Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Én semmi ilyesmi terméket nem vennék, ugyanis ezek általában csak rontják a helyzetet.
Ajándékozd el, vagy dobd ki, feleslegesen be roncsold a hajad.
Sokáig azt hittem szükségem van mindenféle hajápoló bizbaszra mert száraz a hajam, aztán abbahagytam és állítom hogy szebb lett a hajam:))
ápolni is szeretném, mert 1 évig hamvasszőkére festettem, meg vasaltam ezerrel...hát gondolhatod mit élt át szegény:S
de már tavaly nyár óta leálltam és sokat javult az állapota:)
köszi szépen, hát akkor max úgy csinálom h egyszer az egészre teszem, utána alkalommal csak a végére.
mindent a hosszú hajért:)
2 ek. rici meg egy kis étolaj hozzá, ezt felmelegítem és felkenem.
huhh remélem nem allergia, eddig még soha semmire nem voltam allergiás.
gondolom a spray-hez tennél egy kis olajat..hát sztem az olaj olyan sűrű h sok jó abból nem sülne ki.
esetleg egy kisebb mennyiségen kisérletezd ki h milyen ha összeöntöd.
sziasztok. pénteken használtam először a ricinust a hajamra, az egészre tettem, 2 órát hagytam fent.
2x megmostam utána, úgy éreztem h jól kijött. Aznap még jó volt minden, de aztán szombaton már nagyon viszketett a fejbőröm:S vasárnap megint megmostam 2x, de még kicsit mindig viszket.
Végigolvastam az egész fórumot de ilyet nem nagyon találtam, csak h közbe viszketett mig fentvolt a rici.
Járt így vki? esetleg megoldás? nem tudom merjem e így folytatni:(
Az orvos elrendelt Nekem éjszakára némi vörös borocskát :D (a vérszegénységemre,mert a vas tabletta nen akar felszívódni -> HÁL ISTENNEK :D )
Alszok tőle,mint a bunda na meg a betűk is "össze"mennek :D
Sziasztok! Tudom nem pontosan ide tartozó kérdésem van, de kapcsolódó.
A hajra/szempillára/ nagyon jó a ricinusolaj, úgy mint az olívaolaj, és a jojobaolaj. A problémám az, hogy vettem egy hajgöndörítő-fixáló hajspray-t a fodrászkellékesnél, de sajnos a hajamat elnehezíti, és sprőd, száraz tapintásúvá tette. Mit gondoltok arról, hogy a 3. 000, - Ft-os cuccot tönkretenném vagy javítanám azzal, ha a fenti (ricinus, olíva, jojoba) olajak valamiféle kombinációját hozzákeverném? Esetleg más ötlet?
mi az hogy "isztok" ? :DDDDDDDDDDDD
láttad a naplód? lehet színesen írni :) de a háttér kép nuku :/
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?