Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
azt nem mondtm hogy sajnáld őket, hé:DDDDDDD
csak tényközlés volt, nem minősités
az jár csak jól aki 0ftra számit, és akkor nem esik pofára
Én most néztem az Ing-t,két napja szinte percenként próbálkoztam,sikerült!
A fiam is 2006-ban kedzte,26e kap.
Én 2006 óta vagyok tag,mikor elkezdtem dolgozni,allianznál voltam,aztán átmentem az ing-hez,de az most nem elérhető:(
Nem lehet megnézni,hogy mennyit kapok vissza.
Szerintetek, ha 56000 körül van a hozamom,mennyi járhat vissza?
Ez nem meglepetés! Itt mindíg csak mi jöhetünk ki mindenből a legrosszabbul!
Hvg:
Reálhozam: a vártnál is nagyobb lehet a pofáraesés
Minden bizonnyal rengeteg panaszbejelentés érkezik majd az elkövetkezendő hónapokban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalhoz a reálhozamukra váró magánnyugdíjpénztári ügyfelektől - írja a HetiValasz.hu. - A nyugdíjpénztárak ugyanis a reméltnél több tízezer, de a legrosszabb esetben akár több százezer forinttal is kevesebbet utalnak ki tagjaiknak
Ing: Itt a hoxán, egy másik fórumon ezt írják:
"telefonon azt mondták, hogy július 25-től utalnak, napi 25 000 fő a limit és véletlenszerű sorrendben utalnak"
Sziasztok! Most láttam néhány pénztárról infót! viszont engem az aranykor érdekelne, tud róla valaki valamit? Tudomásom szerint csak a posta biztosítósok kaptak eddig pénzt a számlájukra!
Otp:A reálhozamok és a tagi hozzájárulások kifizetése július 25-én kezdődik, a tömeges kifizetések augusztus 1-jétől lesznek
Az MKB a jogszabályi határidőknek megfelelően körülbelül augusztus 3-án indítja kifizetést.
Az Életút a honlapján közzétett tájékoztató szerint július 12-én visszakapta az ÁKK-tól a tagjait megillető tagi kifizetések (reálhozam és tagdíjkiegészítés) összegét, még aznap elutalt a tagoknak.
Honvéd Nyugdíjpénztár is megkezdte július 19-én a kifizetéseket. Az első ütemben 5000 tag kapta meg banki, illetve postai utalással járandóságát. A második kifizetési ütemre - ez 11150 főt érint - július 25-én és 26-án kerül sor.
A Postás Magánnyugdíjpénztár július 15-én megkezdte a reálhozamok és tagdíj-kiegészítések kifizetését,
Allianz pedig július 22. és augusztus 5. között indítja el a banki és postai kifizetéseket
már többször irtam hogy ne reménykedjen senki,és ritkán a biztositó hibája hogy keveset kap
az államnak átutaltak mindent és az állam sarcolja igy meg
OTP lesz nagy sza..
az árfolyama nagyon rossz 98 ota növekedési 960.000 befizetéssel 35.000 hmmmm
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?