Segítségre van szükségem! (beszélgetés)
De ha már talpra álltál sokkal rosszabb helyzetből, akkor most is erre kellene koncentrálni!
Nem szabad hagyni magad a bankokban! Igenis harcold ki a válaszukat írásba! Írják meg, hogy veled miért nem egyezkednek, miért nem kapsz könnyítést, ha már az állam biztosítja a lehetőséget.
A hitel csak így fogsz tudni szabadulni. Vagy kapsz futamidő hosszabbítás, vagy árfolyamgát.
Persze marad még a segítség kérés, de én ebben nem bíznék a helyedben.
dolgozni nem akarsz kérni nem akarsz eladni nem akarsz, hát akkor nem tudok mást, menj el a sarokra, pillanatok alatt meglesz a betevőd:DDDDDDDDD
bocsi
Szia közsönöm a hozzászólásodat! Igen pontosan én is ezt írtam, hogy valóban látszik hogy segítségre szorulnka, de akkor ne akarjon 8 gyereket! na mindegy ez az én véleményem, és azt is írtam, hogy tv-be se szívesen mennék be, meg nem is hiszem hogy kijönne valaki hiszen ezek szerint nem vagyok érdekes... mert nincs 6 gyerekem, meg nem vagyok súlyos beteg, csak így jártam a chf szarsággal! Munkával van baj, amit írtam, vagyis céloztam rá, hogy én egyszer már nagyon megszívtam az életbe és ez sajnos még kihat a jelenre sőt még kicsit a jövőre is szóval nehéz, ezáltal külföldön is szerintem csak fekete munkát tudnék vállalni! Max párom de nyelvtudása 0, illetve már korábban leírtam hogy hogyan mennék ki, ha arra kerül a sor! Eladással az a bajom, hogy eddig 7 millába van kb msot eladom, ami azért sajnos nem úgy működik hogy ok ma eladom holnap megyek a bankba kfiizetem, de tételezzük fel eladtam! Utána mi van? SE házam semmi, plusz még fizessek bankbank x évig pár millát pff, megyek albiba az ma már olyan 80 körül van midnennel együtt plusza amit a 4 millára fizetnék ha annyi lenne akkro ott vagyok hogy törlesztem ezt tovább, aztán várok a csodára hátha valami okosat is kitalál az orbán, vagy az lmp jutna a kormányra, bár ők soha nem fognak, mivel visszaállítnanának midnent.. na mindegy szóval nehéz, de ez csak egy ötlet volt hogy megpróbáljak fórumokba érdeklődni, de kezdek rájönni akinek óriási ötlete lenne, legyen az bármi, komolyan már nem érdkeel, ő nem hoxát olvasgat :D azt hiszem más út után kell nézzek! Tv-nek való írásra én is csak addig jutottam el, hogy esetleg hátha adnak tanácsot, annál jobban szégyenlem én magam, hogy ide jöjjenek forgatni meg könyöradomány legyen akárki akármit gondol, nem pénzt jöttem ide kunyerálni, ha azért jöttem volna, akkor nem őszintét írtam volna le, mert ahogy nézegetem napok óta az ilyen témákat azokon segítenek anyagilag aki elég durva sztorit ír le, majd kiderül hogy kamu volt pfff
Igen tudom kocsival én is megjártam, kifutott a hitel 1 milliót kaptam az autóra, szóval gondolhatod hogy nem bmw-m van ez 2006-ba volt most ér az autóm kb 300 ezret már így is kitolták egy évvel és még 650 ezret követel a bank... szóival nagyon nagy átverés ez a chf hitel sajnos
Nagyon sajnálom anyósodékat, és igen ezért agyalok folyamatosan mit hogy tegyek, mert nem szeretném megint olyanba ölni a pénzem energiám, vagyis ez már megtörént elég sok, hogy majd idősebb koromra az utcára kerüljek
egyszerűen nem is értem mi a fenét csinál a bank ennyi házzal? egyre több lesz nekik! Teljesen felháborító ez az egész amit művelnek és ez megállíthatatlan...
és köszönöm a tanácsot, valóban sok vitát szül nálunk is, de próbálunk nem vitatkozni mert tudjuk hogy az anyagiak tesznek tönkre, mindent legtöbb esetbe, tudom szüleim is ezrét váltak anyám házán 7 végrehajtási jog van már stb... hidd el én is tudnék mesélni :( sajnálom nagyszüleidet is nagoyn :(
ja és amennyit csak tudtok annyit kellene meloznotok:(
még az is megoldás lenne ha elcserélnétek egy pici lakásra ami kb 3-4 milla, de melohelyhez közelire, ha nincs lehetőség szülőnél lakni
a kezesek és a magatok védelmében adjátok el a házat amig lehet jó áron, fizzessétek ki belőle a tartozást a maradékot meg ütemeztessétek át a bankkal vagy váltsátok át forintalapura,
nem tudtok pár évig szülőknél lakni?
Kifogást találni könnyebb, mint megoldást!
Nem kell mindent feladni, ha kimész pár évre külföldre!
Ja, és Te kértél segítséget, bocsánat, ha olyan ötletem van, ami másnak mükődik, csak Neked nem jön be! Sajnos pénzt nem tudok adni:(! De ezek szerint ha kalács nincs, tanács sem kell...
Egyébként beszélni kell a bankokkal, hogy milyen feltételekkel tennék át forintalapúra, s ha másképp nem megy, akkor akár eladni, mert a 4 millának valóban még mindig kevesebb lenne a törlesztője, ahogy azt előttem írták.
de utána tiszták lennétek és vehetnétek ujra házat. 4 milla tartozáa már nem olyan gáz mint a 17 milla:(
4 millának a törlesztője se lenne ennyire durva:(
Szia! Szerintem a legkézenfekvőbb megoldás a külföldi munka. Fiatalok vagytok, tudtok dolgozni, nincs kisgyerek, aki ebben "hátráltatna", mások is ezt teszik (barátaink is sorra mennek ki pár évre, hogy megmentsék a házukat), miért ne? Nem feltétlen kell kinn gürcölni és kenyeren meg vizen élni, ahhoz, hogy összejöjjön az az összeg, ami kell a hitelre. Két ember fizetéséből bőven tudjátok a havi törlesztőt fizetni, plusz nem luxus, de emberi körülmények között élni.
Dolgozni mindig "nemesebb", mint kéregetni és a sült galambot várni (már bocsánat, nem bántani akarlak, de amikor a tv-ben bemutatnak egy-egy családot, majd elhangzik, hogy mennyien segítettek rajtuk, akkor azok a "normális" emberek, akik vállalják a család szétszakítását is a külföldi munkával, na azoknak okkal nyílik a bicska a zsebben)!!
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.