Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Tegyük el magunkat holnapra!!Emelem a tétet 1000-re, hátha így jobban inspirál benneteket.
Pusza!!!Jó éjt, szép álmokat!!!!
A kaja képek egyenesen gyomorháborítás:(((
Nem forog az agyam! De megpróbálom:))
Köszönöm Drága!
A revanit most megtaláltam, de amit te írtál linket, már nem működik. De máshol megtaláltam. A mantival meg az volt a bajom,(mostmár eszembe jutott) hogy szerintem nem jó a receptje.
Na de nem létkérdés, csak tudjátok én itt unatkozom, reszelgetem a körmöm és közben mindenféle hüleséget beszélek, meg kérdezgetek.
Arra a zenére koncentráljatok lécci...hátha valamelyikőtök tudja, mert olyan kis okoskák vagytok.
Én most jutottam ide.
Én is bele-belenézek a soriba, és csak a bakik listáját szaporítom :D
Szép estét lányok, asszonyok!!!
Nagyon el vagytok foglalva úgy látom, a hétvégi előkészülettel, bevásárlással.Sehun senki a placcon!!!
Végére értem megint a sorinak, ebből egy 100 Ft-os kérdés: a 157.rész 13.37-től mi a kísérőzene???Nagy kedvencem volt anno és most a kemós agyammal nem jut eszembe a címe.
A török ételekből mi a monti, vagy manti meg a revani. A többinek már utána jártam, csak ezt a kettőt nem találom, de biztos rosszul is írom.
Csók, puszi mindenkinek!!!
Szép napot Mindenkinek!!
Aki esetleg olvasta a naplómat, az már tudja, hogy a fogyimmal nov.1-től nem értem el újabb eredményt és a gyümölcs is egyre jobban bántja a gyomrom. Tavaly is így a 6.hét után adtam fel.Mert amikor elkezd fájni körbe a hasam, nem csak a gyomrom, hanem a hasnyálmirígy, meg a máj, sajnos én nem tudok jóra gondolni. Nem tudom meddig csinálom, de már most elnézést kérek Tőletek, ha kiszállok.
Ma proteines napom van, belsőséglevest főzök, meg a fagyasztóból van még töltött káposzta. A mai nap hátha helyrehoz egy kicsit.
És természetesen a többieknek is szép jó reggelt és kellemes napot!:)
A tegnapi szénhidrátos nap is letelt. Mi is a lányommal a fagyasztoból szedtük ki a megmaradt diós és kakaós csigát. Nagyon fincsi volt még tegnap is! Mártikám a csigák után, a diós szaloncukor mágjobban felcsigázott, mert az íze isteni!! Anyukámtól kezdve, akinek csak lehetett adtam kóstolót, de azt mondták, ennek nincs ellenfele!!!Eldöntött tény, hogy még készítek. A fenyőre, max 1 kg szaloncukrot szoktam amúgy is rakni, a többit kisebb adagokban deszertnek teszem a karácsonyi ostya mellé:)) A tegnapi reggel is olyan szép volt, csupa fehér zuzmarás minden. Ma semmi, hiányzott, ezért gyönyörű téli háttérképet tettem a számítógép falra:)) Nekünk nincs Fem3, de a lehúzott sorit így is fogom tudni nézni!! Szerintem nagyon jó hogy ez a csatorna ismétli, sokkal kellemesebben telnek majd a napok:)) Ma gyüminap, szerintem így a 3- dik után mondhatom, talán ez a legnehezebb! Hiába érzem, hogy nem vagyok éhes, mégis mindíg keresek valamit, valamit amit, de jó lenne megenni:((
További sok sikert mindenkinek a fogyihoz!!:))
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap megnéztem a Port.hun, valós hír 21-től
Fem 3 Seherezádé, 2 rész naponta. :) Most majd olyan finomságokra figyelünk, amit eddig esetleg nem vettünk észre, vagy amire ugyan már valaki közülünk felhívta a figyelmet, de mások elsiklottak fölötte. Várom az újabb eszmecserét, na meg később a Szulejmánt! Gondolom arról aztán megint lesz mit konzultálni.
Na persze. Halit és a lepedő gyűrögetése, az menne :)))).
Szulejmanhoz kitartást :)).
Igenis, értettem:))))
Csak én is imádom a savanyú káposztát. De majd anélkül próbálom először:))))))
Én is enném a fincsi káposztát, de ahhoz a piacra kellene menni, de mint tudjátok...A zöldségesnél meg az a gyorsított vacak van, ami nem savanya, hanem inkább sós.
Belenéztem a Szulejmánba és nem értem, hogy miért van, hogy néha annyira idegesítően akadozik. Nálatok is?? Már kivárom már nem sok van hátra.
Nézem Halitot, mindegy az, hogy szakállal, vagy szakál nélkül sármos a fiú. Ha fiatalabb lennék, szívesen elrontanék vele egy iccakát, szó szóóó.
Alukáljatok, szép álmokat!!!Halitosat!!!
Marcsikám, nézd már meg lécci a receptes naplómat, ott a tartalomjegyzékben megtalálod. Savanyúkáposzta nem kell bele. Az Alfa izlése, hogy nem rak bele ecetet, hanem káposztát eszik hozzá. Először tedd meg a kedvemért, hogy úgy kóstolod, ahogy le van írva.
Puszika, és hidd el fincsi lesz.