Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rubi, az elbűvölő szörnyeteg fórum

Rubi, az elbűvölő szörnyeteg (beszélgetés)

56. Judy24 (válaszként erre: 55. - Bettiletti)
2010. ápr. 24. 13:08

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 10-04-22

63. rész Hector meglátja, hogy Rubí és Yago ölelkeznek. Luis bocsánatot kér Sofiától, és Ignaciótól is a múltban történtekért. Sonia megtudja, hogy Maribel szerelmes Alejandróba. Marco megunja a várakozást, és szakít Cristinával. Rubí megpróbálja hazugnak beállítani Soniát, de Alejandro a felesége mellé áll. Rubí egy óriási rózsacsokrot küld Soniának Yago nevében, azonban Alejandro látja meg először az ajándékot.

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 10-04-23

64. rész Sofia Saullal randizik, Naty Pacóba szerelmes, és Luis elmondja Maribelnek, hogy mennyire tetszik neki. Alejandro elindul, hogy lebeszélje Yagót arról, hogy virágcsokrokat küldjön a feleségének, de a férfi lakosztályában Rubít is ott találja. A két férfi dulakodni kezd, de Yago tűnik erősebbnek. Rubí nagyon megijed, és Yago esetleges dühével nem törődve kisegíti Alejandrót. Miközben átölelkezve távoznak, Sonia is meglátja őket.

Nem tudom, hogy miért nem tudod megnézni, érdekes. De a a tartalmát eltudod szerintem ott is olvasni ha megnézzni nem is tudod.

2010. ápr. 23. 18:15

kköszi...:Dés a mai és tegnapi...?:)

tudom, hogy lehetne, de nekem nem megy, hiába töltöm le azt a silver akármicsoda progit, amit ír, nem megy azzal sem

54. Judy24 (válaszként erre: 50. - LollypopxXx)
2010. ápr. 23. 11:27
Pl. a tv csatorna oldalán és ott vissza is lehet nézzni a műsorokat.
53. Judy24 (válaszként erre: 51. - Bettiletti)
2010. ápr. 23. 11:21

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 10-04-15

58. rész 3 év után Rubí nagyvilági nőként tér vissza világkörüli útjáról. Hectorral nincs túl jóban, és rögtön Alejandrot keresi, aki nagyon meggazdagodott. Mivel bejött a jóslata, még Jorge Florest is meglátogatja, aki nem túl kedvező dolgokat jósol neki. Mégis elmegy Alejandrohoz, aki eléggé fagyosan fogadja, és elmondja, hogy nemsokára feleségül veszi Soniát.

Rubí, az elbűvölő szörnyeteg 10-04-16

59. rész Genaro elmegy Guadalajarába, hogy megkeresse Luist, akit nagyon rossz állapotban talál, ezért visszaviszi magával Mexikóvárosba. Szeretne ismét találkozgatni Elisával, akinek közben Arturo is elkezdett udvarolni. Naty nagyon dühös Liliára, amiért az nem akarja visszafogadni az apját. Cristina vívódik, hogy várjon-e tovább Cayetanóra, vagy kezdjen új életet Marcóval, ahogy Paco tanácsolja. Rubí elköltözik Hectortól, hogy újrakezdhesse Alejandróval

52. T.Orsa (válaszként erre: 51. - Bettiletti)
2010. ápr. 18. 17:36
Engem is érdekelne..:)
2010. ápr. 18. 12:35
SZiasztok, valaki elmondaná, mi volt az utóbbi 2 részben? :) Főleg a csüt.-i
2010. ápr. 15. 21:33
nem tudja valaki,hogy hol lehet megnezni,vagy elolvasni,hogy mi lessz a kov.reszekebn? elore is kossz :)
49. Judy24
2010. ápr. 9. 21:57
Olvastam a jövőhéten mi lesz, hát tovább alakítják a történetet. Hát minden nap nem egy meglepetés van különben benne.
48. Sookie
2010. ápr. 9. 18:13
Én a mostani epizódban olvastam előre, meglepett pár dolog...
2010. ápr. 9. 10:37

tetubénnéztem részleteket az utolsó részekből, asmi arra volt jó, hogy megtudtam, hog ymi lesz a vége, azt viszotn nem, hogy addig mi történik...bár sejtem:)

Viszont épp tegnapelőtt akartam írni, hogy az anyja úgysem halmeg,mert eddig is mindig szarul volt, aztán hipp hopp máris jobban... ez meglepett:S

46. Judy24 (válaszként erre: 45. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 9. 09:04

Igen ilyenkor nem jó. Én csak múltkor előre olvastam, hogy mi fog történni a héten, de legalább nem mindent írnak bele az előzetesbe és lehet azért izgulni.:-) De már így se olyan jó, úgyhogy tanultam belőle és maradok kíváncsi szerintem, mert úgy jobb nézzni.:-)

Különben mennyivel láttál több részt mint ami lement?

2010. ápr. 8. 12:34
Már nem élvezem annyira ezt a sorozatot:S hülye voltam, hogy megnéztem az összes részt ami fent volt tetubén:s. Pedig szeretnék izgulni:D
44. Judy24
2010. ápr. 3. 13:27

Minden ellenére nekem is szimpi Rubi. Drukkolok azért neki, hogy jó legyen.

A sofőrt én sem szeretem. Végig a dokinak drukkoltam és a sofőr mostani viselkedésével sem értek egyet. Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy Christina terhes tőle, mikor állandóan a zerkölccsel voltak elfoglalva.

Szerintem szép lány Maribell is és eléggé összeillene Alejandroval.

Na meg remélem, hogy Sophia és Luis kibékülnek.

2010. ápr. 2. 12:32

*kiegészítés* :D

akkor már egyértelmű, honnan tudsz ilyen sokat:)

42. Sookie (válaszként erre: 41. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 2. 12:20
Az egyik legnagyobb letöltőoldalon fenn van, van egy tag aki folyamatosan tölti.
2010. ápr. 2. 12:19

tudom, mert volt már hog ymegnéztem.

Tegnap az első részbe néztem bele(azt hiszem jan elején volt), és még az is fentvolt. Jó lenne találni valami programot vagy valamit. Örülnék ha meglenne ez a sorozat is:D.

Sorozatmániás vagyok amugy:) Csak eddig nem mexikói sorozat volt.

40. Sookie (válaszként erre: 39. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 2. 12:17

Mármint hogy tölteni? Letölteni? Azt sztm nem lehet...max visszanézni a részeket.

Asszem 3 napnál régebbit, vagy 7 napnál, nem tudom, úgy lehet csak megnézni, ha regisztrálsz.

2010. ápr. 2. 12:13
szerintetek visszamenőlegle lehet tölteni valahogy az ertéelmostról?
38. Sookie (válaszként erre: 37. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 2. 12:12

Aha, ott még vele lesz :))

De azután még lesz esemény :P

37. c5c40ee1f9 (válaszként erre: 36. - Sookie)
2010. ápr. 2. 12:02

óóó, nee máááár,:D ne mond hog yösszejönnek:D.

bevallom, már az összes videot megnéztem tetubén:D ami fent volt róla...

Amikor a feje be lesz kötve ott még a sofőrrel van...pedig az az utolsó részek egyike lehet...

bár ez csak találgatás:D

36. Sookie (válaszként erre: 35. - 50c84567a3)
2010. ápr. 2. 11:46
Lehet lesz még olyan is... :)
35. 50c84567a3 (válaszként erre: 34. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 2. 11:45

Alejandro orvos barátja jobban illett volna Rubi nővéréhez..szerintem:)

Egyébként tényleg nagyon csinos, szép ez a Rubi, és valahol szimpatikus is, hiszen csak ki akar törni, de ez az ékszerbolti incidens...hááát..

2010. ápr. 2. 07:29

jajjjj ééén nagyon szeretem, hogy végre egy rossz szereplő, aki ennyire szimpatikus. :) Mellesleg gyönyörű nő... jaj de szép:D.

amugy mindig azokat a szereplőket szerettem, akik rosszak...mindig a jó győz? jah a mesékben...meg a filmekben, ez legalább reálisabb:D:D:D

Én általában nem vagyok otthon, csak az első részeket mgnéztem már nem tudom ho ymiért, és anynira megtetszett...:)

A sofőrt meg utálom:D. olyan majom feje van...hmmm... Úgyhogy őt nem sajnálom:D

33. 50c84567a3 (válaszként erre: 28. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 1. 20:46

én is néztem a Paula és paulinát :)

De a második esély sorozat is elég jó volt...

A Rubi meg érdekes, és tanulságos is, néha dühítő, ahogy pl ma is láttam, hogy mennyire gátlástalanul játszik mások életével... a sofőr lecsukatására gondolok..

:) jah én csak azért nézek szappanoperát, mert a vetítés idejében érek haza és tévé előtt eszem:) jobb étvággyal :)

32. Judy24 (válaszként erre: 31. - C5c40ee1f9)
2010. ápr. 1. 10:52
Érdekes lehet a könyv is, de sajna spanyolul nem tudok.:-( De magyarul elolvasnám.:-)
2010. ápr. 1. 10:25
tök jó lenne a könyvet is megszerezni
30. o.andi
2010. ápr. 1. 09:57
mostanában én is nézem:)
29. Judy24
2010. ápr. 1. 09:56

Én bízom benne, hogy leadják majd a folytatást is, mert elég nagy népszerűségnek örvend a sorozat.

Nagyon izgulok minden egyes résznél én is.:-)

Hát én is nagyon kíváncsi voltam és a múltkor előreolvastam, hogy mi fog történni. Hát élményekben és fordulatokban gazdag mindegyik rész. Sőt annyira, hogy erre az ember nem is számít.:-P

Max priviben írom meg, nem akarom, hogy aki izgulni akar az ne tudjon.:-) Bár én így is fogok, mert az csak egy felületes előzetes volt.:-)

2010. ápr. 1. 07:32

tudom tudom... :D. Megis érdemlem...

És mostmár nem is érdekel annyira, csalódtam, hog yez lesz:(. Ááááh... de van második évad:) Remélem azt is leadják majd:D

Hihetetlen hog yennyire rákattantam:D:D:D Utoljára ilyen a Paula és Paulina volt a kisiskolás koromban:D:D:D hehe...

No mind1, eléggé eltalálták ezt a sorozatot:)

27. 50c84567a3 (válaszként erre: 26. - C5c40ee1f9)
2010. márc. 31. 20:45
aki kíváncsi.... :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook