Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
9935. Supernova88 (válaszként erre: 9934. - Asparagus)
2016. dec. 14. 22:22
Sajnos nem. Annyi választási lehetőség volt, hogy vega/nem vega kajcsit kérek. 😞
9934. asparagus (válaszként erre: 9933. - Supernova88)
2016. dec. 14. 19:24
Az igen!!! Nincs lehetőség megkérni őket, hogy neked való ételek is legyenek?
2016. dec. 14. 18:35
Sziasztok! Pénteken céges vacsi... egy napra felfüggesztem a kúrát. Szorítsatok, hogy ne csábuljak el, és legyen erőm folytatni! 7 hónap alatt még egyszer sem bűnöztem.
9932. pintyo577
2016. dec. 14. 18:08
Megjött a januári adagom, 3 üveg regenor.
9931. jgaabor (válaszként erre: 9899. - Ade2e414b4)
2016. dec. 14. 13:02

1. Egyet.

2. Olvasgass ebben a témában szerintem. Még a mainstream orvostudomány is kezd ráébredni, hogy sötétben tapogatózott ezügyben: Nem egyértelmű immár a sokáig magát tartó dogma, hogy a vér nem megfelelő koleszterinszintje oka, illetve okozata e valaminek, illetve hogy pontosan mi(k)nek. A gyógyszerlobbi által alacsonyra kényszerített, egydimenziós határértékek teljesen korszerűtlenek. Az összkoleszterin szint nem önmagában nem mutat meg semmit, a HDL-hez képesti arány és a triglicerid szint egyidejű figyelemmel kísérése szükséges. Bőven megkérdőjeleződött, hogy az étellel bevitt koleszterin befolyásolja e bármilyen mértékben a vér koleszterin szintjét. Hogy nem determinálja azt, az gyakorlatilag bizonyítottnak minősül. Mint ahogy az is egyre gyanúsabb, hogy az ipari transzzsírok, cukrok, alkohol fogyasztása viszont konkrétan rossz felé viszi a koleszterinszintet.

3. És, hogy érzed, sikerrel jársz a térítésben? :))

2016. dec. 14. 11:25

Szépségeset!☺

Megjött a digestem,remélem ettől megint megindul a súlyom.

Tegnap rendeltem regenort meg spirulinát ,így január közepéig meg az ellátmányom:)

Kitartást Mindenkinek!:)

9929. regno
2016. dec. 14. 10:57
Kedves LieTilt, kár a "gyöngyöt disznók közé szórni". Értékesebb vagy náluk...
9928. regno
2016. dec. 14. 10:08

Nos, szégyellem magam, amiért engem is át tudtak verni ezzel a reg- enor nevű csodaszerrel... Lényeg: legalább rájöttem, hogy az egész csak pénzcsalás, és többet nem engedem átverni magam.

Szerencsére van pár ember, aki helyesen látja azt, ami folyik. Az viszont szomorú, hogy az emberek többsége nagyon könnyen becsapható, rászedhető, és még akkor sem próbál tisztán látni, gondolkodni, amikor fel próbálja nyitni valaki a szemét. Én szakembert kérdeztem ezzel az egész regenorosdival kapcsolatban, én csak egy bekezdést emelek ki az egész tudományos leírásból: "Szerintem ha az emberek képesek lennének megérteni, hogy csodaszerek a mesékből nincsenek, akkor nem működne ez ipar.Tök mindegy milyen típusú az (magas zsír, alacsony szénhidrát, közepes fehérje vagy magas szénhidrát, alacsony zsír, magas fehérje), a lényeg a kalóriadeficit. Ha kell a szervezetnek 2000 kcal egy nap és 1500-at viszel be, az egy hét alatt 3500 kcal. Egy kg zsír 9000 kcal, tehát az illető máris fogyott három deka zsírt (és a diétában mondanom sem kell, ez a lényeg, nem az abszolút tömegvesztés), és azt is szem előtt kell tartani, hogy időbe telik, meghízni sem két hét alatt hízik meg az ember.

Szigor, konzekvencia és kitartás. Ez a itt a valóság, ez működik, a többi olyan "csodaszer", aminek nincs mellékhatása, na az nem, mert olyan sosem volt."

9927. ZASE
2016. dec. 14. 05:19
Eladó egy üveg regenor, 5000 ft.
9926. Kör0 (válaszként erre: 9917. - Ade2e414b4)
2016. dec. 14. 04:56
A fórum címe - REG-ENOR TAPASZTALATOK!!!!!!....Másról való hablatyolásod nem érdekel....
9925. hozee (válaszként erre: 9924. - Ade2e414b4)
2016. dec. 13. 22:38
Annyira megleptél :D
9924. ade2e414b4 (válaszként erre: 9918. - Hozee)
2016. dec. 13. 22:22

Hali! A Reg-enornál annyival más a helyzet, hogy mindhárom "hatóanyaga" jól ismert: tejfehérje, c-vitamin, polifenolok.

Azért is tilos gyógyító hatású italként reklámozni, mert tudjuk, hogy ezek egyszerű tápanyagok, de legalább egészségesek.

(Rengeteg élelmiszerben fellelhetők és koncentrált formában is kaphatók)

A probléma csak az, hogy a reg-enorban annyira minimális mennyiségben vannak, hogy semmiféle "hatást" nem lehet várni tőlük, főleg nem csodát.

Így konkrétan a Reg-enor ital "hatása" nincs bizonyítva, nem is fogják, mert non-szensz lenne.

9923. Szmiku (válaszként erre: 9919. - Sweet Harmony)
2016. dec. 13. 22:22
Koszi Sweet Harmony😊 Szép,békés estét mindenkinek 😊
9922. hozee (válaszként erre: 9895. - Ade2e414b4)
2016. dec. 13. 22:11
Kacsazsír nincs benne. Ha már állati, még a libánál jobb egy fokkal zsírsavakat tekintve, de inkább hidegen sajtolt olajok.
9921. asparagus (válaszként erre: 9917. - Ade2e414b4)
2016. dec. 13. 22:03
Még szerencse, hogy formás popsit és kocka hasat lehet ígérni annak, aki a ...-t fogyasztja :D
9920. Sweet Harmony (válaszként erre: 9911. - Vvcsilla)
2016. dec. 13. 22:02
Szia!Örülök ,hogy javulsz!:)
9919. Sweet Harmony (válaszként erre: 9916. - Szmiku)
2016. dec. 13. 22:01

Szia!☺

Nem!

9918. hozee (válaszként erre: 9878. - Ade2e414b4)
2016. dec. 13. 22:00

Én erről a noni-ról még nem hallottam, vagy talán láttam olyan hülye honlapba épülő reklámokban.

De most adódik a kérdés, a Regenorról vannak-e kutatások? :/

9917. ade2e414b4 (válaszként erre: 9914. - Kör0)
2016. dec. 13. 21:44

"(2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

7. § Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése, reklámozása nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy a változatos, kiegyensúlyozott étrend nem alkalmas a szükséges tápanyagok bevitelére."

Kedves Kör0...

Amikor egy beteg embernek azt mondják, hogy majd a Reg-enor nevezetű lötyi meggyógyítja, az nem csak etikátlan, hanem jogszabályba is ütközik.

Hinni lehet bármiben. A napi 1 feles csodálatos hatásában épp úgy mint a napi 30ml tejfehérje kivonat csodás hatásában, magánügy - de kimondottan TILOS gyógyító hatású italként forgalmazni őket... Nyilván nem véletlenül született ez a rendelet, így is épp elég könnyű átverni az embereket.

Ezzel a "reg-enor tapasztalatok" dumával ne fárassz, ha megkérhetlek...:) Ha kicsit beleolvasol a fórum hsz-ok túlnyomó része nem konkrét tapasztalat, a kis pajtásaid is rendre eltértek a tárgytól. Én mindig igyekeztem tárgyilagos lenni, amire rendre személyeskedéssel feleltetek.

Ez nem egy szekta, vagy fan-club, ahol te döntöd el, ki mondhat véleményt és ki nem.

Regenoros jóéjszakát.

9916. Szmiku (válaszként erre: 9880. - Sweet Harmony)
2016. dec. 13. 21:05
Köszönöm szépen 😊 olivabogyót szabad enni?Előre is köszönöm a választ 😊
9915. Kör0 (válaszként erre: 9912. - Pintyo577)
2016. dec. 13. 20:36
VÍZ :) Figyeld meg a Hold fázisokat - jelenleg növekvő Hold van, ilyenkor a fogyás, vagy a szervezet méregtelenítése is lassúbb. Ennek esetleges hatása lehet a vizesedés is. :) Ne keseredj el, pár nap, teli Hold lesz, és majd utána megint megindulnak a kilók lefelé :) Regenoros Szép Napot Neked :)
9914. Kör0 (válaszként erre: 9913. - Luis 49)
2016. dec. 13. 20:33
A fórum címe - REG-ENOR TAPASZTALATOK!!! Már J.F.Kennedy is IBS-ben szenvedett-diagnosztizálása kb. 60-70 éve vol, ergó, rossz orvoshoz mentél! A regenorral ezt is rendbe teheted - tehát várjuk a reg-enor-os TAPASZTALATOKAT!!!!!!!!!!
9913. Luis 49
2016. dec. 13. 20:19
Kedves KorO! Te kemenyen tudod adagolni L.T.-nek(9904).Nem kiskanallal hanem merokanallal.Ez egy forum,mindenki szabadon velemenyt,tapasztalatot tehet kozze.Tudatosan vagy nem,te kb.egy 85-90%-os paleo etrendnek koszonheted az eredmenyeidet.Figyelj egy kicsit!Az en problemam 27 eve kezdodott.Eros gyomortaji fajdalmak,gyengeseg,koncentraciozavar.Felorakat ultem utszeli parkirozokban meg egy kicsit helyrejottem.Olyankor az ember mindenre gondol.Egy egyszeru huruttol megkezdve egy durva vastagbelrakig.Elkezdtem utanajarni.Orvostol orvosig,minden lehetseges lelet(rontgen, UH,tukrozes alul-felul,stb.Konkretan semmit nem tudtak kimutatni.Az egyik orvos ramunt es azt mondta, hogy hagyjam beken mert hipochonder vagyok.Vegeztem az orvosokkal!Teltek az evek, en szenvedtem,kozben egy CT kontrol kesobb egy MRI kontrol,sehol semmi.6 evvel ezelott osszehozott a Teremto egy idos, magyar, emesztesi problemakban jartas szakival(zarandokut Mariazell).Tanacsot adott.Hazaerve megrendeltem egy Food Detective tesztet,kovettem az utasitasokat es lass csodat: IBS.Irritabilis belszindroma.Kimutatta a gluten es a tej erzekenyseget.Eddig ilyesmirol nem is hallottam,pedig sokfele megfordultam ebben a nagyvilagban.Felhivtam a szakit, hogy most mi a teendo?Ajanlas:hosszu tavra,talan egy eletre dr.Szendi Gabor paleos etrendje.2 es fel honap alatt teljesen helyrejottem.Testileg,lelkileg.Egy ev utan -16kg,ott megallt,azota stabil.Ezeket azert irtam le, mert meg jelentkezek es bemutatom a kapcsolatot a fentiek es a bukott csombordi szollocsosz aktivitasa kozott.Atszelt Marost,Aranyost,Szamost stb.,nem ment a rongyszedes Budaorson a talpkanalazassal es akkor megcsinalta a felfedezest(a makaroniba a lyukat).Geniusz dijas.Ki,kinek es miert ad Geniusz dijat?Aztan itt van ez a bukott vizugyes szobanoveny(mergezo,szuros es lecsungo).Foglalkozok majd veled is.10 perce kaptam egy fulest, dobbantok.68 eves autovadasz vagyok,hobby szinten sarlatan-kuruzslo vadasz.Kitartas L.T. Udv.dr.K-G.P
9912. pintyo577
2016. dec. 13. 19:28

Ma mérlegeltem és teljesen elvagyok keseredve 10 dkg- mal lettem könnyebb egy hét alatt. 3 kg ment le közel két hóna alatt. Nem érzek semmi változást. Megrendeltem a következő havi adagot, holnap jön meg.

Ti számoltok kalóriát?

Mit csináltok, hogy nálatok mennek a kilók?

Mit csinálok rosszúl?

9911. vvcsilla
2016. dec. 13. 19:09
Benéztem, de látom, hogy nem a témáról szól a dolog, hanem arról, hogyan járassuk le azokat, akik hisznek a Reg-Enorban. Én is hiszek és nem alaptalanul. És meg is osztom a tapasztalatomat, az egyéb lejáratós hozzászólós dumákkal meg nem foglalkozom. Szóval a cirka 4 hónapja diagnosztizált 27 mm-es strumma göböm már csak 16 mm, és ez bizony nem köszönhető másnak. A valószínűleg pajzsmirigy alulműködés okozta túlsúly problémámat is kezdi megoldani ez a csodaszer (számomra valóban CSODA,és nem érdekel, hogy mi van benne), mivel cirka 14 kg-mal vagyok könnyebb.Ami azért nagyon érdekes, hogy mert eddig semmitől nem tudtam fogyni, akármit próbáltam ki. A vérképemről pedig annyit: 5 hónap alatt 3-szor nézettem és egyre jobb! A koleszterinem is normál értéken van, pedig mindent zsírral főzök természetesen és rengeteg tojást eszem(amiről ugye köztudott, hogy a jó koleszterinért felelős). A 180-as vérnyomásom normalizálódott, nincs semmi bajom, jól érzem magam a bőrömben és nap mint hallgatom a gratulációkat, hogy egyre csinosabb vagyok.Egy szónak is száz a vége:NEKEM (IS) BEVÁLT! ÉS EZ A LÉNYEG! Mindenkinek kitartást kívánok, aki ennek a módszernek az elhivatottja lett!
9910. asparagus (válaszként erre: 9909. - B83d9af44e)
2016. dec. 13. 18:34

Mi nem igaz?

Magyarul, ha lehetne..

9909. b83d9af44e (válaszként erre: 9873. - Asparagus)
2016. dec. 13. 18:27

Nem ! Az Ön által leírt módon nem igaz!

( 9850 9860 9862 9867 9873 )

Sajnálom !

9908. Lady-78 (válaszként erre: 9905. - Kör0)
2016. dec. 13. 17:48

Gratulálok ügyes vagy!! :)) További sok sikert kívánok neked és itt minden Reg-Enorosnak!! :))

Szép estét! :))

9907. asparagus (válaszként erre: 9905. - Kör0)
2016. dec. 13. 16:15

Dejó!!! Gyere csak :)

Nekem sajt helyett bevált, hogy felverem a tojást, kis kanálnyi tápióka keményítőt keverek bele, ha nagyon sűrű lett, akkor langyos zsírral lehet még lazítani, ezt öntöm az ételre sajt helyett, senki meg nem mondja, hogy nem sajt van ráolvadva :)

9906. orchidea02 (válaszként erre: 9905. - Kör0)
2016. dec. 13. 15:03
Nálunk lassangne lesz a gyerekek kedvéért, ők nem reigznek :) nincs miért- szépek, fiatalok :) én csirkemellből készítek magamnak egy gyors ebédet honapra, lesütöm ráöntök egy fél kg fagyos zöldet, összepárolom rá egy pici bors, fokhagyma és fincsi kis ebédem lesz holnapra. Lehet lekváros linzert is sütök magamnak de ez még nem biztos :)
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook