PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Én a 22. napon kezdtem szúrni, csütörtökön. Sajna az utóbbi időben van, hogy később jön meg, nagyritkán előbb...Most legutóbb kétszer is 32 napra jött meg, volt, hogy megjött 26-ra, de amíg rendszeres volt, addig 28 napra szokott megjönni.
Van egy picike miómám, valószínűleg azzal, a korommal, meg a súlyommal van összefüggésben a változás, szóval nem kell vele különösebben foglalkozni az orvosok szerint sem, és most sem izgatnám magam, de tartok tőle, hogy belecsúszunk a karácsonyba..
Szia!
Én nem ebben a cipőben járok,de azért válaszolnék,remélem,nem haragszol érte.
Én amikor Tapolcára először kértem időpontot,a recepciós hölgy azt mondta,hogy a ciklus 3.hetében érdemes menni,így időzítettük.Szóval ha telefonálsz,így is lehet,hogy csak december közepére kapsz időpontot,attól függ,hol tartasz a ciklusban.Szóval év vége mindjárt itt van,én mindenképp kérnék időpontot már most.
Építész vagyok, mint az építőiparban mindenhol több részből áll össze a fizetésem...
Fizetésem csökkentését meg tudták tenni szerződésszegés nélkül is. Ja, és kérték, hogy ha sikerűl, akkor írassam ki magam táppénzre, hiszen úgy is veszélyeztetett leszek. Az igaz, hogy nem szívesen járnék pocakkal építkezésekre, de ez azért durva.
Szóval fél lábbal nem is, de táppénzen tényleg ki tudom bliccelni.
Meg munkáltatói hitelem is van rengeteg megkötéssel. ÁÁÁÁ, szörnyű... de nem szeretnék többet panaszkodni.
Szia!
A "helyzetedre tekintettel" kirúgni tehát nem mernek, félve egy munkaügyi pertől, de ha ellehetetlenítenek, felmondasz te magad is...
Bravo... Egy a bibi: ha neked a munkaszerződésedben szerepel ez a bér, akkor ő most szerződést szeg.
Ha tudod, egészen biztos vagy benne, hogy nincs sarad, elvégzed a munkád, nyugodtan kérhetsz magad ellen fegyelmi eljárást, még ingyenes jogsegélyt is kérhetsz hozzá.
Ha viszont a gyesig jusztis kihúzod, fél lábon is... akkor csak kitartást kívánhatok!
Sziasztok Lányok!
Elég rég voltam itt, de olvastalak mindig Titeket és izgultam értetek.
Mostanra már én is túl vagyok a harmadik sikertelen inszemen és úgy döntöttünk, hogy jöhet a lombik, pedig nállunk is minden rendben.
Nagyon izgulok.
Tegnap a munkahelyemen nagyon durva dolog történt, behivattak az igazgatók és tények elferdítéséből koholt vádakkal kirúgással fenyegetőztek, de a "helyzetemre tekintettel nem teszik meg, csak elvettek 50ezret a fizetésemből!!!
Borzalmasan ki vagyok, és tudom, hogy a babaprogrammom miatt tették.
Lányok, kihathat negatívan a lombikra ez az idegeskedés??? Nem szeretném! Ezek az emberek egyébként családcentrtikusnak valják magukat. Szörnyű!
JohnR, én anno Rutascorbint kaptam az érfalak erősítésére,amikor véreztem.
csj84,nagyszerű,hogy ennyi erő,optimizmus van Benned! Őszintén kívánom,hogy jól alakuljanak a dolgaid!
Ma este beadtam magamnak az első szurit. Egyáltalán nem volt vészes. Viszket,mint a szunyogcsípés:-))
Köszi a drukkolást:).Remélem legközelebbig is kihat.
Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen veletek.Nagyon erős a babátok,nem szabad rosszra gondolni.
Szia!
Nagyon sajnálom, annyira szorítottunk.
Sajnos nálunk sem megy minden a legjobban, tegnap este megint bevéreztem, pont mint pénteken, minden különösebb előjel nélkül elöntött a vér. Vissza a kórházba, nem látnak semmit, UH-n minden rendben. Nem maradtam bennt, otthon is meg tudjuk oldani a fekvést. No-spa, magnézium meg szigorú ágynyugalom.
Mára már alig van vérzés, nem értem mitől lehet, de nagyon félünk, hogy nem marad velünk a kicsi :(
Sziasztok!
Ma megvolt a teszt,negatív lett,amit az orvos ultrahanggal is megerősített,sorvadó sárgatest,vékonyuló nyálkahártya.Mondta,hogy elküld immunológiai kivzsgálásra,hátha kiderül valami.
Hát,szomorú vagyok nagyon,mert annyira jólett volna,ha ez a sok nehézség ellenére mégis sikerül.
Na de mindegy.Most egy hónapot kihagyunk.Mondtam az orvosnak is,mondta,hogy jó,de azért januárban még egyet megpróbálunk,mert márciusban lombik,és előtte azért jó,ha megvan három inszem.
Csj84, nagyon izgi! Akkor holnap teszt! Jobb is, hogy nem tudsz kattogni! Remélem szép meglepetés lesz!
JohnR, örülök, hogy jól vagy, és minden rendben a babával! Akkor pihenj sokat, és sok magnézium!
Niko, én eddig 4 lombikon vagyok túl, 6 beültetésem volt (meg előtte 6 inszem). Májusra van lombikra időpontom, addig csak itt segítek, ha tudok másoknak. Én nem éreztem a gonalnak soha mellékhatását. Inkább az a megterhelő, amikor már nagyon a tüszők és feszítenek. Volt, hogy 18 tüszőm lett, nehéz volt velük buszozni :-) De mellékhatást tényleg nem éreztem. Akkor most jön neked majd az izgi rész, hogy hány tüsző indul be :-) Mikor mész ultrahangra?
Nem csináltam:)
Most nagyon sok más dologgal kellett foglalkoznom ebben a hónapban,úgyhogy nem görcsöltem rá erre az egészre,nem is volt rá időm:).Úgy vagyok vele,ha sikerült,akkor nagyon boldog leszek,de ha nem,akkor tartunk egy kis szünetet.
Azért most már izgulok kicsit a holnapi nap miatt,de még ma délután is van dolgom,úgyhogy nem tudok ezen kattogni:)
Sziasztok!
JohnR,ez nagyon jó:).Akkor pihenés,és drukkolok,hogy továbbra is minden rendben legyen.
Anett,én évek óta a Gőgös dokihoz járok,már akkor is,amikor még nem volt tervben a baba.Nagyon kedves, odafigyel,és szakmailag is topon van.Ha minden rendben,akkor is ki kell várni a júliust,szerintem.Addig lehet inszemináció,akár minden hónapban.Mi is így vagyunk.Márciusra van időpontunk lombikra,addiginszem.A másodiknál tartunk,csütörtökön derül ki,hogy ez sikerült-e.Ha nem,akkor tartunk egy kis szünetet,és jövőre folytatjuk:).
Amúgy amikor már túl voltam a laparoszkópián,és még mindig nem sikerült spontán teherbe esni,akkor mondta a Gőgös doki,hogy akkor induljunk el Tapolcára.Felírta,hogy milyen vizsgálatok kellenek,ezekre a háziorvos adott beutalót.Egy csomó vizsgálatunk 1 éven belül volt,azokat is elfogadták.Szóval bitos mindenről tájékoztatni fog.És tényleg nagyon rendes:)
Sziasztok!
Hazaengedtek a kórházból. Volt még egy ellenörző UH, minden rendben van, semmilyen problémát nem láttak, szépet nőtt a pici már 20mm-es. A vérzés igazából két nap alatt teljesen eltünt, nem mondtak rá semmi konrétumot, valami ér pattanhatott el. No-spa, magnézium meg sok pihenés van előírva.
Köszönöm a drukkokat, nagyon rendesek vagytok :-)
Jövő 7en megyek magánba a Gögös dokihoz NAgykanizsára. Azt hallottam hogy ő csinálja ott a lombikot. szóval addig várok még a telefonnal, mert lehet elmondja majd hogy milyen eredmények kellenek az intézetbe. Valaki ismeri? volt nála? tapasztalatok?
Hú, ha minden rendben nálunk,én nem szeretnék júliusig várni..az nagyon nagyon sok idő...... és ha mondjuk minden okél, akkor se lehet előbb megcsinálni a beavatkozást, ami majd kell, vagy csak fizetősön?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..