Segítség! Székrekedés (beszélgetés)
Én úgy szoktam, hogy amikor kezdem a fogyókúrát, akkor megiszom a Hunyadi vizet, ennek tényleg gyors a hatása, tisztítja beleket rendesen. Ezt ajánlom székrekedésben szenvedőknek.
Emésztés elősegítésére is van egy vizük, a Mira víz, ami ennyire nem drasztikus, és az íze is jobb, mintha sós tengervizet innál. Fogyókúra közben én ezt szoktam inni, 2 dl-t naponta kb.
Nekem még csak meg sem "csikarta" a hasamat...
A környezetemben viszont mindenkinek segített.
Sziasztok!
Nekem semmi más nem segített, csak a Hunyadi János gyógyvíz. Abszolút tökéletes számomra. Nekem nem segített semmi, pedig sok mindent próbáltam már ki. (mályva tea, ricinus olaj,szűztea, anyalevél...)
Ajánlom mindenkinek, 200-300 Ft körül van 7 dl, én éhgyomorra szoktam 1 dl-t inni. Kb. egy órán belül érkezik a hatás is :)))
Sziasztok!
Sajna nekem is ez a problémám,ráadásul kismama vagyok és a vas tabletta miatt már még rosszabb a helyzet. Az orvosom javasolta a guttalax cseppeket,de még nem próbáltam. Hiába eszem össze bármit,nincs ami meghajtana. Ma a reggelt úgy kezdtem,hogy csipős csilis kocka sajt,rá ettem egy összekavarós joghurtot,és ezek előtt és közben meggylét ittam... hát semmit nem csinált.
Remélem valaki tud majd irni valami hatásos dolgot,de még vissza is olvasok itt nálatok,hátha találok valamit.
Szia!
Én az aktiviát is tudom ajánlani. Nekem végre bevált, igaz csak a mézes változata. A többi hatástalan maradt.
Érdemes megpróbálni.
A lányom 13 éves, és három naponta van széklete, de akkor nagyon megkínlódik vele.
Ahogy nézegettem, rengeteg természetes élelmiszer is van, amit adhatnék neki (korpa, vízbe áztatott aszalt szilva), meg aztán vannak szirupok, reklámoznak is különféle gyógyszereket szinte naponta.
Ott a gondom, hogy a bőség zavarában nem tudom, melyiket adjam neki. Persze, próbálkozni lehetne, csakhogy nem szeretném, ha a suliban jönne rá a dolog, esetleg hasmars formájában is.
Szóval, tanuló gyereknek nehéz, mert egy felnőtt még a munkahelyen is könnyebb helyzetben van, mint a gyerek a 45 perces órák közötti szünetekkel.
VAjon mivel kezdjem a "kezelését"?
Sziasztok! Látom, már régen nem szóltatok a fórumhoz! NOs, múltkor engem is erősen elővett a kín, próbáltam savanyúkáposztalevet, mustármagot, MIRA vizet, meg még ki tudja, mit, egy sem hatott. Aztán olvastam, hogy a katángkóró tea is hatásos lehet, nos, nekem segített! Csak ajánlani tudom!
Üdv mindenkinek és Boldog Új Évet kívánok!!!
Ja a legfontosabb a stresszt HAGYJÁTOK KI, mert az csak ront(ott) rajta.
Ez tapasztalat :(, csak késQn jöttem rá, de legalább rájöttek az Orvosok :).
nekem is, és mostanra megálapították fejlQdési,öröklQtt rendellenesség.
Azaz tehetek bármit vele..De azért nagyon odafigyelek, hogy mit eszem-iszom
Sziasztok! :)
Én 8-10 napja szedem az Oxytarmot és jó tapasztalataim vannak-e téren. :D
További ajánlott fórumok:
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- Milyen házi gyógymódokat tudtok székrekedésre?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?
- Segítség, székrekedés :(
- Adható székrekedéses babának banán?
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?