R.Byrne. A Titok (beszélgetés)
kukkants be ide:
www.atitok.hu
sziasztok! A világ legjobb könyve, én már kétszer kiolvastam, a listákat megírtam, a kívánság táblám is megvan, a csekkem is!minden, és használom minden nap, a hála követ, mindent! imádom, hiszek benne!és tudom, hogy mükodik! tudom, h a gondolataim dolgokká válnak! :D csak így tovabb csajok, pasik, olvassatok, mert van benne racio! én kaptam egy kulfoldi vendegemtol 25000forintot egy napom munkamért, ugy h az étteremben voltam, másnak is szolgaltam fel! pénzhez jutottam, most az egészségemben fogom hasznositani,mert tudom, h meggyogyulok, sot mar meg is gyogyultam! minden az agy és a Te jatekod, valamint az Univerzum a Te Djinned! :D
olvassatok, és itt talalkozunk, megosszuk a veleményeket!
Rozikám!
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, én most mélyülök el benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Dehogynem! Azért jövünK kevesebbet:). NAGYON JÓ.
A SZEMÜVEGES RÉSZNÉL TARTOK.
Sziasztok!
Szerintem fantasztikus, én minden egyes mondatát elhiszem.
Én is napok óta olvasom. Tegnap nem volt idő, de majd most...Alig várom.
Én is csak ámulok....
En is el szerewttem volna olvasni ezt a konyvet, de sajnos a nettrol valo letoltes alkalmaval valami gond tortent vele..s nem tudom kinyitni.
esteleg tudnal segiteni ? vagy netan az oldalt ahonnan ujbol letolthetem.
nagyon erdekes temanak bizonyul.
Napok óta olvasgatom, és ámulok, ennyire egyszerű lenne?Elme, gondolat tudatos működtetése..s minden,amire vágyunk - öröm, szeretet, boldogság, gazgagság,jól-lét, az ölünkbe hull magától értetődően?
Mi ez a könyv..bölcs adomány, hiszékeny, csalódott embereknek újabb életmódtanácsadás jó pénzért, vagy egyszerű hétköznapi csoda, amivel megteremtjük magunknak a szükségleteinket?
Kérem, osszuk meg egymással a kapcsolt tapasztalatokat, élményeket..ki hogyan, mire tudja használni a "titok" megélését!
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?