Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Mondasz valamit!!!
Remélem a holnapi napom jobban alakul, most elszánt vagyok, még ha pár kiló is megy le, az is jó.
Sajnálom!
Nekem a köldököm körül maradtak csíkok a terhesség után:(
Hát, ha megnézem magam a tükörben akkor nem igen tudom elhinni, hogy lehetek vékony... :S
Pusz
Nem vagyok vékony! Az alakommal a problémám: vastagok a combjaim, van fölös husi a csípőmön és a hasamon is.
Bárki lehet vékony, persze csak ha akar. Minden elhatározás kérdése!
Cupp
Üdv!!
Sok sikert!
Én sem szeretek éhezni :( Ha sokáig nem eszek akkor rám tör a falási roham és ami az utamba akad megeszem :(
Szia!!!
Mindent bele!!! Sikerülni fog az!!!
Bár mi még mindig egy cipőben járunk :D
Nem:P:P
De ezen nem fogunk összeveszni:)
Miért? Nem irigylésre-méltóak a méreteim.
Te elküldöd priviben, hogy hány cm és kg vagy?
Én ide is kiírom, nem szégyenlem:)
175CM és jelenleg 62kg.
Mondjuk az tény, hogy mindenki maga tudja, hogyan érzi jól magát.
Priviben elküldöd, hány centi és kiló vagy?
Köszönöm:)
A bajaim magammal: nagyon vastagak a combjaim, és van fölösleges husi a csípőmön. De leadok 5kg-t és elégedett leszek magammal:D
Én nem tudom mi bajod magaddal.
Nagyon csinos vagy ebben a bikiniben!!!!!!!!!
Én sem szeretek éhezni. De mióta "életmódot váltottam", azóta sokkal finomabbakat eszek. Ugyanis minden étkezésnek sokkal jobban megadom a módját, még a reggeli szendvicsnek is. A férjem ma is lenyúlta a fél ebédem(na jó felajánlottam neki, mert szegénykém megint közölte,hogy akkor ő is fogyózni akar ha ilyen finomakat eszek-de neki nem kell annyit eszik amennyit akar és vékony).
Tehát nem biztos,hogy lemondással jár ha "fogyisan" eszel. Az a lényeg ,hogy változatos legyen, és persze a már elcsépeltek tűnő szöveg: MINDEN FEJBEN DŐL EL!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..