Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. fórum

Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
415. 4b6a2525df (válaszként erre: 410. - Izabell82)
2012. ápr. 22. 06:28

Hát tuti nem féláron tudod eladni, mert én is 275-ér vettem, nqgy szetrencsével.

Ha egyáltalán van hírdetés, az 3 fölötti. és 1-2 napot vann fenn.

Nézd meg és -ha sikerül- vegyél használtat.

Megunni szerintem azért nem lehet, mert csak napi 10 percet kell állni rajta:)

és ez lehet vemelegítés más mozgásfromához.

Én délelőtt 10 percet állok, 10 percet fek,szem, délután 10 percet állok rajta, majd sétálok 1 órát. Ennyi az össz mozgásom egyenlőre

414. 117b1693d0 (válaszként erre: 409. - Izabell82)
2012. ápr. 20. 14:14

Kapcsolatban vagy ezzel a céggel már?

Csak azért, mert sehol nem találom, hogy milyen feltételek mellett lehet bérelni (például a minimum idő). Nekem hihetetlenül hangzik, hogy odaadnának 20 ezer forintért kaució nélkül bármilyen gépet, akár egy magánszemélynek is.

A másik, amit zavaró, hogy a képen egyértelműen egy 3D/triplanar gép van, ugyanakkor a szövegben a link egy pivotal (oszcillációs) gépet mutat, ami a Flabélos egy kistestvére teljesítményt tekintve.

Ja, és mindennek a tetejében megnézni sem lehet, mert még a gépek nem érkeztek meg a honlap szerint. Úgyhogy, ha valaki most akar edzeni, akkor kénytelen más gépet használni.

413. 117b1693d0 (válaszként erre: 410. - Izabell82)
2012. ápr. 20. 13:53

Ebben nagyon egyetértek veled, ha úgy gondolod, hogy jó eséllyel megunnád a dolgot pár hónap után, akkor csak eggyel több drága dolog, amit megvettél és nem használsz.

Nekem a derekam miatt már megéri megvenni, ha lefogyok, ha nem (hajlamos vagyok a feszültséget a hátizmaimra vezetni, ez már 25 kilóval ezelőtt is így volt, sajnos).

Amióta használom a Flabélost, nem fájt a derekam. Tegnap is 3 óra hajlongás után, amikor már fizikailag kezdtem fáradni, gondolkodni kezdtem, hogy mi olyan fura. A derékfájást totális hiánya volt a fura. Gondoltam, na ha közben nem fájt a derekam, majd fog a kertészkedés után, amikor pihentetem egy kicsit vagy reggel, a sok fekvés után. De nem.

Máskor már az első óra után érzem, hogy nem lesz ez így jó, ha sokáig folytatom a hajlongást. Márpedig a kertészkedés=hajlongás nálam.

Nem tervezem feladni az összes többi sportot, mint alternatíva a mozgásra. Sőt, alig várom, hogy annyit fogyjak, hogy mehessek fallabdázni anélkül, hogy a bokámat és a térdemet a súlyom veszélyeztetné. Titkon még azt is remélem, hogy egyszer lesz elég bátorságom belekezdeni valamelyik harcművészeti ágba, ilyen "öregen" is. Mondjuk a thai chi tűnik kézenfekvő ötletnek elsőre...

412. 117b1693d0 (válaszként erre: 409. - Izabell82)
2012. ápr. 20. 13:44

Ránézésből ez annyira Flabélos jellegű, mint ahogyan a görkorcsolya korcsolya jellegű.

Mindegyik jó valamire, de nem összekeverendő.

Szóval, nem mondom, hogy ezzel nem tudsz edzeni csak máshogy. Mindjárt utána nézek, hogy jól tippeltem-e.

411. 117b1693d0 (válaszként erre: 408. - Shanee)
2012. ápr. 20. 13:40

Mostanában a P2-nél 2-3 alkalommal megcsinálom a 110 fokos beülést. Az első egy-két alkalommal a 18-as fokozaton csinálom valameddig. Az utolsót viszont mindig akkor szoktam, amikor az utolsó 1 percre vált és ott is maradok míg meg nem áll! Na, az gyilkos.

A három ember 2x10 perces edzése a legolcsóbb verzió alapján is napi 3000 Forint. Fél év alatt visszajön az ára, a kényelemről nem is beszélve.

Az én férjem nem ér rá ennyire mint én. Nekik szeintem az irodaházban kellene, hogy legyen. De itthon is nagyon jó lesz:))

Azért még megvárom, hogy mit mond a szerviz a jövő héten, valami motorhibát jelez a műszerfal. Remélem, csak kontakt hiba vagy valami hasonló csipp-csupp dolog!

2012. ápr. 20. 13:35
Őszinte leszek van 360 ezrem és tudnék is venni egy gépet de mi van ha 3 hónap után meg unom? majd eladom akkor féláron? inkább bérlek egyet
2012. ápr. 20. 13:29

[link]

Itt lehet havi 20 000 bérelni nem éri meg bérletet venni .

408. Shanee (válaszként erre: 405. - Diandra)
2012. ápr. 20. 10:38
Ahova én járok, ott van egy csomó minden. Fodrászat, kozmetika, masszázs, manikűr, pedikűr, szoli, infraszauna, és van egy kis tornaterem (kb egy közepes szobaméret), ahova be van állítva a flabi. Tényleg érdemes kiszámolni a költségeket, lehet, hogy hosszú távon megéri otthonra beruházni egy flabit. Mi is hárman fogjuk használni, ha megjön végre :))) Már csak egy hét! :) És ma reggel lenyomtam 2*10 perc P2-t, mert este nem lesz időm elmenni. Mit mondjak, a combizmaim éreztetik, hogy élnek és virulnak :)))
407. zsolt71 (válaszként erre: 403. - Diandra)
2012. ápr. 20. 10:21

Ha szalonban is gondolkodsz, az azt jelenti, hogy most egyátalán nincs neked/nektek ilyesmi szolgáltatás? Mármint egy önálló Flabi szalont nyitnál amiben csak ez van, vagy esetleg egy működő szépségszalonotok van, ahová profilbővítésként kerülne? Mert nagyon más a két téma!!!

Egy géppel szalont nyitni az igencsak drága dolog lenne, ahol a legkisebb tétel a gép ára... :-) Több géppel már lehet erre üzletet építeni, csak ezzel meg az a fő gond, hogy ez a gép alapvetően otthoni igénybevételre készült... Angliában van "ipari" Flabi, ami belül tök más, sokkal erősebbek és tartósabbak a mozgó alkatrészei. Ezeket kifejezetten szalonokba ajánlják, másfél/kétszer annyi az ára, mint az otthoni változatnak (ja, és "ottani" árakon megy, az alap Flabi is 2400 angol font, ami majd' 900 ezer forint...)

Az árképzés egyéb aspektusait Beverly már leírta, ezek még jobban árnyalják a képet. Írtad, hogy nálatok 10-ből 9-en azt sem tudják, mi az a Flabélos, és valszeg a testvibrációs tréning fogalma is újdonság. Így hiába veszel egy/több gépet, azt még meg is kell ismertetned az emberekkel. Hacsak nem állsz ki a főtérre kiabálni, akkor ez további pénzedbe fog kerülni, legyen az szórólapkészítés, vagy bármilyen más hirdetési mód :-)

Beverlyhez hasonlóan többen is vannak, akik jó pár kilométert autóznak azért, hogy Flabizni tudjanak. Ez is extra költség, amit ő is és más is nagyon okosan beleszámol, amikor a "mennyit költök Flabira egy hónapban" kalkulációt végzi. Ha az árakat számolod, azt is vedd bele, hogy hozzád még el is kell jutniuk a vendégeidnek. Pesten ez egyszerűbb, sok helyen van Flabi, és akár tömegközlekedéssel is el lehet jutni szinte bárhova (persze ez meg időben számít!)

Esetleg csinálj egy kis helyi közvéleménykutatást ott, ahol laksz. Azt írtad, hogy "nagyon vidéken" éltek. Akkor talán a közvetlen környezeteddel beszélő viszonyban vagy, nem kell hatalmas távolságokat bejárni ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű ismerőst végigjárj. Vagy email-ben is küldhetsz nekik ismertetőt, a véleményüket kérve. Aztán meglátod, hogy lenne-e rá igény, vagy csak te vagy ennyire lelkes! :-)

406. 117b1693d0 (válaszként erre: 405. - Diandra)
2012. ápr. 20. 06:49
Ez az árazás nagyon soktényezős dolog. Neked ott kell eladnod, szinte mindegy, hogy itt milyen árak vannak. Az a kérdés, hogy milyen szolgáltatáscsomagba teszed bele és mi elérhető a környéketeken. Itt nem csak a párhuzamosan futó kezelésekre gondolok, ha nem az egész hely színvonalára (esztétika/kényelem/szolgáltatás paletta)+ a személyzet képzettségére (mert minél képzett annál vonzóbb az ügyfélnek, de annál drágább neked).
405. Diandra (válaszként erre: 404. - Shanee)
2012. ápr. 20. 06:08
nagyon vidék :-) köszi a választ! más szolgáltatás is van ott ahova jársz vagy csak a flabi?
404. Shanee (válaszként erre: 403. - Diandra)
2012. ápr. 20. 05:32
Szia! Nem tudom, merre felé laksz - pest, vidék, régió?-, de én a 17. kerületben lakok, ami külkernek számít, város a városban, én pl. 4500 ft-ot fizetek egx 10 alkalmas bérletért, 600 ft egy alkalom. Nekem ez reálisnak tűnik, bár olvastam olyan szalont is, ahol 15000 egy 10 alkalmas bérlet. Szóval nekem szerencsém van :) Mondjuk 15000-t nem adnék érte, mivel én 1 hét alatt lejárom a bérletemet.
403. Diandra
2012. ápr. 19. 23:24

sziasztok!

basszus nagyon régen akartam valamit ennyire. ezt nekem (is) találták ki....meló, gyerek, háztartás minden legyen patent kb este 11kor szoktam elkezdeni tornázni és legalább 50 percet nyomok a tököm kivan...erre csak rálibbennék és ámen. ez valami álomnak tűnik. elsősorban egészségügyileg nem esztétikailag izgat (csinos dagi vagyok) a mozgás, de itt még kipróbálni sem tudom a legközelebbi 120 km-re van :-( a férjemet már kicsináltam, hogy AKAROK EGYET :-) szalonban is gondolkozom...egy biztos 10ből 9 ember jelenleg még nem tudja mi az a flabélos, legalábbis nálunk. szerintetek mennyit ér 10 perc, mármint anyagilag kérdezem, ki mennyit adna érte reálisan? köszi

402. 117b1693d0 (válaszként erre: 400. - Shanee)
2012. ápr. 19. 20:39
Milyen szerencsések vagytok, hogy a közelben van nektek és még olcsó is!
401. 117b1693d0 (válaszként erre: 399. - Agi0403)
2012. ápr. 19. 20:34
Ja, ha ilyen olcsón megúszod, akkor az teljesen más! :)
400. Shanee (válaszként erre: 397. - 117b1693d0)
2012. ápr. 19. 18:48
Nem tudom, hogy volt-e raktáron, de csak így tudtam összekapirgálni rá a lóvét, szóval jó ez így, pláne, hogy egy 10 alkalmas bérlet 4500 ft, és kb 1,5 km-re van tőlünk, szóval útba esik mindenhogyan.
399. agi0403 (válaszként erre: 398. - 117b1693d0)
2012. ápr. 19. 17:08

:-)))))))))))))) Igen, én sem erre törekszem :-)

Töredelmesen bevallom, cégautóval járok, egyébként is abszolút gyalogos távolságra van a szalon (félúton a munkahelyem és az otthonom között). És annyira olcsóak, hogy nekem a hetente 3x20 perc kb. 6000ft-ba kerül per hó. SZóval 3 év alatt hozná be az árát, mondjuk 3 év múlva már nyilván nem is ennyibe kerülne. Amúgy 360ezret még életemben nem láttam egyben :-D És nem rosszindulatúan irigykedem, örülök, ha ti megvehetitek, csak sajnálom, hogy én nem.

Erre a 2/3-ra majd rámegyek, eddig nem figyeltem.

398. 117b1693d0 (válaszként erre: 395. - Agi0403)
2012. ápr. 19. 16:58

Kiszámoltad már, hogy egy év alatt mennyit költesz a bérletre és a közlekedésre?

(Ahogy láttad, nekem ez kb. 40 ezer havonta, a gép árát kifizetem 9 hónap alatt és mégsincs gépem. Emiatt döntöttünk így).

Ami a kajálást illeti nincs ilyen szabály konkrétan, viszont javasolt megenni legalább a 2/3-át az ebéddel bezárólag, mert kontrollcsoportok segítségével bebizonyították, hogy ugyanaz a menü, amivel nap közben fogyasztva tartani tudták a súlyukat a kísérletben résztvevők, az hízlalta őket, ha a nagyobb részét este fogyasztották el.

Ennek egyszerű élettani magyarázata van, este-éjjel máshogy működik a szervezet, mással van elfoglalva, mint nappal, ráadásul a fizikai aktivitásunk is nulla.

Úgyhogy este kerülni kell a szénhidrátot és a jelentős zsiradékot, mert ezekből kreál legkönnyebben zsírt a szervezet.

Nézd meg, hogy miket esznek a testépítők, natúr fehérhús, valami zöldség és egy marék mag (pár szem dió, lenmag ilyesmi, az eszenciális zsírsavak miatt).

Ahogy Zsolt is rávilágított, nekünk nincsenek ilyen terveink, hogy a papírvékony bőrünk rátapadjon a kockás hasizmunkra, ezért nem kell aszkéta módon élnünk és szigorúan ennünk. De minél többször sikerül kicsit tökéletesíteni az étrendet, annál könnyebben megy le az elraktározott zsírból (másból meg ugye nem akarunk fogyni:)))

397. 117b1693d0 (válaszként erre: 394. - Shanee)
2012. ápr. 19. 16:38

Shanee, akkor nem volt raktáron gép?

Csak, mert 5 bérlet bőven fedezi a különbséget a raktáron lévő azonnal szállítható gépek és a kedvezményes előfinanszírozott közti különbséget.

Pont ezen gondolkozom, hogy ha lejár a bérletem a jövő héten és előfinanszírozok egyet, akkor kb. június végén kapom meg, viszont addig a bérlet nekem kb. 40 ezer, plusz a benzin alsó hangon 20 ezer. Így a gép júniusban 320-ért ténylegesen 380-ba kerül. Ha meg rendelünk egyet raktárról, akkor 370 és még a férjem is tudja használni...

Na, ezt este megbeszéljük...

396. 117b1693d0 (válaszként erre: 393. - Zsolt71)
2012. ápr. 19. 16:33
Tudom, miről van szó. 1985-ben már jártam konditerembe, az se most volt. Láttam, hogy mihez, mi kell ...
395. agi0403 (válaszként erre: 283. - 117b1693d0)
2012. ápr. 19. 15:44

Beverly, mekkora részét kéne megennem ebédig? 2/3-át, 3/4-t? Ilyen szabályról eddig nem tudtam, így azt nem számolom.

Mentes vizet iszom napi 1,5-2litert.

A nem nagyon sok az 1kg (sokból, nagyon nagyon sokból :-) ) úgy, hogy ez az 5. hetem.

Próbálok kitartani persze, meg most úgy érzem, tényleg elhatároztam magam, csak valahogy gyorsabb eredményt vártam.

Mondjuk most egyre több helyen olvastam, hogy az alacsonyabb fokozat jobb, 6-10 között. Ez igaz? Én 2x 10 perc p2-t nyomok, 3x egy héten.

Irigyellek Titeket, akik meg tudjátok venni, biztos én is nyomnék minden nap 20 percet, ha lenne egy ilyen otthon.

394. Shanee (válaszként erre: 390. - Zsolt71)
2012. ápr. 19. 14:03
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy e-mailben kaptam egy előszerződést, amin rajta volt a szlaszámuk, átutaltam az ár felét, pár napra rá kaptam erről egy számlát, és ma hívtak, hogy jövő pénteken szállítják. Én konkrétan márc. 31-én utaltam, szóval 4 hét a várakozás, addig bérlet :) Egyébként mire megjön a gép, már az 5. bérletemet fogom fogyasztani, de a maradékot majd lejárja a kolléganőm :)
393. zsolt71 (válaszként erre: 389. - 117b1693d0)
2012. ápr. 19. 13:13

Ajánlom szíves figyelmedbe... :-)

[link]

392. 117b1693d0 (válaszként erre: 390. - Zsolt71)
2012. ápr. 19. 13:12

Ezen gondolkozom én is. De majd utánaszámolok.

Ugyanis, ha ezért legalább 50 ezret költök addig gépre és benzinre, akkor akár még raktárról is megéri egyet elhozni ...

2012. ápr. 19. 13:10

Jippí, rájöttem, hogy lehet finomra sütni a sütőben a padlizsánkarikákat! Eltaláltam a vastagságot, a hőfokot, az időt, az olivaolaj, a só és a bors mennyiségét. Király!

Végre, szeretem a padlizsánt :)))

390. zsolt71 (válaszként erre: 385. - Izabell82)
2012. ápr. 19. 13:10
Várd meg a következő részletfizetős akciót, májusban megint lesz. Írsz nekik, vagy hívod a megadott számokat, rendelsz egy gépet. Az ár (így kedvezményes) első részletét átutalással kifizeted egy-két napon belül, ahogy postán megjön a szerződés. Aztán rágod a körmöd pár hétig, hogy mikor érkezik meg már a gép... :-) Előtte egy-két nappal felhívnak, egyeztetnek veled pontos időpontot, hozzák a gépet, a pénz másik felét pedig helyben fizeted a szállítónak, akkor kapod meg a számlát is.
389. 117b1693d0 (válaszként erre: 388. - Zsolt71)
2012. ápr. 19. 13:07

Nem akarom tönkretenni a fotómasinámat. Inkább kimegyek és lefényképezem a virágokat a csajoknak :D

De nem is úgy gondoltam, hogy pont úgy nézzek ki, mint Lloyd, az még nekem is extém lenne :DDD

A "zsírtalansága" kellene, ilyen kockás hasizmot nem akarok, egyrészt képtelenség nőknek ilyen definiált hasizom, másrészt tök bénán is nézne ki.

388. zsolt71 (válaszként erre: 380. - 117b1693d0)
2012. ápr. 19. 13:03
Nana, te csak ne akarjál hasonlítani Lloyd-ra, nagyon pasis lennél... :-) Inkább hagyd meg nekem ezt a célt, cserébe keresünk neked valami jó vibrotréninges női idolt!!! Vagy esetleg pár év múlva te csinálsz honlapot és leszel mások példaképe. Tessék még ma megcsinálni az "ilyen volt" fotót még ma!!! :-D
387. 117b1693d0 (válaszként erre: 385. - Izabell82)
2012. ápr. 19. 13:02
Máshonnan nem is tudod, mert minden országba egy forgalmazóval szerződnek tudtommal.
386. 117b1693d0 (válaszként erre: 384. - Izabell82)
2012. ápr. 19. 13:01

:))

A levegőtől biztosan nem, de könnyen lehet, hogy te is a hízékonyabb kategóriába tartozol.

Most olvastam, hogy ez már a szájban eldőlhet, mert akinek a nyálában alacsonyabb az amilázszint, annak a szénhidrátok előemésztése sem annyira hatékony, jobban felmegy az inzulinszintje stb.

Annyit még próbálhatsz, hogy nem eszel egy nap egy alkalomnál többször szénhidrátdús dolgot. Ez sokat segít kordában tartani az ehetnékedet.

Ez azért nagyon fontos, mert az inzuliningadozás mértékét nem csak a bevitt szénhidrátmennyiség befolyásolja, hanem még külön növeli az is, hogy napjában hányszor fogyasztasz ilyesmit. És persze, hogy ha minél többször, akkor annál rosszabb :(((

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook