Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

6425. anirobi (válaszként erre: 6420. - Sekolo12)
2015. szept. 23. 14:07

Szia!

Már régen abbahagytam a kúrát, de azért még néha ránézek a fórumra. Három hónapig csináltam, 100 %-ig betartottam minden előírást, nagyon sokat mozogtam és 4 kg ment le. A koleszterinszintem semmit nem változott. Egy pozitívumot tudok írni, hogy a kezdődő fogínysorvadásom megállt, legalábbis a kúra előtt már mozgott egy fogam, ami most nem mozog. Lehet, hogy ha kitartóbb lettem volna, beindul a fogyás, de én már nagyon lélekölőnek tartottam a sok tiltást, és úgy gondoltam, hogy az elért eredménnyel nincs összhangban. Hát ennyi a rövid történetem. Ja! Én sem vagyok fiatal, csak néhány évvel vagyok kevesebb, mint Te.

6424. obeus
2015. szept. 23. 10:49
Juheee lehet gyrost enni!:)))A tulaj mondta, h nem olajban pacoljak, es reggel pont lattam amikor feltettek sulni a husit, teljesen szaraz volt csak be volt fuszerezve.Ez jo hir, ha valami kozbejon,es keson erek haza,nem kell ehen halni ha elfogyott a kajam :)Siman salival ontet nelkul is aranyat er.Akkor mar csak par deka szalonna kell hogy lapuljon a taskamban es barmi tortenhet:))
6423. dodika89
2015. szept. 23. 09:11

Sziasztok! En augusztus 31-én kezdtem a kúrát, 3 kiló ment le azóta. Úgy érzem odateszem magam abban hogy lemenjenek rólam a kilók. 72ről indultam 165 centi magas vagyok. Fokent hasra hizok...

Mégis elegedetlen vagyok hogy csak 3 kilotol sikerult megszabadulnom azota.

Nem eszek krumplit, tesztat, semmifele tejtermeket, igazabol semmi olyat ami nem megengedett. Most fog lassan a napokban elfogyni a 2. uveg regenorom, de uton van a kovetkezo 2 uveg. Remelem mennek meg lefele a kilok, szeretnek lemenni 63ra. :) esetleg valami otlet hogy mit csinaljak meg hogy sikeresebb legyen a kuram? Valaszokat elore is koszonom.

6422. sekolo12 (válaszként erre: 6421. - Syl77)
2015. szept. 22. 19:55
Privát üzenetet küldtem.
6421. syl77 (válaszként erre: 6420. - Sekolo12)
2015. szept. 22. 10:23
Mi itt Zalaegerszegen javaslunk egy állapotfelmérést a kúra megkezdése elött,vagy ha probléma adódik a kúra alatt.Így könnyen ki lehet szúrni esetleg mitől nem indul be a fogyás.Ha esetleg a közelben lakik írjon.
6420. sekolo12 (válaszként erre: 6417. - Syl77)
2015. szept. 21. 15:31
Észrevételem a reg-enor étrenddel kapcsolatosan amit már április 10-én elkezdtem és nagy nehezen 2 kg-ot fogytam amellett, hogy mindent szigorúan betartottam, a szénhidrátot nagyon leszorítottam,a megengedett kenyérféleségekből semmilyent sem fogyasztottam. Ritkán nagyon kevés rizst kb 2 kanállal. Néhányszor a főzelékeket rizslisztes rántással készítettem. Burgonyát, tésztaféléket teljesen mellőztem. Mozgás: napi 1/2 óra séta, ház körüli munkák, unokázás. A kúra előtt méregtelenítettem: Intestinal cleansing,candida cleanse,para cleanse, detox formula,natu lax, és időközben szedtem egyéb táplálékkiegészítőket/ Immun supreme,Q vital, vitamin d3 5000, flóra plus, spirulina, turmeric, kalcium magnézium, s citamin 1000,MSM c vitamin, italpor,omega-3, Persze ezeket nem egyszerre, hogy a májat meg ne terheljem.Betegségeimre gyógyszerek: coverex-as komb. forte 1 tabl.magas vérnyomásra és concor 5 mg-osból 1/2 tabl. szív ischemiára de ez utóbbi tablettát el is hagytam mert úgy tudom többet árt mint használ, viszont a Q vitál kevésnek bizonyúl a szív ischaemia miatt,de egyenlőre maradok ennél Ami esetleg bezavarhat a pajzsmirigy göbök, de semmilyen gyógyszert nem szedek rá mert működik, a TSH-t rendben találták. Étrendet betartottam tehát szigoruan, valamint a vízfogyasztásra és zsírra is ügyeltem. Talán valamit mégis elrontottam? Igaz hogy 65 éves vagyok, de azért egy kicsit többet vártam a kúrától mint -2 kg /82-ről 80 kg/fogyás,és hát az igaz, hogy energikusabb lettem, jobban alszom és a vérnyomásom egy kicsit javult, de az emésztőrendszeremre is még ráférne a javulás és a közérzetemre is nem beszélve a még meglévő plusz kilókról.Nemrégiben telefonon beszéltem a feltalálóval, és folytatást javasolt. Még egy kicsit próbálok kitartani. Mi a véleményetek? Esetleg van-e valakinek hasonló története? Nagyon várom a válaszaitokat amit előre is köszönök.
6419. asparagus (válaszként erre: 6418. - Obeus)
2015. szept. 21. 14:16
Csodaszépen megfogalmaztad!
6418. obeus
2015. szept. 21. 13:49

Szerintetek gyrost szabad enni? Félek, hogy nem....:) Megkérdeztem egy gyrosost, de csak egy eladó lány volt ott, és ő nem tudta hogy olajban pácolták-e.

Amúgy annyira hihetetlen,hogy mindig bedobnak vmit a köztudatba, pl. mi teljesen elhittük anno, hogy a zsir egészségtelen és főzzünk olajjal. Még nagyikám is belement, mert picit magasabb volt a koleszterinje és ijesztgette az orvos.Szóval ha az ember lánya próbál odafigyelni magára, akkor is rengeteg az ellentmondás hogy mi jó és mi nem...

És érzem, hogy a zsír jó!

De lassan kiderül mindenről az igazság:)

Én mindig úgy képzeltem el, hogy a testünk olyan mint a búvárnak a búvárruha. Ameddig épp, addig vidáman úszkálhat, nézegetheti a gyönyörű korallokat, halakat. De ha megsérül, akkor már semmi nem tudja érdekelni, csak a túlélés.

Tehát nagyon megéri oda figyelni magunkra.

6417. syl77
2015. szept. 21. 12:23

Sziasztok!

Egy kis segítség a reg-enoros étrendhez!

Egytálételek:disznótoros,sült hurka,sült kolbász

csülökpörkölt burgonyával

körömpörkölt

lecsó,tojásos lecsó,burgonyás vagy rizses lecsó

brassói aprópecsenye

Darált húsból készült ételek:

stefánia vagdslt főtt tojással őzgerincformában

töltött káposzta

húsgombóc paradicsom mártásban

töltött karalábé

rakott kelkáposzta,tészta,karfiol

Levesek:

húsleves,sok zöldséggel,cérnametélttel,csurgatott tésztával,daragaluskával,

tavaszi zöldségleves gazdagon csurgatott tésztával,

lebbencs,bab,borsó,lencse leves,

zöldbab leves

minestra leves

frankfurti leves

gulyásleves

krémlevesek/petrezselyem,újhagyma,fokhagyma,brokkoli,rizstejföllel habarva./

Fontos,hogy csak keményítővel vagy rizsliszttel sűrítsünk tejtermék nélkül!!!!

A kúra tízparancsolata:

1.Egyél kedved szerint baromfi,hal,marha, és sertéshúsból készült ételeket.

2.Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen,sütve,főzve,párolva és a salátákhoz ecet helyett citrom levét használd.

3.Kúra alatt csak állati eredetű készítsd ételeidet,mint liba,kacsa,és sertészsír,vagy GI vaj.

4.Fogyaszthatsz rizst,burgonyát,tésztát és pirítós kenyeret,de ha fogyni szeretnél a mértékre vigyázz.

5.Ne használj semmilyen növényi olajat/kókusz zsírt sem/,ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat.

6.Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt.

7.Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot/mézet,xilitetis/és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.

8.Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását.Megengedett a citrom,grapefruit,kiwi,gránátalma,savanyú alma mérsékelt mennyiségben önálló ételként.

9.Igyál legelább napi2-3l vizet,tisztított vagy ásványvizet,de kerüld az alkoholtartalmú italokat.

10.Kávé,tea fogyaszható-tej és cukor nélkül.

Remélem tudtam segíteni,ha kérdésed van írj a sylszabo@freemail hu email címre vagy hívj a 0630/925-7940 számon.

6416. gabrietta (válaszként erre: 6397. - Monyildi)
2015. szept. 21. 09:44

Szia!

16 kg fogytam és ülő munkát végeztem. Nézd vissza az oldalt én nagyon sok mindent feltettem a kúráról és arról én hogy csináltam.

6415. Anna0129
2015. szept. 21. 09:18
Amúgy milyen íze van ennek a lötyinek? Én majd a jövőhéttől próbálnám ki :)
6414. obeus
2015. szept. 21. 08:12

Köszi az infót! Erre nem is gondoltam.Végül a rizsre tettem szaft nélkül husikockákat. Nem akartam elvenni a kedvét, de azért többet nem eszek belőle.Gond nem lesz, mert a barátaink segitenek a helyzetünkön, nehogy ránk romoljon :)

Tegnap pl. kukoricalisztből csináltam rántást a zöldbabfőzihez.Szedtem ki magamnak és a többibe tettem tejfölt. Igy is nagyon finom volt, kolbászt sütöttem hozzá.És senki nem vette észre a kis "csalást" :) Még a főzés sem macera, csak szedek külön magamnak mielőtt rámegy a tejföl, sajt, ilyesmi ami nekünk nem jó. Tetszik ez a kúra! Kiváncsi leszek az eredményekre.

6413. asparagus (válaszként erre: 6412. - Obeus)
2015. szept. 20. 18:41

Nem lehet.

Az alkohol elpárolgott, de a bor szőlőből van, a szőlő pedig gyümölcs.

Sajnálom..

6412. obeus
2015. szept. 20. 15:10
Szerintetek vorosboros marhaporkoltet lehet enni?Meglepinek fozott parom, es szerinte minden alkohol elparolgott belole.Nem vagyok benne biztos.Ha mar kibirtam egy szulinapot ugy hogy paradicsomlevel, meg limonadeval koccintgattam, nem akarom elrontani pici bor miatt....:)
6411. Anna0129 (válaszként erre: 6406. - Lóri2011)
2015. szept. 17. 08:47
Lóri, Te az anyagcsere-típus mérésre gondoltál? Hol csinálták?
6410. takacs58
2015. szept. 17. 01:19
En is 2 hete kedtem el mindent be tartok de sajnos 2kg hiztam pedig lenne mibol le adni 56 eves vagyok es 93kg .Koldok servel mutottek Januarban es a labaim nagyon eresek a bokaim dagattak es fajnak. De nem adom fel mert le akarok fogyni .En Torontoba vagyok a nyaron otthol voltam es meg vettem mind a 12 uveg regenort ki hoztam es vegig csinalom.
6409. Lóri2011 (válaszként erre: 6408. - Pancsa1981)
2015. szept. 16. 21:26
Egyre elterjedtebb, és ez irányba mozdul el az egészség visszaszerzése. Mindenkinek a saját anyagcseréje, alkata, idegrendszere, hormonális rendszere alapján kell táplálkoznia. Az ételek hatással vannak a hornmonjainkra. Ha ezek valamelyike lemerül, meggyengül, az anyagcsere nem működik jól.A négy hormonnak kölcsönhatásban jól kell működnie ahhoz, hogy jó legyen az anyagcserénk. Keress rá a neten anyagcseretípus szerinti táplálkozás, metodic, tested kódja, de a legérthetőbben Bocsi Viki oldalán a facebookon.
6408. Pancsa1981 (válaszként erre: 6406. - Lóri2011)
2015. szept. 16. 11:34

Szia

Mesélnel erről az anyagcsere beméretésről , h ez pontosan mit takar ? Mert nyilván ez azért lényeges lenne bárkinek , aki ki akar diétát próbálni . Köszönöm

6407. Monyildi (válaszként erre: 6403. - Asparagus)
2015. szept. 16. 02:12
Köszönöm!
6406. Lóri2011 (válaszként erre: 6400. - Bucika44)
2015. szept. 15. 22:20
Nem minden embernél válik be. Én is azt tapasztaltam, hogy nálam sem működik,pedig mindent betartottam, nem vétkeztem. Aztán bemérettem az anyagcserémet, és bizony kiderült, hogy a vörös húsok nyírják a hormonjaimat.Az új étrendemben nem ehetek disznóhúst, kávét, cukrot, sokféle gyümölcsöt és glutént. Viszont eszek olyat, ami az én anyagcsrémnek személyre szabottan megfelel. Nincs olyan étrend, ami mindenkinél egyformán működik. Van akinek jó, de van, akinél csak szenved a szervezet a nem neki való ételektől.Annyira rossz olvasni, amikor a kudARCOKRÓL SZÁMOLNAK BE EMBEREK, ÉS KÖZBEN NEM TUDJÁK, HOGY EZ NEM AZ Ő MÓDSZERÜK. eLNÉZÉST AZOKTÓL, AKIKNÉL MŰKÖDIK ÉS ELKÖTELEZETTEK A SZER MELLETT, de ez már olyan régóta kikívánkozott belőlem.
6405. asparagus (válaszként erre: 6404. - Obeus)
2015. szept. 15. 20:32
gluténmentes abonett
6404. obeus
2015. szept. 15. 19:28
Sziasztok!En meg csak masfel hete csinalom, de mar lement egy kilo:)Foleg a candida dieta miatt valasztottam ezt a kurat.Es erdekes, hogy még egyaltalan nem kivanom az edesseget, pedig eddig minden etkezes utan bekaptam a kave melle egy falat kekszet, napolyit, hasonlot.Egyedul annyi hianyzik, hogy valamit ropogtassak a kave melle.A bio kukoricapelyhet talaltam, igaz semmi ize, de tok jol ropog:) van ehhez hasonlo otletetek? Es tudtok esetleg olyan ketszersultet amit lehetne enni?Nem mindig tudok piritost csinalni es amelyiket neztem eddig mindegyikben olaj van.koszi ha tudtok segiteni :)
6403. asparagus (válaszként erre: 6402. - Monyildi)
2015. szept. 15. 18:56

Szia!

Én megcsináltam a kúrát, sikerrel.

Üzenetben tudok magamról bővebben írni, nem szeretném még egyszer megsérteni a szabályzatot.

Tessék a mintaétrend:

1. hét:

Hétfő

Reggeli: pirított zsemle, sonka, zsír, paradicsom

Ebéd: húsleves

csirkepörkölt, nokedli kukoricalisztből, uborka saláta

(citrommal savanyítva)

Vacsora: pirított rozsos zsemle, töpörtyű, hagyma,

zakuszka, paradicsom

Kedd

Reggeli: kenyér, töpörtyűkrém, paprika,

paradicsom

Ebéd: csirkepörkölt, nokedli

uborka saláta

Vacsora: zöldbabfőzelék (kukoricaliszttel sürítve,

citrommal savanyítva), sült virsli

Szerda

Reggeli: zsemle, sonka, zsír

paradicsom

Ebéd: zöldbabfőzelék, sült virsli (vigyázni, hogy mi az összetétele!!)

Vacsora: rozsos zsemle, hagymás tojás-

rántotta, retek, paradicsom

Csütörtök

Reggeli: zakuszka, kenyér zsírozva, paradicsom

zöldbabfőzelék, sült virsli

Vacsora: szalonna, töpörtyűkrém, kenyér

paprika, retek

Péntek

Reggeli: kenyér, szalámi, paprika

paradicsom

Ebéd: ua. mint a reggeli

Vacsora: párolt zöldborsós kukorica, rántott hal

Szombat

Reggeli: szalonna, paradicsom, kenyér

Ebéd: párolt zöldborsós kukorica, rántott hal

Vacsora: főtt tojás, zsírral, salátával

Vasárnap

Reggeli: sonka, kenyér, paradicsom

vadas zsemlegombóc

Vacsora:

fehér grapefruit

2. hét:

Hétfő

Reggeli: kenyér, sonka, paradicsom

vadas zsemlegombóc

Vacsora: szalonna, szalámi (összetétel!!!), kenyér

retek, paradicsom

Kedd

Reggeli: kenyér zsírozva, főtt tojás, paradicsom

Ebéd: rakott erdélyi

szalonna, retek, uborka

Vacsora: gránátalma

Szerda

Reggeli: kenyér, felvágott, paprika

Ebéd: borsófőzelék,sült virsli

Vacsora: szalonna, felvágott, kenyér

retek

Csütörtök

Reggeli: sült húsos pirítós zsírral, paprika

Ebéd: paradicsomos káposzta, sült oldalas

Vacsora: szalonnás tojásrántotta

Péntek

Reggeli: sült húsos pirítós

Ebéd: májjal töltött rántott gomba

gombás, tojásos, hagymás rizs

párolt zöldborsó, kukorica

Vacsora: felvágott, kenyér, retek

Szombat

Reggeli: zsíros pirítós, paprika

Ebéd: sertés pörkölt barna rizzsel,

paprikasaláta citrommal savanyítva

Vacsora: zsíros pirítós, újhagyma

grapefruit

Vasárnap

Reggeli: pirítós zsírozva, felvágott, paradicsom

Ebéd: Húsleves

kolbászkrémmel töltött karaj

párolt káposzta, rizibizi

Vacsora: bundás kenyér

3. hét:

Hétfő

Reggeli: májkrém, zsíroskenyér, paradicsom

uborka

Ebéd: paradicsomos káposzta

sült császár

Vacsora: húsleves

Kedd

Reggeli: kolbász, kenyér, uborka

Ebéd: kolbászkrémmel töltött karaj

párolt káposzta rizibizi

Vacsora: milánói makaróni rizstésztából

Szerda

Reggeli: májkrém, kenyér, paprika

Ebéd: milánói makaróni

Vacsora: húsleves

Kenyér, szalonna, retek

Csütörtök

Reggeli: kolbász, zsíroskenyér, zöldségek

Ebéd: kolbászkrémmel töltött karaj rizibizi

párolt káposzta

Vacsora: kókuszos főtt rizs

Péntek

Reggeli: szalámi, kenyér, paradicsom

Ebéd: babgulyás

Vacsora: szalonnás, hagymás tojás-

rántotta, paradicsom, kenyér

Szombat

Reggeli: Vacsora maradéka

Ebéd: chili bab

Vacsora: Fokhagymás zsíros pirítós

Retek

Vasárnap

Reggeli: Sült húsos kenyér, paprika

Ebéd: ragu leves

rántott csirke vegyes párolt zöldségköret

káposzta saláta

Vacsora: chili bab

4. hét:

Hétfő

Reggeli: kolbász, kenyér, zöldség

Ebéd: raguleves

főtt rizs fahéjjal

Vacsora: sült húsos kenyér, paprika

Kedd

Reggeli: szalonna, kolbász, kenyér

zöldségek

Ebéd: Rántott csirke, vegyes köret

káposzta saláta

Vacsora: sült kolbász, sült hurka, párolt káposzta

6402. Monyildi (válaszként erre: 6398. - Asparagus)
2015. szept. 15. 16:25

De nem találok egy napi mintaétrendet, de engem inkább az érdekel, aki valóban fogyott. Mit evett?

Mert én nem vétkezem, szinte csak zsírt, szalonnát és zöldséget eszem, mondjuk a kávét folyamatosan iszom, kb. Két és fél litert iszom, többet nem bírok, és hízom.

6401. asparagus (válaszként erre: 6400. - Bucika44)
2015. szept. 15. 13:49
próbáld ki a teljes gluténmentes étkezést
6400. bucika44 (válaszként erre: 6398. - Asparagus)
2015. szept. 15. 12:26
Kedves "asparagus"! Nagy szükségem lenne a segítségedre. Már a nyolcadik üveg regenort iszom és mindössze 2kg-val vagyok könnyebb.Nem vagyok semmire allergiás, a pajzsmirigyem rendben van. Valamit biztosan nem jól csinálok!
6399. tudásfa
2015. szept. 15. 07:13
4 db. bontatlan Regenor eladó beszerzési áron Tolna megyében. Darabonként is elvihető!
6398. asparagus (válaszként erre: 6397. - Monyildi)
2015. szept. 15. 07:05

Ez a hivatalos oldal!

Azért készült, hogy segítsen!

[link]

6397. Monyildi
2015. szept. 15. 06:07
Valaki! Aki már eredményesen végigcsináltad, ülô munkát végzel és jelentős súlytól szabadultál meg, kérlek írj le egy napi étrendedet! Köszi!
6396. szab.gabi (válaszként erre: 6392. - F6b7584987)
2015. szept. 14. 19:41
Szia, nekem van még eladó. 5000 Ft/db

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook