R.Byrne. A Titok (beszélgetés)
Nem, dehogy, a TTT nem ezt takarja, tehát maradhatsz...:)
Én beszélek, azt sem tudom, én lehetek tag??? :(
Én igeeeeeeeeeeen:)
mert egyszer 5 vagyok
egyszer meg 4.
Még ha összeadjuk akkor is csak 9 jön ki:(
Akkor kizártok:(
Hülyén üldözött akar lenni:):)
Nem is rossz:)
Nyissunk:)
Várj, várj! A baj csak az, hogy nálam a TTT azt jelenti, hogy: Teljes Test Tisztítás....
Ja, már értem, ez annyira titkos, hogy a rövidítése alapján másra lehet következtetni. Tag csak az lehet, aki erre rájön?..:D
Igen, TITOK-os voltál!
Mégis, én azt mondom, neked kell irányítanod a dolgokat. Tudnod kell, hogy eljutsz oda, ahova elindultál. Persze, értem, arra gondoltál, hogy még nem tudod, útközben mi vár rád, mire a célhoz érsz. Ne törődj semmivel, az embert a célok éltetik.
Amióta elkezdtem figyelni a belső kishangomra, sokkal boldogabb az életem. Azóta úgy gondolom, azért kapom az akadályokat az utamon, hogy abból is tapasztalhassak, azt is átéljem, ennyivel "több" legyek, mire célhoz érek.
Oyan érdekeseket irtatok, hogy mégsem idézek bibliát:)
Én most a bevonzás kellős közepén állok, sőt a fenét állok a közepe pörget körbe-körbe.
Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle, mindenesetre a megérzéseim után megyek:)
53 év után teljesen más életet kezdtem el választani,(mert még nem élem azt az életet) az úton el is indultam, a közepénél tartok, látom már a végét, de hogy az mit tartogat nem tudom:)
Na jó TITOK-os voltam?:)
Igen, és arra gondoltam, ti is beírhatnátok a tapasztalataitokat. Hiszen a Titok semmi más, mint odafigyelés a belső kishangukra. A sejtjeink tudják a dolgukat, csakhát a "sofőr" néha szereti egy picit fátyolon keresztül nézni a világot...
Mármint időnként a tudatos én elnyomja a tudatalattit. Ezt kell megtanulnunk mindeggyőnknek jól kézbevenni...
Akkor mesélek valamit, hogy megtörjem a csendet..
Tegnap elmentünk a férjemmel szekfűgombát keresni.
Kimentem a rétre, csak mentem és éreztem, hogy valami húz. Befelé figyeltem, nagyon koncentráltam. Egyszercsak észrevettem, hogy milyen sok apró csiga bújt elő a vizes fűben. Lehajoltam az egyikhez, szórakozásból, hogy megnézegessem. Ahogy közelebb hajoltam, akkor vettem észre, hogy tengernyi gomba közepén állok. Na, itt a Titok....
Látom nagy a csend.
Assze álnével feljelentkezek és Bibliát idézek:)
Hát nekem az élvezetet egész más jelenti:)
Féreértés ne essék:)
Imádom a rákot és édesség helyett grillezett rák:)
Egy percre nem nézek be és már kígyóverem kerekedik:)
Mi az a Szamos, meg Eszterházy, meg ilyenek?
Nem is halottam még ilyet:)
Klimpirozi is már süket eme szavakra:)
De én komolyan nem is értem, hogy hogy lehet édességet enni.
Nálam max szőlőcukor és a 75-80 %-os csoki jön be, de az is hetente egysze/vagy se:)
Roziból nyuszi :-))
nem baj, Rozikám, így leszel csini
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?