Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
1. Egyet.
2. Olvasgass ebben a témában szerintem. Még a mainstream orvostudomány is kezd ráébredni, hogy sötétben tapogatózott ezügyben: Nem egyértelmű immár a sokáig magát tartó dogma, hogy a vér nem megfelelő koleszterinszintje oka, illetve okozata e valaminek, illetve hogy pontosan mi(k)nek. A gyógyszerlobbi által alacsonyra kényszerített, egydimenziós határértékek teljesen korszerűtlenek. Az összkoleszterin szint nem önmagában nem mutat meg semmit, a HDL-hez képesti arány és a triglicerid szint egyidejű figyelemmel kísérése szükséges. Bőven megkérdőjeleződött, hogy az étellel bevitt koleszterin befolyásolja e bármilyen mértékben a vér koleszterin szintjét. Hogy nem determinálja azt, az gyakorlatilag bizonyítottnak minősül. Mint ahogy az is egyre gyanúsabb, hogy az ipari transzzsírok, cukrok, alkohol fogyasztása viszont konkrétan rossz felé viszi a koleszterinszintet.
3. És, hogy érzed, sikerrel jársz a térítésben? :))
Szépségeset!☺
Megjött a digestem,remélem ettől megint megindul a súlyom.
Tegnap rendeltem regenort meg spirulinát ,így január közepéig meg az ellátmányom:)
Kitartást Mindenkinek!:)
Nos, szégyellem magam, amiért engem is át tudtak verni ezzel a reg- enor nevű csodaszerrel... Lényeg: legalább rájöttem, hogy az egész csak pénzcsalás, és többet nem engedem átverni magam.
Szerencsére van pár ember, aki helyesen látja azt, ami folyik. Az viszont szomorú, hogy az emberek többsége nagyon könnyen becsapható, rászedhető, és még akkor sem próbál tisztán látni, gondolkodni, amikor fel próbálja nyitni valaki a szemét. Én szakembert kérdeztem ezzel az egész regenorosdival kapcsolatban, én csak egy bekezdést emelek ki az egész tudományos leírásból: "Szerintem ha az emberek képesek lennének megérteni, hogy csodaszerek a mesékből nincsenek, akkor nem működne ez ipar.Tök mindegy milyen típusú az (magas zsír, alacsony szénhidrát, közepes fehérje vagy magas szénhidrát, alacsony zsír, magas fehérje), a lényeg a kalóriadeficit. Ha kell a szervezetnek 2000 kcal egy nap és 1500-at viszel be, az egy hét alatt 3500 kcal. Egy kg zsír 9000 kcal, tehát az illető máris fogyott három deka zsírt (és a diétában mondanom sem kell, ez a lényeg, nem az abszolút tömegvesztés), és azt is szem előtt kell tartani, hogy időbe telik, meghízni sem két hét alatt hízik meg az ember.
Szigor, konzekvencia és kitartás. Ez a itt a valóság, ez működik, a többi olyan "csodaszer", aminek nincs mellékhatása, na az nem, mert olyan sosem volt."
Hali! A Reg-enornál annyival más a helyzet, hogy mindhárom "hatóanyaga" jól ismert: tejfehérje, c-vitamin, polifenolok.
Azért is tilos gyógyító hatású italként reklámozni, mert tudjuk, hogy ezek egyszerű tápanyagok, de legalább egészségesek.
(Rengeteg élelmiszerben fellelhetők és koncentrált formában is kaphatók)
A probléma csak az, hogy a reg-enorban annyira minimális mennyiségben vannak, hogy semmiféle "hatást" nem lehet várni tőlük, főleg nem csodát.
Így konkrétan a Reg-enor ital "hatása" nincs bizonyítva, nem is fogják, mert non-szensz lenne.
Szia!☺
Nem!
Én erről a noni-ról még nem hallottam, vagy talán láttam olyan hülye honlapba épülő reklámokban.
De most adódik a kérdés, a Regenorról vannak-e kutatások? :/
"(2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
7. § Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése, reklámozása nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy a változatos, kiegyensúlyozott étrend nem alkalmas a szükséges tápanyagok bevitelére."
Kedves Kör0...
Amikor egy beteg embernek azt mondják, hogy majd a Reg-enor nevezetű lötyi meggyógyítja, az nem csak etikátlan, hanem jogszabályba is ütközik.
Hinni lehet bármiben. A napi 1 feles csodálatos hatásában épp úgy mint a napi 30ml tejfehérje kivonat csodás hatásában, magánügy - de kimondottan TILOS gyógyító hatású italként forgalmazni őket... Nyilván nem véletlenül született ez a rendelet, így is épp elég könnyű átverni az embereket.
Ezzel a "reg-enor tapasztalatok" dumával ne fárassz, ha megkérhetlek...:) Ha kicsit beleolvasol a fórum hsz-ok túlnyomó része nem konkrét tapasztalat, a kis pajtásaid is rendre eltértek a tárgytól. Én mindig igyekeztem tárgyilagos lenni, amire rendre személyeskedéssel feleltetek.
Ez nem egy szekta, vagy fan-club, ahol te döntöd el, ki mondhat véleményt és ki nem.
Regenoros jóéjszakát.
Ma mérlegeltem és teljesen elvagyok keseredve 10 dkg- mal lettem könnyebb egy hét alatt. 3 kg ment le közel két hóna alatt. Nem érzek semmi változást. Megrendeltem a következő havi adagot, holnap jön meg.
Ti számoltok kalóriát?
Mit csináltok, hogy nálatok mennek a kilók?
Mit csinálok rosszúl?
Mi nem igaz?
Magyarul, ha lehetne..
Nem ! Az Ön által leírt módon nem igaz!
( 9850 9860 9862 9867 9873 )
Sajnálom !
Gratulálok ügyes vagy!! :)) További sok sikert kívánok neked és itt minden Reg-Enorosnak!! :))
Szép estét! :))
Dejó!!! Gyere csak :)
Nekem sajt helyett bevált, hogy felverem a tojást, kis kanálnyi tápióka keményítőt keverek bele, ha nagyon sűrű lett, akkor langyos zsírral lehet még lazítani, ezt öntöm az ételre sajt helyett, senki meg nem mondja, hogy nem sajt van ráolvadva :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása