Retro dolgok, élmények... (beszélgetés)
Mindig csupa narancssárga volt a nyelvünk ,ujjunk,tenyerünk.
Ki hogy malackodott vele😊
Melba csoki,pezsgő por ,amit vízben kellett feloldani és finom gyümölcsíze volt.
Bambi a csatos üvegben.
Stolverk karamella,50 filléres fagyi,40 filléres gyufa... 10.fillér,20 fillér
,50 fillér....stb....
Pl a Stolverk karamellát,1-1 db-ot ,annak idején a boltos néni vagy bácsi adta, a visszajáró fillérek helyett:)
Lehetne sorolni.....:)
Sziasztok!
10 filléres rajzlap, 20 filléres rajzlap, 50 filléres gombóc fagyi, tantusz, literes és kétliteres tejeskanna a tejcsarnokban kimért tejhez... régi szép idők. :-)
Retro tárgy? Retro élmény? Retro Kávéház?
Retro kávé illata és idetévedtem. 😀
Egyből eszembe is jutott, a "csodálatos, úri módon üzemelő, első "hűtőszekrény!" Hogyaszondja, nevezetesen a kútban hűtöttük le a dinnyéket nyáron, más megoldás nem lévén! (Vödörrel leengedtük, majd ha lehűlt, visszahúztuk.😆 )
Persze erre csak az emlékszik, aki legalább olyan "őskövület," mint én?! ) 😉🤣😉
Dél-Afrikában gyártották az Impulse sprayt,és ma újra reneszánszát éli,különösen a brit szigeteken.
De ,én nem találtam az enyémet:szürke és a flakonján egy fehér turbános nő volt.
Mikor használtam igazi menő csajnak éreztem magam.
Boldog 80-90 évek🙂
Nekem ez a kakas nyalókát hozza vissza ,vagy a pezsgő port,mini bocicsokit, gömbölyű rágót,télifagyit .
Ott volt a trafik két lépésre,áltában a mi gyerekek voltunk elszalajtva .
Mindig jutott kis apró ilyekre.
Nagybátyám ilyet szívott, napi 2 dobozzal.
Sosem próbáltam a cigarettát. Pedig elhagyva az általános iskolát, már majd mindenki "szerzett" és titokban rágyújtott, vagy próbált rágyújtani, mert a köhögés kínozta.
Dekirály, úgy seerettem illatát, ( a nem begyujtottnak)
De aztán évek múlva Nagyapámtól csóreltunk' és kipróbáltuk ugyebár, mi suhancok' !
További ajánlott fórumok:
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Különös tapasztalások, élmények
- Szexuális Élmények! Kivel? Hol? Hogyan?
- Rossz élmények orvosokkal
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.