Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Én ugyan nem aegon-os voltam, hanem aranykoros, de felháborító, hogy mit meg nem engednek maguknak a pénztárak!
Miután még ma reggel sem jött utalás, felhívtam ismét a nyugdíjpénztárat, akik azt az infot adták, hogy még jövő héten is utalnak!
Mondom, ez érdekes, mert a törvény adta lehetőségük augusztus 31-én jár le, addig el kell indítani az utalást. Erre az ügyintéző azt mondja nekem, hogy ez csak azokra vonatkozik, akik nem átlépők, és tudják már a reálhozam összegét!
Na ezek után elkapott az ideg, és felhívtam a PSZÁF-et. Ott azt a tájékoztatást adták, hogy a TÖRVÉNY SZERINT MINDENKINEK AUGUSZTUS 31-IG MEG KELL KAPNIA A REÁLHOZAMOT ÉS AZ ELSZÁMOLÁST IS! Nem jövő héten, nem valamikor, hanem augusztus 31-ig indítaniuk kell az átutalást, az átlépőknek is!
Ezek vagy ülnek a pénzen, és a legutolsó időpontban oldják fel a lekötött lóvét, vagy direkt törvényt sértenek.
Minden hasonló cipőben járó társamnak is csak annyit mondhatok, hogy ha szerdán is azt az infot kapom, hogy még mindig nem tudják indítani az utalást, aznap tértivevényes levelet küldök a PSZÁF-nek Bp, 1534 BKKP Pf. 777.
Nekik kötelességük kivizsgálni (habár így újabb 30 napra tuti, hogy befagyasztják a reálhozam utalásomat), de akkor is történjen már valami!
Aegon: egyenleg: 2.8 millio
tőke: : 1,96 millio
hozam : 918 ezer
reálhozam: 0.00 (kalkulátor szerint)
Kíváncsi vagyok...mai napig semmi.Már a kalkulátor se jön be.
Na akkor Aegon az összes pénzünket lenyúlta?????
Addig húzták-halasztották elvették az összeset?
Se pénz se kalkulátor....
Szia! Nekem is a múlt hétre ígérték, de még semmi. Neked egyébként változott az összeg?
A kalkulátort nem lehet elérni.
Sziasztok!
Én az aegonnál vagyok és már ez előtt egy héttel felhívtam őket, hogy miért nem kaptam még semmit?
Akkor azt a választ kaptam, hogy 25-én adják át kifizetésre. Azóta nem kaptam semmit. A mai nap folyamatosan próbáltam hívni őket, egy pár perce sikerült beszélni az egyik ügyintézőjükkel. Ma azt az információt kaptam, hogy ma utalták a pénzt és holnap a számlámon lesz! Na, erre kíváncsi vagyok. Amúgy én is átlépő vagyok és szerintem nem névsor szerint utalnak, mert én Gy-s vagyok. Reméljük aki nem kapta még meg, annak holnap megérkezik!
Sziasztok. 1999.óta OTP tag vagyok. Reálhozam 0Ft.
Elszámoló levelet nem kaptam. Panaszaim a pénzintézetnél senkit nem érdekel.Sajnos
Mit tudtok az OTP-ről????
Nekem semmi lóvém se jött még meg :((((
AztaQva életbe!!!!!Ez aztán mindennek a teteje...Megérdemelné ez a rohadék banda (is), ha rájukgyújtanánk az egész kócerájt...
Ez aztán nem semmi...
Még nem tudott mindenki elmenni nyaralni és kell a pénz???Úgy látom a pofátlanságnak nincs határa..
Én is most próbáltam megnézni, de nem engedi.
Ma se jött az Aegontól semmi. T betűs vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?