Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Köszönöm szépen:)
De Krisztacska28 a képeidet elnézve Neked már most nagyon jó alakod van.
2 hete még én sem tudtam. De mostmár rekordom is van, kereken 1 órán át csináltam valamelyik este anélkül, hogy egyszer is leesett volna!
Szóval csak egy kis gyakorlás:)
Sziasztok!Végre itthon,letelt a mai munkanapom...Egy kicsit elfáradtm...Ma nem tornázok,mert hulla vagyok,de egész nap álltam,jöttem,mentem,ugyh a mozgás azért megvolt:)
Vásárolni én is szeretek:DDD
happy4ever ügyi voltál ma:)Büszke vagyok rád!csak így tovább:)
Így van!
Én már tornáztam ma, de még este felé fogok hullahoppozni, tökre tetszik:)
Az ilyen dolgok engem is marhára feldobnak:)
Pont a napokban jött meg egy rendelésem, pár felsőt rendeltem, és mikor felpróbáltam őket olyan jó érzés volt, hogy még jól is állnak:))))
Amúgy én is ímádok vásárolni!!!!!
Sziasztok!
Ma eddig nagyon jó napom van, vettem egy cuki fekete koktélruhát:D meg hajsütővasat. Szóval most fel vagyok dobódva:D 5 órán keresztül vásárolgattam a városban, 5 óra séta:D Eddig a kalóriáim is jól állnak, kb. 900-nál járok.Most még megyek az Auchanba vásárolni:D Imádok vásárolni:D Ma még fogok szobabiciklizni és Rubint Rékára mozogni:D
Cupp mindenkinek, különösen neked Krisztacska28!:)
Sziasztok!
A tejbezabi, tejben zabkorpa, egy ez egyben olyan az íze mint a tejbegríznek, csak ezt egész nap eheted és nem hízlal!!!
Jaja, meg azon felül hogy egészséges, jol ki is pucol..... ;-)
Sok sikert a fogyizásodhoz!
Köszi a tanácsot!:D Megfogadom, bár nem ízlett a grapefruit, azért havonta 1-2t meg fogok enni, mivel ugyebár egészséges, és mindent az egészségért:D
Cupp
Tejbe zabkása:D
5 evőkanál zabkorpa
3dl tej
6 szem édesítő
fel kell forralni a tejet, majd folyamatos keverés közben, hozzáadni a zabkorpát, meg az édesítőt. Ezután kész. Fahéjjal meg lehet szórni.
Innen a hoxáról vettem ezt a receptet, bocsánatot kérek akitől elcsentem:)
Sziasztok!Látom most egy kicsit pang a fórum:S
Ám én délután 5kor ismét neki kezdtem az életmódváltásnak és most a végsőkig kitartok:D
Már tornáztam is:D
Ettem vérnarancsot, ami állítólag gyorsítja az anyagcserét. Meg fél órámba telt míg meghámoztam...addig mennyi más kaját be lehetett volna falni-mondom, hogy diétás kaja a vérnarancs, meg mivel nehéz meghámozni, én azzal is kalóriát égettem.
Főztem zöldteát is és elkezdtem iszogatni, az orvosom is ajánlotta, szóval kezdek hallgatni a jó szóra.
A mai kalóriám rengeteg a délelőtt miatt, de az már nem létezik, én ma délután 5 óta létezik, előtte nem voltam:D
Most keresgélek a neten comb-has-popsi formáló tornákat és fini diétás ételeket. Mostanában rám jött a főzhetnék...nem tudok főzni, meg kell tanulnom valamikor, hiszen a kincsem imádni enni...bezzeg rajta nem látszik ha sokat evett... Szóval jövő héten fogok tejbezabit csinálni:D
Bocsi, hogy most hosszú voltam. Cupp mindenkinek!
Imádlak titeket!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..