Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Sziasztok
Láttom mindenkinek jól halad a fogyi.............
Csak én bünöztem me,és büntudatom van,de 2 hónap után elöször...........
Na de holnap ismét folyt köv.!
Szia!
Téged is irígyellek!!!!
Úgy látszik, ez egy ilyen nap:DDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Ma a mérleg kedvezett nekem, és ezt meg kellett ünnepelnem, vásároltam:D Vettem egy új farmert, annyira nem tetszett, de az igen, hogy rám jött:D 29-es naci, jahm és vettem még cuki bugyit és melltartót, lila mind a kettő:D Meg vettem egy fülbevalót, tükröt, könyvet, nagyinak szoba hőmérőt meg még nem tudom mit:D A naciról tettem fel képet.
Cupp mindenkinek
Most meg megyek brownei-t sütni...nesze nekem diéta:D
Sziasztok!
NAGYON, NAGYON, NAGYON irígyellek!!!!
Garatulálok neked, ügyi vagy!
Úh, te jó ég, hogy bírtad?
Gratulálok az eredményhez, akkor vigyázzál rá :D
Jól sikerült a visszaállás, ma reggelire már csak egy kiflit ettem, sonkával, és pici vajjal, meg egy bögre teával.
Bár még csak fél 11 van, nem kiabálom el azért :D
Szép reggelt!
Túl vagyok a folyadéknapon:)Meglett az eredménye,mert most már elmondhatom,h.5-el kezdődik a súlyom:DD59.8 kg lettem ma reggelre:DDNagyon örülök:DDAzt hiszem megérte a torna,meg az este nem evés:))
Aztán kitartást mindenkinek a mai napra!!
MMMaya!Simán visszaálltál a diétádra?
Könnyen. Ilyenkor már nem olyan nehéz elkezdeni. Főleg ha meglátom a mérlegen, hogy megint 85 fölött lesz.
Na, de ez most belefért, így terveztük, hát így is lett :D Csak 2 nappal több... :)
Ám találtam egy fogyókúrás viccet, ami nekem nagyon tetszik. Megosztom veletek:
A fogyókúrázó kolléganő egy hatalmas péksüteménnyel érkezik a munkahelyére. A munkatársa megkérdi:
- Úgy tudtam, fogyókúrázol!
- Persze, de ez most más. Reggel elmentem a pék mellett kocsival, és a kirakatban megláttam ezt a sütit. Olyan hívogató volt, hogy megfogadtam: ha van parkoló hely az üzlet előtt, akkor megveszem. És képzeld, volt üres parkolóhely! Alig kellett nyolcszor körbe mennem!
Jajj nagyon nagyon aranyos vagy!
Ezért küldök Neked egy hatalmas virtuális ölelést!:)
Cupp
Én is szerettem volna kicsit vásárolgatni,még jó idő is volt hozzá,csak éppen egy kis akadálya annak,h egyátalán emeberek közé menjek...(sajnos herpesz lett a számon és ilyenkor nem szívesen mutatkozok...)
Egyébként nagyon szorítok neked,h mire egyetemre mész elégedett legyél magaddal:)Nekem sajnos csak a fősuli után sikerült megelégednem magammal...:(Jobb lett volna az egész,ha már úgy kezdhettem volna,h.csini vagyok...Azért így is jó volt...;D
Úgyh.teljes gőzzel melletted állok:)
Sajnos(számomra legalábbis)én is úgy látom,h.mozgás és diéta együttesen kellenek,ahhoz,h.az ember lefogyjon...Próbáltam csak diétát,csak sportot,de külön néálam nem működik...
Tényleg sportolt ma valaki?:))
Sziasztok!
Jelentem, élek még és a hétvége folyamán a fogyókúrát hanyagoltam. Voltunk lagziban, családlátogatóban, de holnaptól végre a régi kerékvágásban lesz minden.
Nem igérem, hogy sikerül visszaolvasnom, de azért próbálkozom :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..