Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7491. Kata 0616 (válaszként erre: 7490. - KHBrigitta)
2014. nov. 4. 16:26
Rendben,holnap bemegyek!Ezek szerint te még bízol ebben a terhességben!Én még nem vagyok túl a sokkon.De Sajnos semmi jóra nem tudok gondolni.Feladtam.A boltból hazafelé már a fagyi babákra gondoltam!
2014. nov. 4. 15:56
Kata, a duphaston is progeszteron. Ártani nem ártasz vele. Nem tudsz elmenni addig is egy hcg vérvételre? Csak azért, hogy fölöslegesen ne nyomjál magadba annyi hormont. És ki lehetne zárni minden mást is. Ne várjál hétfőig. Ha olyan erős a vérzés a crinone használata sem javasolt. Most nem azért, de ezt még a takarító nőnek is tudnia kellene az intézetben. Szóval holnap menjél be az ambulanciára, mond el, hogy lombikos vagy, korai terhes és vérzel. Tudni fogja a doki a dolgát, de lényeg azért egy uhu, hcg vérvétel! És magnézium! Bocs, ha nagyon akaratos vagyok, csak nem értem, hogy miért nem ezt tanácsolták!
7489. Kata 0616
2014. nov. 4. 15:11
Duphostent javasoltak ami vényköteles,de holnap reggelre megrendelték.bár szerintem itt már semmi nem használ. :( szerintem ennyi volt.
7488. Kata 0616
2014. nov. 4. 15:09
sziasztok!Hát felhívtam tapolcát,orvos nem volt ott már orvos.Az asszisztensnő nem sok mindent mondott.Sajnos a görcseim nem múltak,és a vérzés sem.az uh- nem lehet még látni a terhességet tehát várnom kell hétfőig.
2014. nov. 4. 14:27
Kata, feküdj, és szedj magnéziumot. Ha nagyon fájna a hasad, ügyelet! Vagy hívd fel az intézetet! Mennyi gél van a hüvelyedben? Kitisztította a doki? Ki szokott jönni a vivőanyag, vagy felgyűlik? Azért kérdezem, mert nekem nem jött ki sosem, és uhun a doki kacsával ki szokta "kanalazni" ami felgyűlt. Így nem ingerelte a hüvelyemet.
7486. Kata 0616
2014. nov. 4. 13:18
most kellene megjönnie,lehet attól van?
7485. Kata 0616
2014. nov. 4. 13:17
Sziasztok!Crinone gélt használok.Most néztem inkább bordó mint barna. :(Szerintetek sikertelen?
7484. JohnR (válaszként erre: 7482. - Kata 0616)
2014. nov. 4. 12:53

Szia!

Nálam is volt elég rendes szurkálás meg barnás folyás, szó szerint folyás! Szerintem emiatt ne aggódj!

Nekem azóta a Magne-B6 bevált a szurkálásokra. Nem reklám, de a Jutavit Magnézium+B6 50db-os kiszerelésben szerintem a legjobb ár/értékben.

7483. csj84 (válaszként erre: 7482. - Kata 0616)
2014. nov. 4. 12:30
Progeszteront szeded?
7482. Kata 0616
2014. nov. 4. 12:06
Sziasztok!A tegnapi öröm után ma teljes kétségbeesés!Mára görcsöl a hasam,és elég rendesen arnázok.Mitől lehet?
2014. nov. 4. 07:52
Nekem megjött a kromoszóma eredményem. Minden rendben velünk. Szóval nem lettem okosabb, a kérdőjel továbbra is bennem van. Azért jó, hogy nem vagyok mutáns :-D
7480. KHBrigitta (válaszként erre: 7473. - Kata 0616)
2014. nov. 4. 07:51
Kata, annyira örülök! Egyszer már én is jártam így, az volt életem legboldogabb napja! Nem sírtál? Én nem bírtam ki, potyogtak a könnyeim! Vigyázz magadra nagyon, biztos minden rendben lesz. Majd írj, ha voltál újra!
7479. dika78
2014. nov. 3. 18:45
Igen
7478. Kata 0616
2014. nov. 3. 18:30
dika 78!Te is soproni vagy?
7477. Kata 0616 (válaszként erre: 7474. - JohnR)
2014. nov. 3. 18:29
Köszönöm! :)
7476. dika78 (válaszként erre: 7474. - JohnR)
2014. nov. 3. 17:59
Sopronban csinálják.
7475. dika78 (válaszként erre: 7474. - JohnR)
2014. nov. 3. 17:34
Szia!Még nem tudok semmit , mi hogy lesz.Nem jött meg a mensim ezért a doki norcolutot irt fel,és azt mondta ha megjönn menjek vissza akkor ad idöpontot.
7474. JohnR
2014. nov. 3. 16:15

Kata 0616:

Gratulálunk! Mi is így indultunk, most 6 hetesek vagyunk :-)

csj84:

Ha nem tudtok menni az előírt napon, tényleg érdemes rádolgozni, most legalább tudod, hogy van tüszű és ott várakozik majd. Mi inszem utáni reggelen is "növeltük az esélyeket", így lagalább soha nem tudjuk meg melyik is volt eredményes :-)

leijla:

Nagyon sajnáljuk, ne adjátok fel!

dika78:

Hol csinálják a HSG-t? Nem kell befeküdnöd?

7473. Kata 0616
2014. nov. 3. 16:00
Sziasztok!A reggelem egy full negatív teszttel kezdődött.Az esélytelenek nyugalmával utaztam,majd mikor a laboros behívott,és közölte hogy pozitív a teszt el sem akartam hinni.2 órás várakozás után tanár úr szórol szóra elismételte,amit itt leírt valamelyikőtök.Ma terhes de holnap már nem biztos.Azért mondott egy két biztató szót is!Jövő héten megyek újra!
7472. csj84 (válaszként erre: 7471. - KHBrigitta)
2014. nov. 3. 15:34
Köszi,nagyon kedves vagy:).
2014. nov. 3. 15:22

Leijla, nagyon sajnálom. Én is voltam már így, 4-ből egy sem ébredt. Nagyon elkeserítő, főleg azért, mert nem tudni, hogy miért! Próbálj meg kikapcsolódni, az most nagyon kellene. Tudom, hogy pörög az agyad, de márciusig valahogy engedd ki a gőzt, hogy újult erővel állj neki a stimunak.

Csj84, biztos, hogy jobb lenne a csütörtök, ha a doki ezt mondta. De így majd ott állnak a katonák, és várják, hogy megrepedjen a tüsző. Azt tanácsolom, hogy csütörtökön rendezzetek otthon a férjeddel egy tüszőrepesztő-partit :-)

7470. csj84
2014. nov. 3. 11:02

Sziasztok!

Ma én is voltam Tapolcán,Closti és Merional után,inszem előtt.A méhnyálkahártyám vastagszik,a jobb oldalon pedig van 1db 16mm-es és 1 db 15.5mm-es tüsző.Ez akár jó is lehetne,csak sajnos nem tudunk csütörtökön menni az inszemre,amikor a legideálisabb lenne,mert nekem kihagyhatatlan továbbképzésem lesz.Ezért szerdán lesz,ma kell adnom a tüszőrepesztőt.Csakhogy lehet,hogy nem fog megrepedni.Kéne neki még ez az egy nap.Ráadásul a párom hétvégén eltörte a kezét,úgyhogy most a közlekedés is bajos.

Hát,nem fűzök sok reményt ehhez a hónaphoz.

Kata,te is ma voltál,ugye?Mi újság?

7469. leijla
2014. nov. 3. 10:34
Sziasztok.hát sajnos nem ébredtek fel a kicsikéim.most ideges és feszült és egyben szomorú vagyok.csak jövőre tudok elindulni.addig is összeszedem magam anyagilag és lelkileg is.nagyon megrázó ez az egész,amit már nyár óta elkell viselnie az embernek az elejétől a végéig.mindent kezdhetek újra.szúrás,leszívás és beültetés,aztán aggódni és rágódni azon,hogy minden rendben van-e a babákkal odabenn a pociban.délutános vagyok a héten jelenleg,de az agyam minden nap pörög,hogy mi lesz és mi nem lesz.ez van.Sajnos.Amúgy Megkérdeztem a laborost,hogy hány sejtessek voltak.egy5és7sejtes.kisebb volt most,mint az első kettő.(8-10sejtes volt először).már a Férjem is tudja,elszomorította a hír őt is.ha jól emlékszem,márciusban van OEP támogatott.mindenkinek kívánok mielőbbi babásodást és jó egészséget.puszi
7468. leijla (válaszként erre: 7464. - KHBrigitta)
2014. nov. 2. 19:53
Szia.már nagyon várom a holnapot.remélem,hogy felébrednek az embriók.még azt sem tudom,hogy hány sejtessek.veled mi újság?a doki szerint a kromoszómával volt valami baj és ezért volt korai vetélésem.sok puszi
7467. dika78
2014. nov. 2. 16:23
Köszi szépen.
7466. évanéne (válaszként erre: 7465. - Dika78)
2014. nov. 2. 15:40
Elvileg igen,de ha lehet,arra a napra tedd magad kímélő üzemmódba.
7465. dika78
2014. nov. 2. 15:32
Sziasztok!Én is tapolcára járok,meg volt az összesités most lesz hsg vizsgálatom.Szerintetek lehet hsg után emelni,dolgozni?
2014. nov. 2. 11:00

Leijla, örülök, hogy jöttél! Szóval indul a fagyi! Szuper! Tanács? Talán annyi, hogy mivel nem lesz stimuláció a ciklusban, kevesebbet kell agyalni. Én a fagyis beültetés alatt tök jól voltam. Nem volt puffadás, nem volt fájdalom, így azt hittem nem sikerült. Semmit nem éreztem, csak a progeszteron miatt nőttek meg a melleim. És mégis pozitív volt a teszt! Szóval nyugalom! Bár tudom, hogy ezt a legnehezebb betartani!

Évanéne, én úgy tudom, hogy 95.000 Ft a nem OEP-es lombik. Ehhez jön hozzá az összes hormon. Ez egyénenként eltérő összeg, attól függ hogyan ragálsz. Nekem olyan 130.000 Ft-ban állt meg. Plusz az útiköltség, ami szintén függ attól, hogy honnan jársz. Ha kérsz útiktg-s papírt, akkor vissza tudod igényelni.

Ancsika, örülök, hogy jobban vagy! Majd írj, mi volt hétfőn!

Kata, ET+10. napon szerintem nem kell érezni még semmit. Én csak akkor éreztem, mikor mind a kettő megtapadt, bár az egyik méhen kívül volt. Akkor szó szerint rosszul voltam. Olyan korai még a tünet, persze valakinek van. Nekem nem volt. Akkor sem, mikor sikerült.

7463. évanéne (válaszként erre: 7462. - Ancsika10)
2014. nov. 2. 09:08

Köszönöm!

10-én, amikor megyünk, akkor leszek a ciklus 12. napján. Addigra elvileg megvannak a laborok, a férjem aznap megy andrológushoz, nekem csak konzultációra kell mennem, ha minden igaz.

Én is úgy számolom, hogy legkésőbb decemberben átesnénk a beültetésen, így ha sikerül, a férjem műtétjekor már bőven a 2. trimeszterben leszek.

Tudod, 2 éve volt egy spontán terhességem, de 10 hetesen elment a baba. Amin akkor átmentem, és belegondolva, hogy te már az előkészítés alatt is mekkora nyomás alatt lehettél... Sok erőt kívánok a folytatáshoz!!!

7462. ancsika10
2014. nov. 1. 23:50

Sziasztok.Mi mostmár kezdünk magunkhoz térni a megrázkódtatásból.Hétfőn UH és kezdjük a következőt vagyis a fagyibabás beültit.Remélem felébrednek a kicsikéink:)

Évanéne mi épp most vagyunk túl az első fizetős lombikon,pontossan 200ezer forint volt de az utiköltséget nem számoltam bele.Ha megvan minden vizsgálat ami a dokibácsinak kell akkor a következő hónapban már kezdhettek is:)sok sikert:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook