Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Jól hangzik a krumplisalis recept, meg fogom csinálni.
Látom, Bede Robit Te is szívesen nézed:))).
Igazán klassz receptjeid vannak:).
Pedig az ablakot is kinyitottam :).
Megyek, megnézem a receptet:).
Magas vastartalma miatt nőknek különösen ajánlható. A sütőtökben rendkívül kedvező a nátrium és a kálium aránya. Míg a zöldség húsa magas szénhidrát-tartalmú, addig magja fehérjében és esszenciális zsírsavakban gazdag, E-, B1- és B2-vitamin-forrás, sok magnéziumot, káliumot tartalmaz. Élelmi rostban mindkettő ötösre vizsgázik. 10 dkg = 80 cal.
Most akkor mikor lehet enni?
Marcsikám sajnos elkéstél, meg fénypostát sem szereltettél még. Tehát az elképzelés ott van a dugába dőlve.
A frankfurti finom lett, csak 1,5 liter főztem, a végét a szomszédasszony elcsípte. Neki is ízlett. Akkor holnap mégsem a tököt csinálom meg, hanem a kelkáposztás krumplisalátát. Imádom. Erre mostanában cuppantam rá, de köretnek és magában is isteni. A recis naplómban Krumplisaláta másképpen címen találjátok.
Szia Druszám, végre itt!?:)
Látom, sokunk fantáziáját megmozgatja a sori ismétlése:))).
Sziasztok,
Én kérnék szépen a frankfurti levesből és a pogiból is:). Ma gyümi nap van/volt, ami 2 db almát és pár csésze teát jelentett... Utálom az almát, más pedig nem volt.
Most pedig itt illatozik a gyros husi, amit holnapra csinálok, ill. apának a paradicsomos húsgombóc.
Szóval lehetne már holnap dél:))).
Na most hallottam, hogy a Paula és Paulina (?) sorozat sztárja megérkezett Bp.-re.
Hol vannak a Seherezádé sztárjai?????
Drága Zsazsanéni!
Bocsánatod kérem!! előbb járt a klaviatúrám,mint az eszem. Én arra emlékeztem, hogy azt írtad 19-én kezdik a Seht ismételni. Azt hittem feltaláltam a spanyolviaszt a 7823.bejegyzésemnél, azért írtam le.DE most visszalapozgattam a fórumon,és látva a Te infódat rájöttem, hogy egy címeres ökör vagyok.
Szép napot Mindenkinek annak is aki fogyózik és annak is, aki nem. Én már sokféle fogyókúrás módszert kipróbáltam, de csak ideig - óráig segített. Pedig nem ettem túl magam a fogyi abbahagyása után sem. Viszont mostanában kiderült, hogy nagyon nem jól működik a pajzsmirigyem, pontosabban alul működik, ami többek között a hízást is okozhatja (és egyéb más kellemetlen problémát is). Néhány napja kezdtem el szedni a gyógyszert, amit kaptam az endokrinológustól, nem mondom, hogy csodát várok, de legalább azt, hogy az anyagcserém fölgyorsuljon, és hátha ez is segít majd. Még utána nézek majd, hogy milyen természetes szerekkel lehetne még ezen segíteni, és hátha valamit el tudok indítani magamban.
Köszi az infót a Seh ismétlésével kapcsolatban.
Szép napot, eredményes, jó hetet Mindenkinek!
Ma proteines napom van, végre megcsinálom a hamis franKfurti levest, amiben a kanál is meg fog állni a sok zöldségtől. Az lesz más semmi, illetve kenyér helyett két pogi.
Tegnap víznapot csináltam, benne zöldteával és genodermával. Este viszont elqrvultam, mert du.pogácsát sütöttem(füstölt sajtost)és hát az illata...egész estig fixíroztam őket, végül beadtam a derekam és megettem kettőt. Ennyit az önmegtartóztatásról.
Ti ügyesebbek legyetek lányok!!!
Szép napot Mindenkinek! Na jó Onurosat!
Gyorsan végig olvastam a hétvégi termést:)
Nagy dícséret a fogyizóknak!!! Kitartás továbbra is!
Egy ismerősömtől hallottam, aki ért ezekhez a dolgokhoz (fogyókúra), hogy éhezni nem szabad, mert az később megbosszulja magát. Ha a szervezet éhezik, -akkor jön az az eset, hogy abbahagyjuk a fogyókúrát és gyorsan még több jön vissza, mint amit leadtunk, pedig kevesebet is ettünk,- de a szervezet "pánikszerűen" raktározni kezd, nehogy megint hiánya legyen.
Köszike! Viszont neked is további szép estét!:)
A 2 verzió szerint néztem, az elsőhöz béna vagyok, hiábaa.. nem megy :(( Majd valakit megkérek:)! Ma megérdeklődtem, hol és hogyan jelöljem ki a linket ha valahol megjelenítetni szeretném, azt már tudom. De majd szeretném megtanulni a naplóban megjelenítetni amit felteszel. Páá.