Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
De hülyeségeket tudok írni.MOST SZOKTAM RÁ!Na.:D
Mégsem ittam még eleget ezekből...:DDD
Most szoktam le róla.A kalciumot kihagytam.Most azt is iszom.Az allergia miatt.Ja,alacsony vérnyomás.
DEHOGY SZOKOK!Most álltam rá.És nekem kell a tiszta agy.Az mindennél többet ér most.:)
Lányok,én még csak most kezdtem...
Mondjuk én a hipotoniám miatt.Már untam állandóan hülye lenni...
Így indítok:
1energiaital
1kávé
1fekete tea
Egész nap remegek,minden kiesik a kezemből,bármire felrobbanok,aztán a lelkifurdalástól összeomlok,de...TISZTA AZ AGYAM.A többit meg letojom.A türelmetlenség kezelése egyre jobb,csak az állandó remegést kell már csak megszokni.:)
és koffein érzékenyen vagyok koffeinfüggő...
de mindegy is.
hú, most én is jobban vagyok :) tegnap este meg azért nem írtam mert olyan álmos lettem hogy kb 5ször estem el aztán meg kb egy órába telt mire fölvettem a hálóingem.
úgy aludtam mint a bunda. :D
:D
Köszi,kedves vagy...:D
Kicsit felhúztam magamat itten...:oops:
a káromkodásért letilthatnak a hoxáról?
akkor nekem is vigyáznom kell. :)
Engem is sértegetsz.Kb.ugyanezzel küzdök én is.Egy kis különbség:azóta én lettem anyuka.Nem lehet az ilyet kinőni.Te is mehetsz a...(előző hsz!)
Amihez fingod nincs ne pofázz bele...Például...
Szerintem az anyukád nem rád dühös.Megértelek téged is,Őt is.
Nem tudom kimutatni a pozitív érzéseimet,valószínűleg azt sem tudják a gyerekeim,hogy szeretem Őket.Ha anyukád hozzám hasonló,akkor tele lehet önmarcanggal,és nem vallja be.
Szerintem keress egy pszichológust.Annyira zuhansz,hogy ebből a mizériából kicsi az esély egyedül kimászni.Néha az erőseknek is szükségük van segítségre:)
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞