PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Nálam is volt elég rendes szurkálás meg barnás folyás, szó szerint folyás! Szerintem emiatt ne aggódj!
Nekem azóta a Magne-B6 bevált a szurkálásokra. Nem reklám, de a Jutavit Magnézium+B6 50db-os kiszerelésben szerintem a legjobb ár/értékben.
Kata 0616:
Gratulálunk! Mi is így indultunk, most 6 hetesek vagyunk :-)
csj84:
Ha nem tudtok menni az előírt napon, tényleg érdemes rádolgozni, most legalább tudod, hogy van tüszű és ott várakozik majd. Mi inszem utáni reggelen is "növeltük az esélyeket", így lagalább soha nem tudjuk meg melyik is volt eredményes :-)
leijla:
Nagyon sajnáljuk, ne adjátok fel!
dika78:
Hol csinálják a HSG-t? Nem kell befeküdnöd?
Leijla, nagyon sajnálom. Én is voltam már így, 4-ből egy sem ébredt. Nagyon elkeserítő, főleg azért, mert nem tudni, hogy miért! Próbálj meg kikapcsolódni, az most nagyon kellene. Tudom, hogy pörög az agyad, de márciusig valahogy engedd ki a gőzt, hogy újult erővel állj neki a stimunak.
Csj84, biztos, hogy jobb lenne a csütörtök, ha a doki ezt mondta. De így majd ott állnak a katonák, és várják, hogy megrepedjen a tüsző. Azt tanácsolom, hogy csütörtökön rendezzetek otthon a férjeddel egy tüszőrepesztő-partit :-)
Sziasztok!
Ma én is voltam Tapolcán,Closti és Merional után,inszem előtt.A méhnyálkahártyám vastagszik,a jobb oldalon pedig van 1db 16mm-es és 1 db 15.5mm-es tüsző.Ez akár jó is lehetne,csak sajnos nem tudunk csütörtökön menni az inszemre,amikor a legideálisabb lenne,mert nekem kihagyhatatlan továbbképzésem lesz.Ezért szerdán lesz,ma kell adnom a tüszőrepesztőt.Csakhogy lehet,hogy nem fog megrepedni.Kéne neki még ez az egy nap.Ráadásul a párom hétvégén eltörte a kezét,úgyhogy most a közlekedés is bajos.
Hát,nem fűzök sok reményt ehhez a hónaphoz.
Kata,te is ma voltál,ugye?Mi újság?
Leijla, örülök, hogy jöttél! Szóval indul a fagyi! Szuper! Tanács? Talán annyi, hogy mivel nem lesz stimuláció a ciklusban, kevesebbet kell agyalni. Én a fagyis beültetés alatt tök jól voltam. Nem volt puffadás, nem volt fájdalom, így azt hittem nem sikerült. Semmit nem éreztem, csak a progeszteron miatt nőttek meg a melleim. És mégis pozitív volt a teszt! Szóval nyugalom! Bár tudom, hogy ezt a legnehezebb betartani!
Évanéne, én úgy tudom, hogy 95.000 Ft a nem OEP-es lombik. Ehhez jön hozzá az összes hormon. Ez egyénenként eltérő összeg, attól függ hogyan ragálsz. Nekem olyan 130.000 Ft-ban állt meg. Plusz az útiköltség, ami szintén függ attól, hogy honnan jársz. Ha kérsz útiktg-s papírt, akkor vissza tudod igényelni.
Ancsika, örülök, hogy jobban vagy! Majd írj, mi volt hétfőn!
Kata, ET+10. napon szerintem nem kell érezni még semmit. Én csak akkor éreztem, mikor mind a kettő megtapadt, bár az egyik méhen kívül volt. Akkor szó szerint rosszul voltam. Olyan korai még a tünet, persze valakinek van. Nekem nem volt. Akkor sem, mikor sikerült.
Köszönöm!
10-én, amikor megyünk, akkor leszek a ciklus 12. napján. Addigra elvileg megvannak a laborok, a férjem aznap megy andrológushoz, nekem csak konzultációra kell mennem, ha minden igaz.
Én is úgy számolom, hogy legkésőbb decemberben átesnénk a beültetésen, így ha sikerül, a férjem műtétjekor már bőven a 2. trimeszterben leszek.
Tudod, 2 éve volt egy spontán terhességem, de 10 hetesen elment a baba. Amin akkor átmentem, és belegondolva, hogy te már az előkészítés alatt is mekkora nyomás alatt lehettél... Sok erőt kívánok a folytatáshoz!!!
Sziasztok.Mi mostmár kezdünk magunkhoz térni a megrázkódtatásból.Hétfőn UH és kezdjük a következőt vagyis a fagyibabás beültit.Remélem felébrednek a kicsikéink:)
Évanéne mi épp most vagyunk túl az első fizetős lombikon,pontossan 200ezer forint volt de az utiköltséget nem számoltam bele.Ha megvan minden vizsgálat ami a dokibácsinak kell akkor a következő hónapban már kezdhettek is:)sok sikert:)
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..