Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Február 1. óta használom.
Igen,van változás,erősebb,szebb, Nekem szőke melír van a saját középszőke hajamban és annyira fényes lett,hogy a fodrászom is elvan ájulva tőle.. azt hiszi valami szilikonos ápolóval fújom,attól ilyen szép fényes :D
Nekem sajna előtte alig-alig nőtt a hajam (a hátam közepéig érő világos szőke volt.. jó el is volt törve,állandó vasalás stb.. levágattam Cleopátrásra :D és most kb 10 centit nőtt összesen február óta.
Havi 2-3 centi megvan.
Csak Én nem szeretnék frufrut.. csattal már próbálkoztam,de.. hmmm elég fura..
Lakkozni nem akarom,mert Nekem tört tőle régen is..
Ráadásul olyan erős,alig tudom oda lapítani csattal :D
Szia :)
Semmit,ha összevan fogva a hajam akkor némelyik égnek áll :)
Sziasztok! :)
Kíváncsi lennék a véleményekre,hogy Ti elől a "baba"hajatokkal mit csináltok? ..mert nekem nincs fufrum és kezdek elég bolondul kinézni :D most kb már 6-7 cm :D ráadásul azon az oldalt ahol alszom,ott kb 1,5 centivel nagyobb is.. szóval ÉGNEK ÁLLOK és örülök,ha nem zárnak diliosztályra :D
:D
nem baj,majd helyrejön :) de nem kellene vasalnod egy darabig hogy szépen ápolja az olaj a hajad.
Lépnem kell,később jövök :)
Dehogy :D
Reggel komolyan zsíros volt meg csuti és amugy előlről csuti is mikor nem fogom fel elől mert elől negyed akkora a hajam és gagyi:D
Bizony :) nekünk heti minimum 1cm-t nő a hajunk :O)))
Néha azért még elgondolkozok hogy 1 hónap alatt megvan ami normál esetben 3-4 hónap alatt!!szupi :D
igen:) valamennyike:)egy centi tutira..
és annyi egy hónapban nől :)
Á ne hallgass a negatív véleményre,majd te kitapasztalod aztán majd te eldöntöd :)ja,1 cm-t mindenkinek nő a haja csak nem pár nap alatt :))hanem kb 1hónap alatt :)
Anyudnak mutass a naplókban pár képet,hátha még ő is kedvet kap hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?