R.Byrne. A Titok (beszélgetés)
Hát, ha a Titok működik, akkor kívánom, hogy nektek is annyi nyugdíjatok legyen (és 52 évesen:) mint nekem van.
Biztos jó életetek lesz:)
no jó, persze..kisnyugdíjas rokonyozik, értve:)
Azért hiányoztál, valljuk be..
Hol? Hol? Hát rokonlátogatáson:)
Tudod a nyugdíjasnak már sok ideje van:)
Hmmm.... nemrég néztem a Servantes Intézetet spanyol tanulás miatt,vajon miért?
A gmailemről küldtem neked anyagot, csekkold kérlek, ha észleled..
Csóriéva, egész délután azon gondolkodtam, hol a csudában járhatsz:))
Vigyázz, azért le ne tüdőzd az itt olvasottakat, mert megáll az elméd!
Csak szórakozásképp érdemes itt olvasgatni, mert ha nagyon belemélyedsz, nem tudsz holnap agyalni....
Húú.,
Elfelejtettem levegőt venni:(
Most hogy fogom bevonzani a tanulandó anyagot? Mármit levegő nélkül:)
Pont a "tüdőn" és a betegségein rágom át magam.
Asszem holnap elkezdem az agyat.
Bár az elmét kellene.
Ma voltam vidéken, több fiatallal beszélgettem, (rokonok) nagyon jónak tartják és követik a Titok tanácsait. és jó érzik magukat:) Jobban mint előtte:)
Ne tudd meg !!! :)))
Te vagy a harmadik én. Rémes :DDD
Lányok! Másodszor írom le, mert eltűnt az előbb, biztos elfelejtettem elmenteni.
Szóval, igazán köszönöm a segítséget, mostmár biztosan el fogom olvasni a könyvet, legalább többet megtudok meghasadt önmagamról....
De most tulajdonképpen melyikőtök vagyok én???
Mert látom, hogy mindketten állítólag magatokkal beszélgettek, akkor hova lett az én mási lehasadt felem???? :(
Ezt én köszönöm meg! Mi már megállapodtunk a többiekkel, komment nélkül hagyjuk a beszólásait. Nem tudom már szebben és kulturáltabban megkérni annál, ahogy tegnap este tettem. Ma már kicsit indulatosabban.
Ha senki nem reagál rá, talán abba fogja hagyni. Talán.........
még valami:
"a beteg embert, a bomlott elmét, s azt a hasadásod, aki , ami benned van.."
tehát te mindazokat a több millió embert is ennek tartod aki megtapasztalta Istent....
nos a te dolgod.Én ezt biztos nem tettem volna.
Ismered azt a szellemi törvényt: "jóért jóval fizess?" nos ha eddig nem ismerted volna, akkor most a gyümölcseid fogják mutatni....
nagyon erölködsz....
Tedd..
"a beteg embert, a bomlott elmét, s azt a hasadásod, aki , ami benned van.."
Ismét magadból indulsz ki.........
ó, én meghajolok előtted..tolerálom és tiszteletben tartom a beteg embert, a bomlott elmét, s azt a hasadásod, aki , ami benned van..elnézem neked, és nem táplálok irányodban negatív energiát..
részemről ennyi, ennyit megértél, több energiát nem adok a történetednek, bocsáss meg..
Királylány..égni fogunk, eretnek módon...de várj csak...a zsírunkból is égethetünk, nem csak a beteg tudatunk és istentelen, áldatlan elménk lesz az áldozat, áááá....
de tudod mit?A máglyán is szép az élet..jut eszembe, átolvastad amit emailban küldtem neked?? Szervezném a többoldalú munkamegbeszélést...
Engem te sosem fogsz tudni, mert, ahogy az ige is mondja:
Nagyobb aki bennem van, mint aki a világban van.
Rozikám, lehet, hogy abba a pár mondatban több információt kaptál egy elinduláshoz, mint első olvasatra tűnik.Igy a helyedben nem degradálnám.
Az igazán jó az volna, ha csípőből félrelöknéd a tálcán felkinált dolgokat, és folytatnád a függöny mögé való pislogást-hátha egyszer kimered nyitni teljesen a szemed......
A magamfajtáról nem tud mesélni, mivel, hogy nekem nincs elmebeli problémám-és soha nem voltam skizofrén.
Mond miért nem agyalsz inkább az erölködés helyett?
A Szent Lélekkel kapcsolatos dolgot nem csak én tapasztalom/tam, hanem mindazok(több millióan) akiknek Szellemkeresztsége volt.
Mi a fő tevékenysége a Szent Léleknek? Leleplezni sátán munkáját a földön és az emberek előtt nyilvánvalóvá tenni Jézust és hatalmát.Milyen hatalommal ruházta fel a Szent Lelket az Atya? ugyan olyannal mint Jézus.
Nos-mostanság jobban teszed, ha elkezdesz agyalni ezen, és nem azon amit tálcán kínálnak neked fel.
Ne csak nézz, hanem láss is.
nagyon jót aludtam, energiám az egekben..eső esik, mossa szart a levegőből, és online is, jelképesen:))
Élet szép!!meg is nézem a filmet, századjára, hisz mindig ad valami újat..minden mocsokból van kilábalás, nemde?
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?