Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Mostmár legalább, tudok majd viszonyítani. Legközelebb akkor fogok képet készíteni, ha elértem az 55-öt.
Félek, hogy be fog pórhálósodni a fényképezőgépem:DDDDD
Mert az sose jön el:)
Köszi!
Nekem is tetszik:DDDDDDDDD
Csajszi!
Raktam fel képet a naplómba, per pillanat így állok, 6,5 kiló fogyás után.
Én mára befejeztem a kajálást, a mai kalóriám összesen 850 körül van, király!!!!:D
Torna is megvolt (1 óra), már csak fél óra bicaj jön:D Csinike leszek:D
Szerinted én nem csodálkoztam magamon,h.nem kívánom a tésztát?!:SMikor mindig is olyan voltam,h.csak tészta legyen a többi nem érdekel..:)
Bűnözni most már nem érdemes...:)
Szénhidrát napon nem kívánni a tésztát, sütit??? Szentségtörés =D
Nekem ma volt délelőtt egy power body órám, most meg kerülget az izomláz, de annyira jó volt...
...képzeljétek! Megjegyezték, hogy kisebb lett a hasam =) azért az ilyesmi jó kis megerősítés. Most azon parázok, hogy a mellem ne kövesse =D
Ma zöldségnapom van, a reggeli egy fürt szőlő volt, az ebéd párolt zöldségkeverék egy kis kenyér...a vacsi szerintem ugyanez lesz.
És ma (még) nem bűnöztem =)
Tényleg jó volt a BA 200%:)Jól lefárasztott...
Happy4ever!Kezded túlzásba vinni...Nem ebédelsz?Amúgy is csak 2 kiwit akartál enni,és még ezt is kihagyod?!Vigyázz csajszi,nehogy bajod legyen ebből a nem evésből...!
Sziasztok!
Végre itthon! Ez a nap tiszta fagyos volt,a sok lyukas órám közepette a padtársammal a városban sétálgattunk, majd megfagytunk. Az ebédet ma kihagyom, helyette intenzív torna lesz. A vacsi pedig húsleves. Cupp
Sziasztok!
Remélem nem azért pang a fórum, mert mindenki nasizik:)
Kalóriamentes szép napot kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..