Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Szia!
Nem a srác személye miatt, hanem a véleménye miatt, sajnos nagyban adok a külvilág véleményére.
Sziasztok!
happy4ever!Nem értelek,miért fogytál le ennyire,ha 74 kgosan érezted legjobban magad...Egy srác miatt?Nanemár!!!
Erzsi!Hajrá a diétával!Gondolj arra,mikor bűnözni"akarsz",h.senki nem tud helyetted lefogyni...Ha te nem teszel meg mindent annak érdekébe,h lefogyj,akkor szerinted ki fog?
Tehát kitartás!!!!És tuti csini leszel a szalagavatón!!!:D
Biztos csini leszel a szalagavatóra! Én bízom, hiszek Benned!:)
Jövőre meg az a naci meg már nagy lesz Rád, de majd veszel helyette egy jóval kisebbet, amiben nagyon csinin fogsz mutatni:)
Cupp
De holnap új nap lesz és holnaptól nem fogsz bűnözni. Ha szugerálod magad, hogy innentől betartod a diétát akkor sikerülni fog.
Gondolj valami szép ruhára amibe bele szeretnél fogyni és akkor rögtön elmegy a kedved a nasitól, legalábbis nekem így szokott lenni. A fránya csokis süti is megmaradt:D
Szia!
Én ma nem voltam lusti abból a szempontból, hogy voltam 3 órát vásárolni...kivételesen nem én költöttem a pénzt, és ennek már örülök:D
Nincs a lakásban se kakaó se tej, szóval a kakaó kilőve:S
Szia!
Én ma lusta voltam, csak hullahoppoztam.
Ígyál meg helyette egy nagy bögre kakaót, természetesen édesítőszerrel, az úgy eltelít, hogy utána rá sem tudsz majd nézni a sütire.
ma mindenki milyen csöndes...
én éppen azon gondolkodom, hogy unalmamban befalom a konyhában lévő csokis sütit... nagy a kísértés:S
Sziasztok!
de el van tűnve ma mindenki:)Én ma de.dolgoztam,miután hazajöttem lenyomtam egy kickboxot"Norbival",és már fő a kaja vacsira:)Hétvégén lusta voltam a tornákat illetően,de ma bepótolom:)
Remélem mindenki ügyes ma,és keveset eszik,sokat mozog:D
Köszi!
Túl is vagyok rajta, ezután vacsira már csak egy diétás csokis shaket iszom.
Sziasztok!
Én ma nagyon sokat mozogtam!
Először is ebéd után füvet gereblyéztem a kertben ez kb. 2 órás tevékenység volt.
Aztán a szokásos 70 perc torna.
És este még lesz hullahopp:)
Szia!
Megvolt a motorozás?
Sziasztok:)
Nekem ma tényleg pihenő napom lesz:)most igyekszem rávenni a férjecskémet,h.ugyan már vigyen el egy kicsit motorozni,ha már ilyen jó idő lett:)Csak még az ebéd nincs kész...Jó sokáig aludtam:)
Én ma zöldséget,meg rizst fogok enni...
Én nem hiszek a"szüneteltessük a kapcsolatot" című témában...abban igen,h újra lehet kezdeni egy kapcsolatot...ha szünetel,akkor úgymondt ígéretet teszel a másiknak,h.folytatása lesz a kapcsolatotoknak...és,ha a szünet közben rájössz,h.jobb nélküle,mint vele?Akkor megszeged az ígéreted?Tehát szerintem egy kapcsolatban a szünet az szakítás...attól függetlenül még lehet boldog folytatása a kapcsolatnak:)
Mindenkinek szép vasárnapot kívánok!Tessék pihenni és keveset enni!:)
Cupp
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt:) Aranyosak vagytok.
Millió cupp
Szerintem lehet!
Az én kapcsolatomban is volt egy kis szünet,nagyon jót tett mind kettőnknek.Az ember rájön arra mennyire is hiányzik neki a másik vagy ha nem akkor annak a kapcsolatnak nincs értelme tovább!
Mi azóta is együtt vagyunk és van egy 18.hónapos kisfiúnk!
Igazán nincs mit!
Legalább mi fogyizók tartsunk össze!:)
Cupp
Sikerült, 81 percnél esett le a karika:)
Köszönöm a bíztatást!
Szerintetek lehet egy kapcsolatban szünetet tartani? tudom, hogy nem ehhez a fórumhoz tartozna ez a kérdés, de én mégis itt szeretnék tanácsot kapni.
Előre is köszönöm
Cupp
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..