Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sajtos zellerropogós recept

Sajtos zellerropogós recept

A Sajtos zellerropogós hozzávalói:
1 közepes zellergumó
15 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt)
2 tojás
3 ek tej
kb 3-4 ek liszt
1 csokor metélőhagyma
só, bors


A Sajtos zellerropogós elkészítési módja:
A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk állni 10 percig. Egy kanál segítségével, szaggassunk a masszából tetszőleges nagyságú halmokat a felforrósított olajba, azután süssük mindet aranyszínűre. A ropogóst kínáljuk fokhagymás, olívaolajjal ízesített tejföllel.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sajtos zellerropogós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook