Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Hát én se csinálnék magamból hülyét, az tuti...
csak vicc volt! :))
Pedig Onurra aztán semmi oka.
Fényévekre, sőőőőőt, sok-sok-sok fényévre van tőlem.
De majd mondom a férjemnek viccesen, h. ha Onur elválik, akkor felkeresem...
vagy csinálunk neki egy feleségkereső műsort és mindannyian jelentkezünk rá. Mit szóltok? Versenyezzünk Onurért??? :)))
:))
Vagy talán látja rajtam, h. mennyire odavagyok Onurért és úgy gondolja okos enged... egyszer úgyis túl leszek ezen a rajongáson, minthogy azzal váltson ki belőlem ellenségeskedést, h. folyton ezért piszkál. Erről már szerintem letett.
Volt egy időszak, mikor állandóan azt hallgattam, h. másra sincs időm meg energiám, csak a tévé előtt ülni és Onurt bámulni...
Képzeljétek, tegnap milyen aranyos volt a férjem! Úgy tűnik, kezd belenyugodni, h. sorozat-fan lettem. Ugyanis azt mondta mikor hazaértem, h. "jól van, menj nézd az Onurodat, de aztán le kéne vágni a füvet...". Csak néztem, h. ezzel az emberrel mi történt. :))
Végül a fűnyírásból sem lett semmi, utána kicsit szégyelltem is magam, h. nem csináltam meg.
De hát itt a mai nap, majd megcsinálom. :))
Köszi! :))
Amúgy én is maradok Onurnál, sokkal szimpatikusabb a viselkedése, meg a Seh iránt érzett szerelme is láthatóbb nála, de azért Kerem se semmi. Tényleg csak sajnálom, de Onur szép szemeit és kezeit nem dobnám el érte. :))
Épp most néztem azt, amikor megtalálták a gyereket. Láttátok Kerem arcát, mikor Seh átölelte Onurt? Szegény Kerem... :(( még mindig.
Igen én is így gondolom. Talán a sori nézése közben, ahogy álmodozunk, hogy milyen jó is lenne Seh helyében, érezzük, hogy nők vagyunk!
De a férjed akkor is ritka kivétel. Az enyém (és szerintem itt sok másé is) beront a szobába: "Má megin ezt nézed? Nem unod még?" Az, hogy leüljön velem és nézze.......el sem tudom képzelni. Valamelyik nap esett az eső, akkor már kínjában nézte, annyit jegyzett meg, hogy milyen szép Burhanék háza. De utána már kritizálta is, hogy olyan magas, hogy elég lehet kifűteni. :) Utána meg fogta magát és átment nézni a gyerekszobába a tv-t.
Látom, te sem a "szép" fiúkra buktál! Hát igen Ők férfiak. Tudod, úgy gondolom, valójában itt mindnyájan inkább abba az érzésbe szeretünk bele amit Onur Seherezád iránt érez. Jó elédelegni a lelkünknek ebbe a szép érzésbe. Anyukám mindig azt mondta: a szerelem érzésébe szeretünk bele.
Férjem meg azt mondta szereti nézni, ahogy az arcom megváltozik mikor a sorit nézem, és imádja ahogy hozzá bújok, vagy megkönnyezem a részeket. Szerinte nem ciki egy férfinak nézni, (bár nem nézi mindig, inkább rákérdez mi történt mert érzéseik nekik férfiaknak is vannak.
Sziasztok "régiek" és "újak",
folyamatosan olvaslak benneteket és délután rohanok haza hogy tudjam nézni a sorozatot, de a sok határidős munka miatt muszáj volt visszafognom a rajongásom, így most lemondtam az online nézésről, de már alig várom a júniust hogy egy kicsit lazíthassak és legyen időm online visszamenőleg megnéznem a részeket, tegnap az első rész felénél elment a TV adás nagyon nagyon mérges lettem, hogy ennyi örömöm sem lehet hogy nyugiban végignézzem a napi Onur adagomat, de szerencsére 10 perc után visszajött a sugárzás.
Köszi! Pont ezt a részt találtam meg. A tegnapin tv2-n látszott is hogy a rész jelzőt letakarták.
Azt hiszem türelmes leszek, mert nincs annyi időm hogy itt kuksoljak. Sajnos. De legalább elértem, hogy a népes gyerekhad békén hagyjon délután. Férjem is megfertőztem, már bele-bele néz, és rákérdez ki kicsoda. Mondtam neki az ilyen Onur félék lesz az ideál idén, úgyhogy most vághatom rövidre a haját.:D
A mai rész elején a sóvárgás lesz.
Én Onur párti vagyok változatlanul. Mosoly, szemek, kezek...stb...amiről már annyit beszélgettünk.
kb. a sorozat közepén fognak összeházasodni Benuval, teljesen váratlanul, semmi felhajtás, csak egy szimpla vacsival indul Sevalnal, a szokásos vendégekkel. szerintem soha nem műlik el az érzelme Seh.iránt, ez az én véleményem, de több alkalommal megbizonyosodik róla, hogy Seh. nem őt szereti, ezt ki is nyilvánítja mármint Seh.
Ja, és Benu terhes is lesz, most ott járok a török részekben. + kiderül, hogy nem Seval a mamája, ezért van egy kis haragszomrád Kerem és Seval között, de kibékülnek. Megkeresi az apját Kerem, aki egy alkoholista zenész.