Rád mi illik a csillagjegyed szerint írt tulajdonságaidból és mi nem? (beszélgetés)
Vizes jegyek nagyon meg tudnak sértődni.
A rák az borzasztó. Zsarolás, kicsinyeskedés, játszmázás szintjén ő viszi a pálmát.
Ha letisztítaná az érzelemvilágát, messze túlszárnyalná mind a 11 jegyet.
Fúúú, pedig a halak akkora alkoholista tud lenni... Meg drogos is...
Sajnos láttam már ilyet, való életben is...
Hajlamosak bódító szerekhez nyúlni a Neptunusz miatt.
Ők annyira más ideállal születnek (magasabb elvárások az élettel szemben) hogy a világ nem felel meg ennek a "képnek", így inkább elmenekülnek a realitás elől.
És nagyon sokszor igazuk van, mert nagyon tudnak szeretni, csak eközben ostoba módon tönkreteszik magukat.
Szívük van, de eszünk nem mindig... Sajnos...
(Ez legtöbbször bosszantja a környezetüket, mert a külvilág a rációra épít.)
A másik nagy alkesz az Ikrek, amit láttam sokat az életben, mert ők annyira eszesek, annyira nagy gondolkodók a bohémságuk ellenére, hogy bele akarnak vinni az életükbe egy kis könnyedséget, egy kis gondolkodásmentességet. De ők inkább a piára gyúrnak.
Ugye az alkohol a hétköznapiság ellenszere. Amikor túl sok az agyalás meg a feszültség, akkor kikapcsol. Csak sokan függővé válnak tőle.
Külön kell választani a dolgokat, aki benne van a témában:
Napjegy: személyiség/egó befelé (énkép, önértékelés, képességek)
Aszcendens: személyiség/egó kifelé (megjelenés, cselekvés)
Holdjegy: lélek (amilyen az ember valójában a lelke mélyén - amikor nincs külvilág)
Ezek kombinációi adják az ember természetét, de alapvetően mindegyikben van igazság, ha külön-külön nézzük.
Rám nem igaz szinte semmi, vízöntő vagyok.
Elolvasva a többit, leginkább a skorpióban láttam meg önmagam.
Napi, heti stb horoszkópot nem olvasom,marhaság szerintem.
A csillagjegyem és az aszcendensem jellemző tulajdonságai tökéletesen igazak rám.
Rák vagyok kos aszcendenssel.
Igen, de mi a másik opció, ez érdekelt volna, de mindegy.
Csak azért kérdeztem, mert mert én is határnapon születettem és ritkán találkozom vagy hallok olyan emberrel/ről, aki akkor született, mint én.
További ajánlott fórumok:
- Babatervezés csillagjegy szerint
- Válassz színt a csillagjegyed szerint!
- Terhes pocakot szerinted illik mutogatni fedetlenül?
- Neked változik a csillagjegyed eszerint a felosztás szerint?
- Mik a legfontosabb külső és belső tulajdonságok a férfiak számára, szerinted?
- Minőségellenőri álláspályázatra kell írnom ütős motivációs levelet. Milyen tulajdonságot lehet kimeleni, ami illik ehhez az pozícióhoz?