Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Szia!
Olvatam a naplód, és reálisnak tartom ahogy levezetted a fogyásod nyárig!
Látom te kalóriát számolsz.
Sok sikert:)
Szia! :)
Én ma éjjel voltam fent, sajnos nem volt idehaza a párom. Mit dolgozol?
Hogy birod a gyümölcs napot? Nekem tuti nem menne. Valahogy a gyümölcstől mindig éhesebb vagyok.
Jó reggelt!
Ó, te szegény :(
Szép napot!
Szia!
Szerintem próbálj meg odafigyelni mikor mit eszel. Most többet úgy sem tehetsz.
Milyen idős a picid?
Sziasztok:)Megint későn keltem...Na,majd holnap kelhetek 4hkor,mert megyek melózni...Ma gyümölcsnapom van...
Anikko!A 90 napos úgy épül fel,h.fehérjenap,keményítőnap(zöldségnap,szénhidrátnap(tészta,süti),gyümölcsnap.A reggeli minden nap gyümölcs.Elég sokat lehet vele fogyni 15-20 kgot is ha nagy súlyfelesleggel kezdi az ember...:)
Norbi is nagyon jó(Nekekm annyira nem jött be...Igaz,h.jókat ettem,de nem fogytam...:()De nagyon sokan esküsznek rá!És ott aztán mindent ehetsz...:)Csak az időpontokat kell betartani:)
Jó reggelt!
Remélem jól aludtatok! Nekem rémálmaim voltak:S
Mai reggelim: 1szelet kenyér sajttal 300kalória, lesz ma még banán 100kalória. Az ebédet még nem tudom, hogy mi lesz. De ma is lesz torna!!!
Mindenkinek mínusz dkg-ban gazdag napot kívánok!
Cupp
Köszönöm mindenkinek!
A doki semmi fogyizást nem ajánlott, a tej miatt.
Felülésből már 2-t bírok. Ez kicsit lelkileg is megvisel, mivel szülés előtt a 100 sem lejentett gondot. Minden na sétálunk, jól felöltöztetem manót és csavargunk, mostanában kenguruval, mert így majdnem 6kg-ot cipelek.
A Norbi miben egyszerű? Még soha nem próbáltam.
De a 90 napost sem ismerem igazán. Az használ?
Szia!
Én Norbizom, nekem ez a legegyszerűbb!
Jól tudod.
pont ez a gond, meg hogy türelmetlen vagyok.De tornázni is csak mdjával tudok a császár miatt. Nameg időm az kevés van
De még 5-6kg-t szeretnék fogyni.
Szoptatás mellett ha jól tudom nem lehet fogyókúrázni, de lehet válogatni hogy miből eszel többet, mármint gyümi, zöldség, fehérje, kevesebb szénhidrát.
Köszönöm
Nézem a képeid..... öööö Nyilván nem akarsz fogyni?!
Nekem az a bajom, hogy szoptatok
Szia! Üdv köztünk!
Van aki 90 napozik, van aki kalóriát számol. És ha valaki elbizonytalanodik akkor bíztatjuk a másikat.
Nagyon rendes, kedves emberek vannak errefele. Én nagyon megszerettem ezt a fórumot főleg az embereket, ajánlom Neked is.
Sziasztok,
Segítetek egymásnak fogyni?
Én is szívesen várok ötleteket, Nektek hogy sikerült?
Ebben igazad van!
Sajnálom:(
Így van!
Ez benne a lényeg:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..