Rivotril tapasztalatok (beszélgetés)
Tessék,itt az élő példa,hogy a gyógyszer nem mindenkiből csinál "zombit"...
Családomban is meg vannak botránkozva,minek szedem én azt,semmi szükségem rá....hát ők nagyon tudják:S.Bár ezt sztem annak is köszönhetem,hogy évekig tudtam leplezni a betegségemet,és eljátszani,mintha egészséges lennék....és még annak,hogy nem tudják megérteni,mert nem voltak ilyen betegségben soha.
Ház én még ilyen marhaságot életemben nem hallottam.....miféle orvos az?????
Semmi olyan tünet,ami indokolná a szedését,és felírja?
Nekem is történt tragédia a családomban,egyik a másik után,akkor ennyi erővel az én háziorvosom agyonszedálhatott volna,pfffff...
Nem,nem idegessegre szedem-nem voltam ideges mielött elkezdtem-csak neha,ha volt ra okom:))
Az elvonasi tünetek köze tartozik az idegesseg.
Amikor telan leraktam 1 felet azt hittem megbolondulok,aztan 2 het utan tök jol lettem..
Igen, jól vagyok!
Ám ha Te depressziós vagy, akkor nem jó a rivó....menj el pszihiáterhez!
Szia!
Kételkedhetsz, az nem baj...a valóságot úgyis én tudom. Tehát ugyanakkor tettem le a cigit is, és kezdtem el szedni a Champixot...., mivel beléptem egy dohányzás ellenes programba!
Így most 8. hete cigimentes is vagyok, aminek nagyon örülök, de már 4. napja a Champixot is elhagyhattam!
Hát, így állok én!-:)
Köszönöm jól vagyok!-:)
Pont igy erzem en is-nincs türelmem a negyedeleshez,egesz nap magamat figyelem,mar szinte maniakusan..tegnap bevettem a hianyzo negyedet,rögtön jobban lettem-placebo,csak az agyamnak hianyzik..
az adagom reggel 0,5 del 0,25 este 0,5..
Mivel ezeknek a "vegyszereknek" megvonási tünetei vannak, fizikai rosszullét , akár epilepsziás rohamig is.. ne hari, de én kötve hiszem, hogy ez neked ilyen egyszerűen ment..
Nem is tanácsolom senkinek.
A cigi más téma..az lehet, bár egyszerre a kettő..na én már csak ilyen kétkedő maradok :-)
Te is 6 éve szeded?
Én is addig szedtem!
Én napi 1 mollit. Aztán felléptek azok a tünetek, mint Neked. Észre vettem, h már árt és nem használ...feszült, ideges voltam tőle, emelni meg nem akartam, így júli 1-én egyik napról a másikra letettem!!!!!!!!!
Nekem nem volt türelmem a csökkentgetéshez, ezért úgy gondoltam, belecsapok a lecsóba. Na, ez az, ami nem mindenkinek jön be!!
Pár napig xar volt, de én erősebb voltam! Ugyanazon a napon tettem le a cigit is, amiből napi egy dobozt szívtam!!!!
Szóval, valakinek bejön az "eldobom" módszer, valakit évekig nem lehet róla lehozni!:(
Szia, mennyit szedsz belőle?
A dokik szerint lassanként szabad csak abbahagyni, negyedenként csökkentve az adagot, míg a végén el nem fogy a csökkenteni való.
én xanaxot szedtem, az kicsit más, és egyszerre álltam le vele, magamtól.( ahogy TILOS!)
Pár nap szarul lét után jobb lett, msot 3 hónapja hogy nem szedem, már nem is hiányzik.
nekem a rivotril olyan volt mintha púdert nyaltam volna, semmi hatását nem éreztem, bármennyit is zabáltam meg belőle.
Akit csak lehet lebeszélek a Rivotrilról.
Nem voltam tőle jól, amikor szedtem, zombit csinált belőlem. Teljesen elnyomta az érzéseimet, vágyaimat.
Amikor abba akartam hagyni, az maga volt a pokol.
Az elvonási tünetek borzalmasak. Saját módszeremmel, orvosi segítség nélkül hagytam abba. Azt tudom, hogy ezt a gyógyszert soha, semmilyen körülmények között nem venném be újra.
amugy mielött megkerdezned,azert nem szoktam le idaig,mert 5 eve egyszerre letettem es baromi rosszul lettem ezert a strucc-politikat valasztottam es szedtem csendesen.De most elegem van,mindent elfelejtek,agressziv es maniakus vagyok,ami nagyon zavar-szerintem a rivotol.
Most erzem,hogy itt az idö es lepnem kell!
Hat ez az-SEMMI!!!Volt 6 eve 1 tragedia a csaladban es a haziorvosom!!aki akkor tanult pszichologiat felirta!
Nekem nincs dokim,most voltam elöször csütörtökön 1-nel,de semmi hasznalhatot nem mondott-csökkentgessem-köszi,ezt en is tudom,de nem megy!
Az orvos dönti el,kell-e mellé más gyogyi is.Sajnos nekem kell.
Sztem,ha tartósan fennáll ez az állapot,menj vissza az orvosodhoz minél előbb.Ő fogja tudni,mit kell tenni,nem mi.....
Amugy ti hogy csinaltatok?Leteszek 1 negyedet es addig varok,mig megint jol vagyok,vagy egyszerüen tovabb csökkentem1 bizonyos idö utan?
Muszaly melle valami mast is szedni,ugy könnyebb?
En nem kertem a dilidokitol az antidepit-mivel soha nem voltam depresszios-de most nagyon siros es kedvetlen lettem 1 ujabb negyedtöl-ma be kellet vennem a rendes deli felet,mert csak zokogni tudtam egesz delelött..
A rivot könnyebb abbahagyni??!!Szerintem ezt embere valogatja-en peldaul 6 eve szedem ezt a sz.-t es eddig 1 felet tudtam letenni baromi szenvedesek utan.
most gondolkodom,hogy korhazba vonulok:((