Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot! (beszélgetés)
Most már aztán lásd be, oké, elööre nem tudhattad, hogy fog vetélés után reagálni, de utána már észrevehetted volna, öö milyen éretlen.
Ha ez elöötte Neked nem tüünt fel, éretlen vagy, ha pedig azzal mentegetöözöl, hogy csak azóta ilyen, akkor meg azért vagy éretlen, mert nem látod be, hogy ÒRIÀSI SZERENCSÈD volt, hogy szétmentetek.
Ez nem mégegy belédrúgás senki részérööl, de az egy hazug vígasztalás, ha a popidat nyaldossák és azzal hitegetnek, hogy majd visszajön Hozzád...
hátakkor megsemmi joga nemvolt hogy téged hibáztasson
te semennyivel jobban nem vagy hibás mint ő,valoszinüleg genetika szolt bele a dologba,és komolyan irtam azt is hogy lehet hogy mással meg simán összejön a baba, vannak akik nem passzolnak ugy, de nem vagyok genetikus
Nem érti,nem érti,és nem érti!
Talán tényleg orvos kellene,ha komolyan gondolja amivel indította a fórumot.
Vagy,csak figyelmet akart,ahogy a legtöbb tini.Mindenki hagyja békén,de egyszerre figyeljen is rá mindenki.
te egy hisztis csitri vagy, de mi igyekeztük ezt nem a képedbe vágni, de kiharcoltad, tessék...
olvasd el mégegyszer hogy mit tanácsoltam először csináld meg segiteni fog...
na csá
Húúú,basszus.Nem csoda,hogy itt tartasz.
Tényleg örülj,hogy egyedül maradtál.
dohányoztál terhesség alatt, ittál alatta, megerőltető melot csináltál, koplaltál?
mert szerintem csak ebben az esetben lehetett volna neki téged jogosan vádolni azzal hogy nem tettél meg mindent a gyerekért
szerintem ő beleélte magát nagyon és nem tudta feldolgozni az elvesztését és ezért kereste hogy kit lehet hibáztatni és ezért fogta rád, érett személyiség megértette volna hogy ez igy van el kell fogadni, azt szokták mondani hogy a beteg babák mennek el, innen kellett volna néznie a dolgokat.
szerintem csak simán le akart rázni és ezért mondta ezt:(
PErsze, senki sem tudhatja, hogy lett volna, de ne ezzel takard, hogy még neki keresed a mentséget!!!!
È B R E S Z T ÖÖ !!!!
Kicsit szerethetnéd Magad...
Most akkor nem haragudj már meg!De,fel vagy háborodva,hogy ennyi idősen nem néznek felnőttnek.Könyörgöm,mert nem úgy gondolkozol mint egy felnőtt!Álomvilágban,meseországban élsz még.
Tényleg nem látod?Nincs semmi ha!Nincs ha így,ha úgy lett volna!Felnőtt felelősségteljes ember,kitart mindig,és minden körülmények között a szeretett ember mellett,vigasztalja,szereti,vagy csak némán mellette van,amit a szeretett lény igényel.De semmiképpen nem bántja,pláne nem hibáztatja olyasmiért,amiről nem tehet!
Semmi értelme ezen lovagolnod,jobb ebben a helyzetben,hogy nincs gyereketek!
Fel a fejjel és inkább örülj neki, hogy kisleányt is alakíthatsz még az életben, csak akkor zavar, ha azt mondják, hogy még fiatal vagy, ha...ha okuk van rá.
Nem kell sürgetni a felnövést és nem kell senkinek a 17éves korában kezdöödött szerelemben megmaradni.
Tudod, mit? Mázlid van, mert így még esélyed lesz megtapasztalni az igazi szerelmet, aminek még a fájdalma is édes, ne beszéljünk a szebbik oldaláról...
nemitéltelekmeg a korod miatt főleg nemnegativan
21 évesen ugy gondolom nem vagy elkésve még van időd, még megtalálhat az igazi még van 20 éved szülni sőt
ha valakit 31 évesen hagynak el igy akkor annak azért gázabb a helyzete,mert hirtelen kell neki megtalálni az uj párt hamar dönteni stb
te ráérsz normálisan párt találni nem kellrohanni, meg belemenni olyan kompromisszumokba ami később nem lesz már jo neked
Nem akart bántani, csak kívülrööl máshogy lehet ezeket látni.
A pasiról még szerelmetesen vélekedsz, de fél év múlva ha visszanézel, azt fogod mondani: hülye, aki ennek gyereket szül.
Ne haragudj, ez az igazság!!! Ès hidd el, nem akar bántani Téged senki. Ha felülrööl nézed, lehet, hogy neki is fájt, hogy elment a baba, de ha szeret (és ez nem a szándékon, hanem a szeretetre való érettségen múlik), akkor felfogja, hogy Neked ez ezerszer jobban fáj, erre jól Belédrúg egyet. Aztán otthagy szenvedni.
Eszébe jutott önmagát is kivizsgáltatni? Lelkiismeretesen kísért a dokihoz és minden anyai aggodalmadban igyekezett fogni a kezed???! Ha ezt megválaszoltad, akkor nem hinném, hogy ilyen apát kívánnál a gyerekednek.
(ha én lettem volna a magzat, én is menekülnék... öök még éreznek. ès nagyon ne vedd sértésnek, fel szeretnélek vele rázni, de ha olyan képtelenül szexmániás, gondolod, ha majd Te anyuci lettél volna és nincs idööd két pelus között kaját melegíteni a babának, meg fürdöövizet csinálni, emellett még hanyattvágni Magad a konyhapulton, olyan felelöös apuka lett volna?)
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Pasik! Adjatok tanácsot!
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)
- Pesszimista a férjem. Adjatok tanácsot légyszi!