Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Köszönöm:)
Jó ezt olvasni, hogy ilyen ügyesek voltatok!!!
Gratu!
Jó éjt szép álmokat!
Jó éjt puszi a buksira:)
Gratulálok az új kabáthoz!
Bár már jövőre nagy lesz Rád, de addig kell hordani, amíg nem lötyög:)
Az én napom is jól telt. Vettem magamnak egy szép kabátot, nagyon jól áll. Ez viszont azt jelenti, hogy nem hízhatok!
Szóval újjabb inspiráció, hogy tovább csináljam!
Látod megy ez:)
Ügyes vagy!
7 kilót, és mellette átalakultam, illetve sokat feszesedtem.
talán a fele ment le a feleslegemnek ezalatt a 21 nap alatt. Igen a dvd-re tornásztam és nagyon sokat futok... (ha birom, de tény, hogy gyengébbnek éreztem magam a kúra alatt) a minden 5. nap gyümölcs-zöldség nap pedig nagyon jó ötlet, azt mindenképp megtarton ebben a szakaszban is. tényleg sok van még hátra, de ez nagy lökés volt nekem. semmi extra költségem nincs ezzel a diétával. (sőt, spóroltam is egy kicsit) nagyon várom viszont a holnapot, akkor ugyanis már nem előre megadott az étrend, hanem én válogatok. Nem teljesen követtem az étrendet, de nagyjából igen. Használtam a Lendületben, A Live és a menni fog dvd-ket. (ezek megvoltak már korábbról) Illetve Czanik Balázs Capoera aerobic dvd-je még nagyon jó. Vicces, és jó kedved lesz tőle.
Nem akartam senkit megbántani ezzel, csak nem árt tájékozottnak lenni mielőtt az ember hozzájuk nyúl.
Viszont én is kérdeztem ezekről a dokim, és azt mondta, szó sem lehet róla!!!
Nekem azt ajánlotta, hogy hanyagoljam a szénhidrátokat, és helyette több fehérjét, rostot vigyek be.
Mégegyszer Bocs!
Sziasztok
Hát én gyógyszert szedek,és 2 hónap alatt 15kg-ot fogytam.
De maga a gyógyszer szedése nem elegendő a fogyáshoz,az csak egy mankó hogy életmodót válts.Valaki mint magam,saját erömből nem tudtam soha lefogyni,kell egy kis löket,és ez megvan.
A káros hatásairól nem szép dolog ilyeneket terjeszteni,hisz szigorúan csak orvos írhatja fel,és több 100-an szedik gondok és különösebb mellékhatások nélkül.
Sziasztok!
Én nem ajánlom, hogy tablettákkal fogyaszd magad. Láttam egy műsort a tv-ben, hehet hogy ismeritek is Véznák és Dagik, és abban az egyik részben pont a fogyitablettákról beszéltek, és egy orvos mondta, hogy ezek a reductil és társai fogyasztótabletták, hirtelen szívleállást okoznak!
Szio!
Na ez egy jó téma...jókor...jó helyen. Ugyanis napok óta azon agyalok, hogy lehet, hogy valami fogyiszerhez kellene folyamodnom...:(
Mert mostanság annyira nem mennek lefele a kilók :(
És kezdem elveszíteni a pozitív energiáim utolsó kis részeit is :(
A pici szivem nagyon szeretne már lefogyni, és minden lehetséges eszközt bevetne, de az eszem nagyon nem akarja engedni :(
Próbálok érveket és ellenérveket összegezni a fejemben, de nagyon hajlok a gyógyszerek felé...
Tavaly már kipróbáltam egyet...azzal 2 hónap alatt 13 kilót fogytam úgy, hogy nyílván kevesebbet ettem, mert a gyógyszer hatására jóóóval kevesebbel is jóllaktam, viszont abszolút nem válogattam meg hogy mit eszek! Így semmit sem nélkülöztem. Amikor éhes voltam ettem, és annyit ameddig a pocakom nem jelezte, hogy kösz, jóllaktam. Ja és a mozgást nagyon messziről elkerültem. És mégis fogytam...De aztán természetesen elfogyott a gyógyszer és visszatért az étvágyam, kitágult újra a gyomrom és voálá...itt tartok.
Most annyiban lenne másabb a dolog, hogy már jó ideje mosom az agyam és sok mindenre rájöttem, és most már okosan csinálnám: diétázva és tornázva mellette, és persze nagyon (!) odafigyelve utána, hogy ne jöjjön vissza egy deka se.
Nektek mi a véleményetek?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy kinek melyik módszer vált be, de nekem segítség nélkül nem sikerült volna fogynom sajnos...
4 év alatt 40 kg-ot szedtem fel, voltam orvosoknál, de semmit nem derítettek ki... Már nagyon fájtak a térdeim a súlyfeleslegem miatt. A sorozatos fogyi-kudarcok miatti elkeseredésemben és mert már sírva néztam a tükörbe fogyikapszulához nyúltam. Persze mellette mozogtam szinte minden nap és odafigyeltem arra mit eszem. BEVÁLT!!!! 22 kg-ot fogytam, és kerültem olyan fizikai állapotba, hogy babám lehessen! Növekszik a pocakom, de most nem bánom :)
Természetesen a babaprojekt előtt jóval abbahagytam a fogyiszereket, így meg is maradt jó pár italporom, és pár kapszulám is. Ha esetleg érdekel valakit.....
Már megint ilyen korán"lelépek"...Megyek dolgozni!
Szép estét!:)
Sziasztok!
Minden"újrakezdőnek"kitartás:))Egy kis bűnözés kéthavonta"sima"ügy...
Én ma megint megyek éjszakára,de még annyi dolgom lenne itthon...Ilyenkor szokott az lenni,h.mindent elhalasztok holnapra...:))
Remélem ma is ügyesek vagytok:))
happy4ever!Csini az új naci:)Már várom,h.én is vehessek egyszer egy(vagy inkább több:))29es méretű farmert...Álom édes álom...
Sziasztok!
Hajrá!!!!!!!
Sziasztok
Ma folytatodik a diéta a tegnapi kilengésem ellenére...........
Sziasztok csajok!
Nagyon szép estét kívánok mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy így fellendült az én kis fórumom és így próbáljuk segíteni egymást! :D
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..