Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
56500!:DDD
Lehagytalak!:PP
1500? mi?:DDDDDDDD ezer?
uha:D
Várni jövő hétig, gondolom mindenki be akar nézni
vagy próbáld meg késő este v hajnalban
Helló Mindenki!
A páromnak ma utalt a postás magán
nyugdíjpénztár!A tőke 10%-át!
viszont én az ing-nél vagyok!Még belépni sem tudok napok óta!Valami ötlet????
Sziasztok!
Mi a párommal Otp-nél voltunk. Nem számítottunk semmire, nehogy pofára essünk. Most kiderült, hogy én 190e-t, a párom 140e-t kap. Tökéletesen működik a lekérdezés júl.15-től. Azt mondom, mégiscsak az Otp a biztos.
Vagy esetleg még ők küldenek majd egy szép sárga csekket, hogy fizessem be, mert eddig oda utalhatta a munkáltatóm a díjat?
Mert még ez sincs kizárva.
na, végre sikerült! És 1000 ft-tal több a reálom ,mint kb 4 napja! (az egész összeg nem sok 10.000 körüli)
Ezt fogom ténylegesen megkapni?
vagy ebből még levonnak vagy 8-9k-t utalási költségre?
Basszus , végre 3 nap sikertelen próbálkozás után betudtam volna lépni az ing-be, de mire beütöttem az adatokat, megint ez fogadott!
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Szép napot!
Nem tudjátok, hogy az Allianz-nál, hogyan kell leszűrni a reálhozamot? Ahova be tudok lépni ott semmi sincs róla csak portfóliók tömkelege
Köszönöm.Egyszerűen nem értem.
Szerintem ezek nagy ívben sz**ák le ,hogy a kis emberekkel mi van.
Különben máshol simán meg lehet nézni,csak itt nem:(
Sajnos,megint nem lehet.Én tegnap óta 5 percenként próbáltam.Ma 11kor sikerült megnéznem az ennyémet,a fiamét már nem tudtam csak egy óra mulva:(
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?