Rivotril tapasztalatok (beszélgetés)
Megemlítem,de tuti azt fogja mondani,szedni kell,és kész.Mégpedig azért,mert bevált,s örüljek neki.
Mert e mellé szedek még egy hangulatjavító gyogyit is,amit már harmadjára változtattunk,az égvilágon semmi hatása nincs,vagyis nem érzek semmit.Ezt tuti megmondom,mert feleslegesen nem fogom szedni,az fix.
Én még egy éve se szedem,10év rengeteg idő!
A "leállás"egyelőre lehetetlen,mert visszaesnék,nagyon durván........
Azt mondom, meg kell próbálni. Minél előbb, annál jobb. Én már 10 éve elmúlt, hogy szedem. Ha akkor tudtam volna, amikor felírja az orvos, hogy mennyire "összenövünk", nem kezdtem volna el szedni.
Én annak is örülök, hogy a fél tablettára le tudtam menni.
Sziasztok. Nekem pánikbetegségre írta fel a doki. 2 szemet vettem be belőle, de engem totál kiütött. Aludtam, olyan ájulásszerű állapotban. Nem mertem többet bevenni. A dokim akkor írta fel a Xanaxot, az nem hatott azonnal, de nem is altatott. Hála Istennek, meg a dokimnak, már nem kell szednem semmit. Nem jelentett gondot a Xanaxról leállás se.
Minden jót Nektek ! :)
Akarom:)
Engem nem altat ez a gyogyi,velem van baj?:)
Nem..én alapvetően jókedvű, vicces emberke vagyok.
Én alvászavarra szedtem. A férjem külföldön dolgozott, és az istennek sem tudtam aludni, altatót meg nem akartam szedni, ezt találtam a legjobb megoldásnak.
Szorongásra,ami megvolt már évekre visszamenően,de tavaly nyárra baromi súlyosá vált.
Nme tudtam tovább elsunnyogni a kezelést.
Pedig ku.ra nem akartam,inkább döglődtem,szó szerint,csak ne kelljen gyógyszert szednem,és dokinak "előadni"a problémát:(
Oks,köszi!
Én pedig arra írtam,hogy letetted a cigit,én életemben nem dohányoztam,de el tudom képzelni,mennyire nehéz lehet....kevesen képesek rá sztem,legalábbis azok alapján,amiket környezetemben látok....
Sziasztok!
6 évig szedtem, napi 1 mg-ot. Július 1-én egyi napról a másikra letettem. Simán ment, nem volt semmi tünetem. 6. hete nem szedem. És azóta nem is dohányzm!-:)
Én 3x0,5mg-t szedek naponta,de érzem,hogy kell ez a dózis....még kell...
Biztató amit írsz.
Hmmm-4mg....
Akkor mi túlteszünk az elefánton:)))
Az nem jó,hogy ennyre nem foglalkoznak veled.
Ez komoly dolog,felelőtlenség,amit csinál a doki...
Engem rendszeresen tesztelnek,és még sorolhatnám,mi mindent csinálnak.
Szerencsésnek tartom magam orvosaimat illetően.**
Renmélem ez a jövőben se fog megváltozni...