Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana? (beszélgetés)
Akkor vagy okos, ha telefonálsz a konzulátusra és elmondod, hogy segítséget kérsz a hazajövetelhez, mert az élettársad korlátoz a szabad mozgásban, a fizetésed is az ő számlájára megy, és nem tudsz kihez fordulni.
Utána törlöd a hívást a telefonodról.
Wertheim-München - 3808 Ft-ert is vab Flixbus jegy
München-Budapest pedig 10800 Ft.
Ennyit kellene vhogy felretenned.
Szerintem babával nem fogsz tudni idoben menekulni.
Hogy fogja viselni, ha sir? Odacsap neki is egyet?
Holnap mindenképp telefonálj a konzulátusra. Ez a helyzet nagyon durva. Veszélyezteted magadat és nem tudhatod, hogy a babával hogy fog bánni, de szerintem őt is.
Sajnos nem tudok mást írni, még a szülés előtt haza kell jönnöd, mert utána szerintem nem fogsz tudni.
Igen, ez a legfontosabb, az okmany, csak az okmanyrol sok szo volt mar plusz h nem erdekli es remeli h nem ellenorzik.
Csak szerettem volna, ha a baba miatt megragad a fejeben, h gyerekules nelkul eletveszelyes kisbabát autoztatni es hogy 6-8-10 ora alatt 3gy kisbaba ugy kiszaradhat, h szinten meghalhat.
Nincs HA. Már most is korlátoz és a bántás alatt sem csak a fizikai bántalmazást kell érteni.
Nyugodtan hívhatod őket, mert segítségre szorulsz, még ha ezt nehezen is akarod belátni.
Igen. Az lenne a legjobb minden szempontból, ha minél előbb, de mindenképp még szülés előtt hazajönne.
Szerintem is kivitelezhető lenne, amit írsz.
Anyagilag sem, de nem is engedi a pasi egyedül mozogni.
Ha az anyukája kimegy meglátogatni, hoz útiköltséget az ő részére is, egy vonatra csak felszállnak.
Én is úgy gondolom, hogy igazán most sincs lehetősége utazni, mert anyagilag a pasitól függ.
A 369-es hsz-ben írta, hogy a babával is csak úgy jöhet haza, ha jön a pasi is.
És mi van akkor ha hazajönnek, de Anna meg a baba már nem mennének vissza? Nem tudom, hogy ezt törvényesen megteheti-e. Nem olvastam el az egész fórumot, de ha jól emlékszem azt írta, hogy itthon lenne kinél laknia.
Gondolom, az, h nincs penze, nem tud hova koltozni es az utat se tudja megszervezni.
Csak azt nem ertem, ha ez most nem jo/nem megy, akkor szules utan egy pici babaval mitol lenne jobb? 😐
Nem ertem, miert nem most mesz.
Most még "egyszeru". Egy szules utan szerinted hogy leszel testileg? Akar sima, akar csaszar, vszinu 2-3-6 hetig nem leszel igazan jol. Nemhogy 1000 km-t ulj egy autoban.
- van gyerekulesed? Hogy tervezed, miben hozod haza a babát?
- a baba nem bir ki egy 6-8-10 oras autoutat anyatej vagy tapszer nelkul - meg fog allni orankent az oszkaros kocsi?
Sokkal bonyolultabb es durvabb egy par hetes/napos babával egy esetleges császár utan utazni, mint most.
Te nagyon szíveden viseled a sorsát,kedves tőled,hogy ennyi mindennek utána nézel.Szerintem nem sok ilyen ember van még itt,mint te.
De igen,kérdés,hogy egyáltalán megakarja e oldani a dolgot vagy csak “szedi az igét”.
Ha pedig nem érzed úgy, hogy a szabad mozgásodban való korlátozás is egyfajta erőszak, akkor nem a mi feladatunk, hogy erről meggyőzzünk.
Amit megígértem, állom: lefordítom, ha valami fontos adódik, de nem kötelessége itt senkinek, hogy az életed gubancait megoldja.
Idefigyelj. Találtam egy ingyenes telefonszámot. Egész Németországban elérhető.
08000/116 016
A tanácsadók 17 nyelven beszélnek.
Házastársi erőszak esetében segítenek.
Ne várj a szülésig. "Hasban" még nem kell papír.
És nem korlátozhat a szabad mozgásodban, erre is van törvény.
A német alkotmány 2. cikkelye szerint egy személyt csak törvényes ok korlátozhat a szabad mozgásában.
Erre már biztosan lépne a konzulátus.
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ha kislányom születne a Kíra nevet választanám neki! Mi a veleményetek erről?
- Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak?
- Melyik homeopátiás szert adjam a kislányomnak fogzásra?