Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
:(
Olyan rossz.. de végső soron ezekről nem is maguk az anyák tehetnek csak az hogy... szóvalhogy már alapból velük is van bibi.
..
szerencsére nálam soha nem volt verés pofont azt kaptam férfitől is anyámtól is, de semmi több..
anyu szemében mindig egy kis görény voltam. aztán meg ott a többi, de sztem szóval néha komolyan bekattanok és azt érzem hogy anyám azért tartott undorítónak mert igazából pontosan tudta hogy milyen kis "kurva" vagyok. na persze nem a szó szoros értelmében, de ezt most sem bírom kiverni a fejemből.
hú basszus nagyon sok idő kellett mire eljutottam ide, hogy ilyen "nyíltan" írjak a dologról..
összszedem magam. nem fog ez egy életen át uralni.
írjon már valaki basszus, megőrülök. :P
a koffein kegyetetlen!
csak még azt szeretném írni, hogy tizenakárhány év kellett hogy felismerjem,
az egész életem egy egyhelyben toporászás volt és most lett elegem belőle, változnom kell,
főleg mert ha ennyi idő alatt még mindig nem haltam meg - pedig mennyire akatam - szóval akkor muszáj hogy legyen valmi értelme az egésznek, mert olyan nincs hogy fölöslegesen tart életben a sors
ringasson el valki.. kérem. xD
anyám? írtam. írtam.
depi, nem tudta tudja kifejezni magát, és idegbeteg volt, akkor meg utált és undorítónak tartott ezt ő mondta. de csak ha mérges volt. amugy kaptam ajándékot meg minden. csak nem egy kommunikálós típus.
no, ha ilyen tisztán látod az okokat, annyira nem lehet rossza helyzet a továbblépésre.
Talán kicsit gyakrabban ragadsz az önsajnálatba, mint kellene.
Az önsajnálatnak is megvan a szerepe, ahhoz, hogy továbblendítsen, nem szabad megragadni ennél az állapotnál.
tudod mit, lefordítom csak hogy világos legyen.
Egyeske és ketteske házaságából megszületett négyeske. Négyeske szomszédja pedig hármaska.
1: anyám, de ezen kezdek túllépni.
2: fiúk
3: test
4: bizonytalanság
stb.
és per pillanat kezdek szétzuhanni a koffeintől.
és megteszed?
:)
Mint írtam,a memóriám nem működik. A mondat,amit írtál ismerős,de kaphattam ezer helyről.:))))
Meg én ezeket bátran felvállalom,mert az esetem különleges,de egyre inkább nem ritka.Valami új sz*rság tört be,engem is csak bátor ötlettel raktak helyre,talán egyedülállóan.Szóval...Majd egyszer kikutatom...:DDD
A bari,barika itt is kisbárány,csak óhatatlanul keverjük a két -vagy több- nyelvet,és kialakult egy olyan...Vajdasági nyelv...?
Mi a kapcsi...?
Hát olyan tompa,homályos az agyam ezek nélkül.Mindent elfelejtek,akár azt is,hogy 1pillanattal előbb mit mondtam,vagy nekem mit mondtak.De teljesen.Magát a eseményt is akár.Emiatt aztán van,hogy egy dolgot többször kell megkérdezzek,mert nem emlékszem:1.már kérdeztem 2.mit válaszoltak rá,egyáltalán kaptam-e választ.Suliba járok és ha 20x találkoztam egy dologgal,30.ra is TELJESEN új,mintha még sosem hallottam volna.Nem működik a rövidtávú memóriám gyakorlatilag,ennél fogva a hosszú távúba sem lehet semmit beépíteni.Úgy kb.ilyenek.Ez persze már javult,mivel ahhoz,hogy javuljon,dolgozniuk kell.Dolgozni meg ezek segítségével tudok.Szóval már javult,de nem az ajzószerek miatt,hanem mert munkára tudom őket fogni és dolgoznak.
Igazából egy egészségügyi probléma miatt rengeteg agysejtet veszthettem.Azóta vagyok ilyen.Előtte ez nem volt.:( Most már a gond megoldódott,de a következmény maradt.:( Az is csoda,hogy iskolába járok és a többiekhez képest sokkal jobb vagyok.Ilyen hátránnyal...:( De ez rengeteg plusz munka...:(
A fekete teám tényleg elfelejtettem meginni.Most pótoltam gépelés közben.:)
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞