha kijutnék, akkor biztos nem hagynám ki, valamilyen módon ellátogatnék oda is.
Köszi az infót.
Azért nem tudok erről semmit, mert én a konkurens csatornát hallgatom reggelente. Őket jobban szeretem.
De ha lesz időm, akkor 10-én bent fogok kódorogni a városban és lesem a kamiont. :))
Szerinted az Onur-rezidenciába is ellátogathatok??? :)))
Bumeráng - Boros-Bocskor
Indul a Voga vadászat. Reggel hallgatni kell a rádiót, ott elhangzik az aznapi jelszó, és követni kell a kamiont a városban, ott a jelszót meg kell mondani, ha közelébe kerülsz, és akkor a műsor végén kisorsolhatnak az utazásra. minden nap máás-más helyszín és minden nap így sorsolják ki az utasokat, aki másodmagával mehet. Minden évben van ilyen, és most pont Törökországba lehet utazni a műsorvezetőkkel együtt.
Lehet, hogy félresikerült vagyok de én nagyon szeretem azt a műsort.
Szép napot mindenkinek :)
nem volt netem, a szolgáltatónál volt valami gáz :(
Mit csináltatok a hétvégén? Sikerült megnéznetek a nem látott részeket? Ahogy láttam, megint termeltetek a hétvégén, győzzem végignézni :)
Lányok!
Erről nem is hallottam! Mit kell tennem? Tudtok valami közelebbit erről?
Na mindjárt meg is nézem a neten...
Kritti77!
Most hallottam, pici esély számodra Törökországba utazáshoz:
június 10 Szeged Voga vadászat utolsó állomása, törökországi nyaralást sorsolnak.
Lányok!
A privi üzikre délben válaszolok. ha tudok, akkor napközben a fórumra benézek.
Szép napot!
Szép jó reggelt mindenkinek Allah óvjon mindannyitokat!
Gyorsan bejelentkezem, mert már most bolondokháza volt nálam. Még a kávémat sem hagyták meginni nyugodtan.
Erről jut eszembe, vettem mogyorós kávét illetve kapucsínót, nagyon fincsi!!!
Jó reggelt Lányok!
Hogy telt a hétvége?
Ismét hétköznap és ismét várhatjuk lelkesen a délutánt, h. jöjjön Onur.. :))
További szép napot!
Képzeljétek el,ebben a belgrádi tévéműsorban szerepeltek ,de nagyon édesek voltak,remélem a tévé 2 is elhozza majd őket:)
Berguzart egy kicsit zavarta látom,hogy Halit fotóival volt tele egy csaj pénztárcája és halit a nő kérésére el is énekelte neki az ismert dalt,hát nagyon tud énekelni és szép a hangja.
Igazán közvetlenek és szeretreméltóak voltak.