Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Persze, hogy nézzük!!!
Minden fogyókúrázónak sok sikert és kitartást. Én már próbáltam néhányszor, le is ment több kg, de sajnos mindig visszajött és nem a sokkal több evéstől. Na ismét kezdődik, nincs filozofálgatás tovább.
Tudom, de az jóval odébb van.
Így van, Onur az Onur... !!!
Igen a kilók. Most figyeltem, hogy Kerem is milyen sovány (soványabb)volt. Persze az arcán rajta is látszik a kor.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy:)))
Én majd a 30-ik nap után mérek:)
Hakan és Burak ugyanaz a szinkronhang ?:)
Fel sem tűnt, pedig hányszor hallottam őket:)))
Majd később vörösborozik is :)))
Tudod, az a nagydarab mackós kinézetű fickó, az arca, mint egy bulldog kutya :).
Vele találkozik össze a Binyapinál a lépcső alján Zafer.
Még 1 h.lye kérdés: miért nem lehet sütve enni a padlizsánt szülésig?
Azt észre vettétek, hogy az első részben Bennuval whiskey-zik Seh, Onurnak meg azt mondja, hogy soha nem iszik? :)
És ha már a fel nem vett ruhadarabok szóba kerültek, amit itt az 1-2-3 részben hord Onur öltönyöket, azokat sem látjuk többet rajta.
Tény, hogy Keremen is látszik az idő. Meg a haján is :)
Nem csak ő, de Bennu, Ali Kemál, de Kerem is felszedett néhány kilót.
Szép jó reggelt :) Örömmel látom, hogy lelkesek voltatok az este :)
Az nekem is feltűnt, hogy sokkal vidámabbak, kisimultabbak voltak a szereplők az elején. Na meg Onurunk meg mintha 1-2 kilóval véknyabb lett volna, amit főleg az arcán látok. Viszont Kerem bárgyú "mosolyai" ... brrr.....
Nos a -3 év nagyon látszik rajtuk, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy a +3 év nagyon látszik rajtuk.
Kaán nagyon édes volt, ahogy Nadidra nézett, amikor meglátogatta.
Onur, hát ő meg Onur. A mosolya, a szeme, a nézése!
Bocsi, mellé ment, ma nov. 22! és nem 23 ahogy írtam.:)
Szép napot mindenkinek! Szép a rózsaszín ing rajta,talán a moziban mikor találkoznak ott van még rajta az ing. Onurnak még mindig tetszik a mosolya.Seh az első pillanattól tetszik neki,de ezzel a pénz felajánlással akarja kipróbálni,hogy más e mint a többi nő.Csak akkor nem tudja,hogy mire is kell a pénz.A gyereket azért imádja Seh.annyira,mert a néhai férjére hasonlít,akit szerintem imádott.
Sziasztok Mindenkinek! Megvolt a mérlegelés! Nov.7-től nov. 23- ig - 3,60 kg:)) Nekem öröm, de ha a következőkben ennyi nap alatt csak a negyede menne le, annak is fogok tudni örülni. Ma korábban ébredtem, kontroll vizsgálatra megyek a kardiológus dokimhoz. A közérzetem is a fogyinak köszönhető. Ma gyüminap, almát szeretnék sütni diósnarancsos töltelékkel. Legyen jó napotok és vigyázzatok az egészségetekre, az ilyen időt nem szeretem, tapadnak a bacilusok mindenkire! Mindíg úgy érzem , legyen fagy, hogy faggyanak meg azok a fránya nemkívánatos bacilusok:).
Szép naposabb napot, mint a mostani mindenkinek!
Ahogy látom igen jól bírtátok az este. Nekem már "korán" fellőtték a pizsit, így nem értem vissza hozzátok.
Miket figyeltetek ti meg? Minden elismerésem!
Diós csiga? Sacher? Mind mind finom, már a neve is "ártalmas".
Köszi, már emlékszem!!!
Jó éjt, Onuros szép álmokat Neked!!!
erődben = erdőben (lol, így is van értelme, de ide kábé semmi)
Maffia lesz, aki lead egy irtózatos nyaklevest egy másik maffiának, azaz a maff fiának, a Dzselil Karabas nevű maff fiának, mert ez a fiú lövetett rá Onurra az erődben. Meg csinál még mást is Szabahattin korábban, de nekem ez a hatalmas taslis jelenet nagyon tetszett a 43. részben. :)
Jesszus4 Ki az a Szabahattin???
Azt figyeltétek, hogy Hakan magyar hangja Burak későbbi hangja? Mázli, hogy Burak idejében Hakan már nem jön elő. :)
De így lesz ez még a leukémiás alapítvány nénijének hangjával, mert az Némedi Mari, és ő lesz Betül hangja, valamint aki Szabahattin hangja, Koroknay Géza, ő lesz Engin hangja. :D
:)) A fagyóban még van diós csiga:)).
Igen nagyon szép! Jó éjszakát!
Megnéztem időközben, másnál is ez a gyönyörű muzsika ment a monológ alatt, tehát a törökök rakták fel.
jó éjt mindenkinek, szép álmokat!!!
Ezt már nem fogjukl megtudni, esetleg ha az eredetit megnézed a yt-n. De miért ne rakhatták volna fel? Ez világhírű muzsikája Brahmsnak, talán 8 van belőle, vagy 9.ezt már nem tudom. De az is lehet, hogy reszelgetem a körmöm...és tudod?!
Elosztogattam az egészet, egy szelet ment a fagyasztóba a következő szénhidrátos napra. Látjátok milyen jól járnátok, ha itt laknátok a szembepanelben!!!
További ajánlott fórumok: