Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szia! Én tudok neked segíteni és beszerzési áron.Én tagja vagyok a Biocomnak,de értékesítéssel is foglalkozom.Tagsági ára a regenornak 5490.-,ajánlott eladási ára pedig 6990.-.Én ajánlom neked a tagi árat,de annak feltétele,hogy 3 db-ot meg kell vásárolni.Helyesebben 50 pontértéknek meg kell lenni ahhoz ,hogy tag lehessél.Én ebben tudok segíteni,az ajánló kódommal ami 135890,ezzel tudod regisztrálni magad.Ajánlókód nélkül nem tudsz regisztrálni.Érdemes ezt választani,mert minden terméknél 1500.--ot meg spórolsz,3 db-nál 4500.- a meg takarítás.A negyedik már ingyen van.Ha így döntesz én tudok neked segíteni,ha kell a regisztrációdat is meg csinálom,ha az adataidat meg adod.Gondold át és ,ha igényled én segítek.Üdv:Zsuzsa
Szia! Két hét nagyon kevés idő és az, hogy fájnak az izületeid, azt mutatja, hogy elkezdett dolgozni a Re-Enor! Pár nap múlva el fog múlni. Legjobb lenne a mérleget elfelejteni! Sok sikert :)
Kedves Asparagus!
Nagy szuksegem lenne segitsegre. Ket het kezdtem el a kurat, de eddig semmi eredmeny.Bocsanat, ez nem igaz, mert az izuleti fajdalmamtol mar tudtam aludni egy het utan. De fogyni szeretnek.
Akitol vettem, nem hiszem, hogy van sajat tapasztalata. Nagyon egyedul vagyok, mert jelenleg atmenetileg New Yorkban elek.
Tudnal nekem segiten? Emailben a legpraktikusabb, de akar telefon, akar skype is jo.
Annyira hiszem, hogy a reg enor nekem is fog segiteni. Ugy gondolom, nem ettem tiltott dolgokat meg veletlen sem. Az eves ritmusaval baj lehet, este tudok tobbet enni. Tulajdonkepp csak zoldseget eszem es kacsazsirt. Minden etkezeskoreszem 3 evokanal kacsaszirt.
Ha valaszolsz, koszonom!
Sziasztok.en most szeretnsm elkezdeni a kurat.lattam paran arultok regenort van esetleg valakinek meg elado ?
és én is csináltam egy 4 hónapos kúrát,ami nagyon hasznos volt számomra. Igaz,hogy mindössze 6 kg-ot fogytam,de a TSH eredményem teljesen rendben.No és elhagytam egy cukorgyógyszert,a vérnyomásgyógyszeremet megfeleztem. Julisban telt le a kúrám,de azóta nem hiztam vissza még eddig semmit.Úgy gondolom,hogy januártól ismét elkezdek egy 4 hónapos kúrát.
Szia.
Híj fel a0630/925-7940 számon,és elmondom bővebben.
Üdv:Szilvi.
Szia.Èn Zeg.en lakom,érdekelne a csoport.
Köszönöm! Írtam neked e-mail-t is. Ilyen problémáim nincsenek, illetve nem tudok róla.
Szia!Pajzsmirigy alulműködésre is jó a Reg- enor,ismerősömnek is beállította.Inni 2-3l vizet igyál naponta ez nagyon fontos.Édesítőnek pedig a Stevia és az Erytricol a legjobb.Ha unod a vizet ihatsz még citromos vizet,de csak is citromnak a levét facsard ki.Sok sikert és kitartást a kúrádhoz.Üdv.Szilvia.Ha valami kérdésed van írj nekem a sylszabo@freemail email címre.
Szia! Én kora délután hívtam eddig mindig és felvette. Szerintem a rendelési idejében felveszi a telefont, míg én ott voltam, kétszer is csörgött neki és felvette :)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Szabó Szigfrid napközben is elérhető telefonon vagy csak az esti órákban?
szia
Megkérdezhetem, miért adod el?
Miért akarjátok eladni, ha már megvettétek?
Eladnám 2 db bontatlan reg-enoromat ,5000ft darabja.
Budapesten a XV kerületben lehet átvenni!
Eladnám 4 db. bontatlan reg-enoromat darabonként 4.800.-Ft.Tolna megyéből.Természetesen postára is adom ha szükséges.
Két flakon originál reg-enor eladó Bp-en. Ára: 5.000 Ft/flakon
Privátban írjatok.
Van köztetek olyan, akinek vírusos szemölcsei, futószemölcsei voltak és a Reg-enor-tól eltűntek? Nekem sajnos tele van az ujjam és körömágyam. Ecseteléssel és fagyasztással is próbálkoztam, de már a bőrgyógyászom sem tud mit mondani rá. Lassan 1 éve járok hozzá. Nagyon várom, hogy elmúljon tőle :) Lehetséges szerintetek?
Sziasztok. Egy hete kezdtem a Reg enort. Szigfridben nagyon hiszek, mivel 82 óta ismerem. Ezért is vágtam bele. 93 kg-al kezdtem. Igyekszem betartani, de már 95 kg-nál tartok. Megijedtem, hiszen februárban szívműtétem volt. Élből utálom a húst és a zsíros készítményeket. A cél érdekében viszont képes lennék bármire. Eddigi sikeres fogyókúrám a ** segítségével történt kb két éve 11 kg-ot fogytam, majd visszaettem Milka nevű "szerrel" Imádom a tejtermékeket a tejet a gyümölcsöt, a yoghurtokat. A zöldségeket is imádom. Lányom 6 hét alatt 8 kg-ot fogyott. A vejem 10 kg-ot. Itt vannak előttem, de én egyelőre kínlódom. Sosem voltak problémáim a széklettel. Ahogy a szemem kinyitottam már mentem. Most őrülten felbolydultam. A legnagyob baj, hogy betartok mindent, de hízásnak indultam ami nekem nagyon nem hiányzik. Szeptember 21-én megyek újra Holterre. Addigra szerettem volna, ha a kardiológus megdicsér. Mit tegyek? Kérek szépen egy kis segítséget, hol ronthattam el?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia, Szigfrid az egyik előadásában azt mondta, hogy aki fogyni akar annak a piritóssal is óvatosan kell bánni. Max. 1 szelet étkezésenként.
Néhány szót magamról, ahhoz, hogy tudjatok öteletet, segítséget adni: 53 éves, 97 kg-os szakácsnő vagyok. Pajzsmirigyműtétem volt 6 éve, azóta szedem a letrox nevű gyógyszert, s így azzal minden rendben.
A térdizületeim nagyon fájnak.
Egyszermár sikerült leadnom 15 kg-ot, napi egy óra kemény tornával. Most már arra képtelen vagyok, éppen a fent említett térdfájás miatt.
Első nap: 3 szelet pirítóskenyér tepertőkrémmel, paradicsommal. Délután ugyan ez, csak 2 szelet. Félbarna kenyérből. Citromos víz, és ásványvíz. Második nap: 3 pirítós sült szalonna sült hagymával, délután 3 tükörtojás két pirítóssal, sok paradicsom, paprika kiséretében. Bő folyadék. Harmadik nap délelőtt 3 szelet bundáskenyér (3 tojás), paprika, paradicsom. Mi a véleményetek? Igyekszem a zsírmennyiséget megenni, s ügyelek a folyadékra is. Szóval nem tudom, hogy szabad e ennyi kenyeret ennem?
Maximális tiszteletem! :-)
Kérlek segíts, még most kezdem csak.
Nagy a lelkesedésem, s azt hiszem kis segítséggel képes leszek elérni a kitűzött célomat. - 10 kg.
Sziasztok!
Sokat olvastam erről a diétáról.
Bele is vágtam, de félek, hogy nem jól csinálom.
Most találtam ide, szépen el is fogom olvasni a hozzászólásokat, s igyekszem a hasznos ötleteket megtartani. Célom a fogyás, mert a térdizületeim nagyon kivannak, s ezáltal én is nagyon kivagyok! :-) Mik azok az égbekiálltó dolgok, amiket sosem szabad és mik amiket korlátlanul szabad?
Szia! Puliszkát ehetsz, de csak mértékkel, ha fogyni akarsz.
Alkoholmentes sört én biztos nem innék, de meg kell nézni az összetételét.
A biztonságról szóló kérdésedet nem tudom értelmezni, mit értesz alatta? Kapsz egy kódot (120136), azzal regisztrálsz a Biocomhoz, ha akarod soha többet nem kell senkivel kapcsolatban lenned, amit mellesleg nem ajánlok, mert az a tapasztalat, hogy akiknek végigkísérem a kúráját, azok sokkal eredményesebbek.
Bennem sokan megbíznak, ahogy a mellékelt cikkből is kiderül:
[link]
Jo reggelt. Reg-enor fogyasztasa alatt kukoricalisztbol keszult puliszkat szabad enni? alkoholmentes sort ? Menyire biztonsagos ha a forumozo tarsainktol vasarolunk Reg-enort? A vallaszokat elore is koszonom es kivanok egy jo napot mindenkinek.
Köszönöm a biztatást,a hasmenés még tart,de a gyengeség,fejfájás elmúlt és a hangulatom,fizikai àllapotom is rendben.Már tegnap déltől újra tudtam enni is!! Köszönöm a tanácsokat!
Regenor ha érdekel valakit, jelezzed bontatlan dobozok. 1db/5.000.-
Ha saját magad sütöd az a legjobb.
Rozskenyerek közül melyiket ajánlanád? Vagy inkább süssek otthon?
De közben utánanéztem, lehet. Csak annak magasabb a szénhidráttartalma, abból kevesebbet ehetek. Szóval minden oké lesz remélhetőleg :) hízni is lehet ettől a kúrától? nagyon remélem hogy nem fogyok le még jobban.
További ajánlott fórumok: