Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratula a koránkelőknek:)Én ma fél 10hig aludtam...(?)Azt hiszem kezdősik az őszi-téli"befordulós"időszakom...nem szeretem,h.egész nap alig van fény...Nem tudok feltöltődni...:(De azért az elárulom,h.4.10hkor szoktam kelni,ha melós napom van...:(((
Remélem ügyesek vagytok ma is...:)Nekem ma ch napom lesz...Fogalmam sincs mit egyek ma..?
Jó reggelt!
Én már fel is keltem de ma még nekem is nehezemre esett.
Már a reggelin is túlvagyok:
1 szelet kenyér 2 lapsajjtal 350kalória.
Most irány a suli:S
Cupp
Fogyjatok ma sokat és tornázzatok is!:)
No én elteszem magamat holnapra!
Mindenkinek kitartást és kevés kalóriát kívánok holnapra!
Cupp
Jó éjt
Nálunk a suliban mindig november végén vagy december legelején van a szalagavató.
Mára megvolt a torna adagom, mindenből emeltem az adagom, és ma elkezdtem szobacangázni, 30perc, 5 perc nagyon gyors és 5 perc gyors váltakozva.
A holnapi kajám is megvan már:) A reggelim 1 szelet kenyér 2 szelet lapsajjtal, ebéd 2 kiwi, vacsi húsleves, jahm és még reggel egy banán.
Ismerős...
Mikor unatkozok én is állandóan ennék. Így aztán próbálom magam lefoglalni.
Szia!
Sok sikert!! Én is számolom, ma kezdtem el hivatalosan, nekem tetszik. Ad némi korlátot és úgy variálhatom a napomat ahogy akarom. Belefér minden egy adott határig. Persze nem egész nap csoki, meg hasonlók.
Háát... ebédre sütöttem csirkét, szigorúan csak sütőben, olaj nélkül, meg csináltam hozzá salit (vöröskáposzta, paradicsom + fetasajt) a vacsora pedig gyrostál volt... annyi zöldség volt hozzá =D imádom...
Lecsúszott 2 70%os csokikocka is.... de nem baj! Holnap lemozgom a fitness órán =)
Tudod mit utálok jobban a gyüminapnál??? A gyüminap utáni gyümölcs reggelit =)
De fura, mert 5 éve, mikor először csináltam, a zöldségnapot utáltam... most meg meg tudok zakkani a párolt zöldségekért (kiv. brokkoli XD)
Üdv lányok!Látom épp lelépett mindenki...Én meg most értem haza hastáncról,gondoltam megnézem erre mia hejzet:)
Biztos nagyon jó lesz a szalagavató:)Jó korán lesz...nem januárban szokott lenni?
Jó pihenést!Ügyik voltatok ma is:)))
Jó éjt! Aludj jól! Álmodj szépeket!
Cupp!
Na megyek alukálni, mert hosszú volt a nap.
Jó éjszakát!
Aztán estére már semmi nasi!
Amúgy Te csak úgy magadtól szoktál hullahoppozni vagy zenére? vagy tv-re?
Én valamilyen pörgős zenére.
Igen!
De nekem a rekordom még csak 36mp, lesz ez jobb is:) Remélem:D
Tök jó!
Úgye milyen jó dolog!
Jó estét!
Ma Norbival töltöttem a délutánom egy részét, jól meg is ízzasztott:)
Még este lesz egy kis hullahopp és ennyi.
Remélem mindenkinek hasonló jó napja volt, és persze kalória mentes:)
Sziasztok! Jöttem volna előbb is ha a net nem vacakolódik...de már megoldottam. Szalagavatón nagyon szexis táncunk lesz, addig fogynom kell, legalábbis alakulnom rengeteget. Ilyen dagadtan nem állhatok színpadra. Chicago-stlye lesz amúgy:)
Mai kajáim: 1szelet kenyér 1,5 sajt-250kal, 1 banán-100kal, ebéd: sóska 480kal, vacsi 3db virsli 180kal. Ma nem ettem kiwit, rá kell állnom a diétára keményen, dec.4.-én szalagavató addig fogynom kell!!!!!
Ma nagyanyám elrontotta a kedvem, de azóta helyrerázódtam.
Csinszfi én is sokat ettem régebben unalomból, mondván nincs jobb dolgom. Nem is volt jobb dolgom a kuffer növesztéstől...De le lehet róla szokni.
Remélem mindenkinek jó napja volt!
Amúgy a suli agyzsibbasztás volt, utolsó év kb. semmiről nem szól. De fél év és vége:D:D:D:D
Az "is"le maradt az előbb!!!
Tehát miért van az hogy ha nem vagyok éhes akkor is eszem?
Hú gyerekek én tegnap elhatároztam hogy mától neki kezdek a fógyókúrának már vagy 10-szerre,de nem megy most is csipszet zabálok!
Miért van az hogy ha nem is vagyok éhes akkor eszem!!!
Bocs!egy kicsit eltűntem...:)Ma zöldségnapom van:)Én szinte mindegyik napot nagyon szeretem kivéve a gyümölcs...Soha életemben nem voltam nagy gyümölcsrajongó...Van amikor a reggelit is kihagyom ez végett...Tudom,h.ez nem jó,de egyszerűen van amikor nem tudom magam rávenni,h.gyümölcsöt egyek...:)Mi lesz ma a menüd?
Én ma csak zöldséglevest fogok enni:)
Sziasztok!
Már sok diétát kipróbáltam, de eddig semmi nem vált be igazán. Most a kalóriaszámolgatósnál tartok. A 90 napos eredményes és főleg tartható?
Sziasztok!!
Szép napot mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..