Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
na most mar huzzok en is, mar nalattok is mas nap van
Ok csak irttam mert mar paran rakerdezttek , meg jellemezttek... na mar nem is irom . Kar fogyasztani ra a betuket
nem az helyesírásra gondoltam. de senki nem is mondta, hogy hülye lennél.
a gyógyszedés miatt kérdeztem.
vallami ureg gyuladas ha erre gondoltal. Hulye nem vagyok akkor sem ,ha gondolloma helyes irasom katasztrofa most is
Nem aludttam , lemosdottam. Bekenne szednia bogoim de elkapot a hasmars es hat igy...
hat mikkor ejjel 3-kora ferj tokreszegen haza megy es megkerdi a felleseget aki ep egy sepruvel az ajtoban bvarja" dragam takaritasz vagy esetleg utazol valahova?"
Lehet elaludt közben ... :)
Úgy tűnik, ezt nem tudjuk ma meg:)
Meg itt vagyok. Azt tudod mi az abszolut batorsag?
- Na végre, drogocskám, gyere a mamihoz!
erre az M-es bogyó megszólal:
- Hé, vazze' kezeltesd magad, én csak egy csokigolyó vagyok cukormázban!
Nem fogsz összeesni. Te irányítod az agyad. Gondolj másra, kösd le magad valamivel. Nekem ilyenkor bejött egy jó film. Amikor pánikoltam. Vagy valakit felhívtam.
NEM , EGY ERTEKES NO VAGY AKINEK JELLENLEG 0 AZ OBIZALAM AKINEK KELL EGY KICSI "CSAK AZERT IS" .KI FOGSZ MASZZNI INNEN.tE MOST JUTOTT ESZEME VAN ITT EGY FELHASZNALO : MAGNES,o is panik beteg volt , kimaszot. Olvasd el a naplojat
persze, hogy ki vagy merülve. a szervezeted kimerült, nincs tartalék. nincs miből töltekezzen.
gyümölcsöket kéne enned. vagy vitamint szedni. persze a legjobb lenne, ha meggyógyulnál.
ki vagyok merülve.
ennyire tellett..
nem akarom hogy megutájatok meg hülye picsa legyek meg biztos idiótának értemi fogyatékosnak és primitíve baromak tűnük.
Muszaly aludnom is Hullahpoa ne tunj el te is a hoxarol
Nekkem a seta jot tett mindig.
ennyi kajával nem is jutnál messzire.
vércukrod, vérnyomásod? nem szoktál elájulni?
azért mégis bírom valahogy ha még mindig itt vagyok
ja bocs, középsuli.
jóideje nem járok nem hogy futni, sétálni se. lehet hogy jót tenne, nem tudom.
Az anorexia nem függ attól, hogy mennyi időnk van gondolkodni. Vagy, hogy mennyire nincs életcélunk. Könyörgöm 19 évesen kinek volt életcélja??? Mindenki tengődik, amerre viszik a történések. Bevallom 30éves voltam múlt héten, és én sem tudom mi lesz velem pár év múlva. Már nem állítok fel célokat, hogy aztán csalódjak magamban.
Hullahopa beteg. És segítségre van szüksége.
Ja,én is tanulok,mint állat.Meg futok.A kettő együtt egész jó valóban.Persze nem csak emiatt,de ilyen szinten azt hiszem ez miatt.Másképp nem igen megy.Csak ez édeskevés,ha az ember szocializációjáról(hű kibetűztem...és mit mondtam?:DDD) van szó...:P
Haj,ne is mond...:(
Ezt az érzést rohadtul ismerem...:(
Ez igy igaz. kellemes pihenest nekked
Azt hiszem, nagyon sokrétű, szerteágazó a problémád. Leginkább azt tanácsolnám első lépésben, hogy próbáld lekötni a fölös energiádat, gondolataidat! Sportra gondolok, vagy/és "elmetornára": fogj egy füzetet, és írs le a gondolataidat, akár könyv alakban! Tanulságos, megnyugtat, tisztít - szerintem ezekre nagy szükséged lenne! Minden jót!
Nem vita, meg mindig feltor bennem is a regi bizonytalansag."hatha megis csak azert van meg vellem ,mert itt szegyen a vallas?" ,"nem vagyok jo semmire " stb
Addig vagy reménytelen te kedves lány amig hagyod.Tudnék írni apró lépéseket miként próbálj meg kilépni állapotodból csak már késő van még egy óra és ébreszt az egyik kicsim pihennem kell.Voltam olyan állapotba amikor sírva keltem sirva feküdtem és nem jöttem rá miért.Ha lenne melletted egy pozitív társ vagy barátnő könnyebben látnád a szépet s a jobb jövőt.Amig mindenki csak sajnál addig beleragadsz a sárba ami mindig mélyebre húz.Látnod kell magadat erősnek és szépnek és vídámnak.Látnod kell hogy sikeressé válsz hogy eléred akár a csillagos eget is ha akarod.Én ma szílvát akartam és elértem:) Ezzel ébredtem:szilvát ennék nincs felesleges pénz szűk a pénztárca.Kimentünk délután sétálni és szedtem 2 kg szílvát pedig letoltak de nem érdekel akartam és megszereztem.:)És isteni az íze.Persze ez most viccesnek tünik de ad talán egy kis erőt hogy így ébredj:ma el akarom érni hogy minden szépet meglássak abba ami rossz.És élvezzem azt a csöpp jót és eltelik pár hónap és kezded látni az életcélt.Tőled függ minden a megoldás is!
És milyen művészeti suliba jársz?
Nem derül ki az adatlapodból, hogy közép-vagy fősuli...
További ajánlott fórumok: