PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindjárt itt a 10-e, megyünk másodszor Tapolcára. Mivel március végén műtik a férjem lábát, és nem tudjuk, utána mikor lesz annyira jól, hogy utazgassunk, úgy döntöttünk, megfontoljuk az önköltséges lombik eshetőségét.
Tudtok segíteni abban, hogy mennyivel kell számolnunk tokkal-vonóval, mennyi időn belül? Nem állunk valami vastagon, szigorú tervgazdálkodás van :-)
Nagyon sajnálom.Erre nem is lehet nagyon mit mondani.Ha sírnod kell,ne tartsd vissza,ha el akarsz bújni a világ elől,akkor tedd azt,akár néhány órára is.Elképzelni sem tudom,hogy lehet ezt elviselni ennyi sikertelenség után újra.Lehetne sorolni a sok tanácsot,amit a csak jót akaró ismerősök zúdítank ilyenkor az emberre,és biztos tényleg jót is akarnak,de ez nem segít.
Amikor nekem múltkor mondták,hogy negatív lett,kb.fél óráig ültem a váróban,és majdnem sírtam.Néztem annak a sok babának a képét a váróban,és annyira szomorú voltam,hogy a mi babánk képe mostanában még nem lesz ott.Én még nagyon az elején tartok,legalábbis a tapolcai próbálkozásoknak,de így is összetört a lelkem egy darabja,amikor tudatosult,hogy nem sikerült.
Ma beszéltük a párommal,ha ez nem sikerül,akkor a decembert kihagyjuk,és januártól újult erővel vágunk bele.
Sok erőt kívánok!
Sziasztok!
Ma rekordgyorsasággal,már fél 9-re végeztünk Tapolcán:).Az endometrium 7.1mm,a bal oldalon van 1db 8.5mm-es,a jobb oldalon 1db 9mm-es tüsző.Mostantól napi 2 Merionalt kell szúrnom,hétfőn újra UH,és szerdán lesz az inszem.
Ancsika,mi újság?
kingucika84:
Annyira sajnáljuk, mivel ott voltunk mi is hétfőn már akkor is rosszul esett, hogy ennyi rosszhírt kell látni, magát az eljárást meg már taglaltam, hogy mennyire embertelen...
KHBrigitta:
Lehet, hogy nekünk nincs sose szerencsénk, de mi álltalában 4 órát alapban szoktunk várni, hétfőn is így volt. A kommunikáció meg az egész szervezés amúgy is hagy kívánnivalót az egész intézményben, igen kevés ráfordítással ezt lehetne gördülekenyebbé tenni, úgy, hogy ne kelljen fél napokat a várakozni.
Most is így van.Mikor bementem a dokihoz,kérdezte mi újság,mondom negatív lett a teszt.Igen?kérdezte.
Szóval továbbra sincs kommunikáció a labor és a doki közt.
Elég egy húron pendülünk, a laboros néni nekem sem szimpi. Állandóan kotyog. De abban a lelkiállapotban szerintem tényleg senkit nem érdekel semmi.
Kingucika, nagyon sajnálom. De tényleg, tudom min mész keresztül. Ilyenkor nincs vigasz. Nekem az segített, hogy sírtam, amikor úgy tartotta a kedvem. Melóhelyen bementem a mosdóba, jól kibőgtem magam, aztán visszaültem az asztalomhoz. Senki nem kérdezett semmit, és ez így volt jó. Egyszerűen fel kell dolgozni. És tényleg 4 és fél órát vártál a rendelőbe? Az nagyon durva!
Az én időmben nyitott ajtónál csak a pozitív hírt közölték és adták oda a tesztet. Ha valakit behívtak, és becsukták az ajtót, akkor tudtuk, hogy negatív.
Ja, és engem még az zavart (nem tudom most hogy van), hogy a doki tőlem kérdezte meg az eredményt, nem volt kommunikáció a doki és a labor között. Nekem kellett megmondani a dokinak, hogy nem sikerült. Miért?! Ez még így van?
És akkor megint itt vagyok a témánál, ha lenne vv, akkor telefonon megtudnád az eredményt, azt megtudná a doki is, és már csak a rendelőbe mennél, zárt ajtók között beszélnéd meg a dokival, hogy mi a helyzet, nem mindenki azt lesi, hogy a másik sír vagy nevet és azt miért, sikerült vagy nem. Nem tartozik másra!
Évanéne, hát kap a romantikából az biztos. Az én férjem nem állt velem szóba hazafelé. :-(
Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat, biztos azok is sokat segítettek! :-) Reméljük minden rendben egy továbbra is.
KHBrigitta:
Legközelebb 6-án kell menni, addig is táppénzre kaptam javaslatot, áll is már a bál a melóhelyen, de napi 10-11 óra álldogálás most nem hiányzik... Reggel elég sok tesztelő volt és olyan rossz volt látni, hogy futószalagon mondják egymás után, hogy "hát sajnos most nem sikerült, talán legközelebb" szöveget, mindezt ott a laborajtóból kikiabálva. Az egyikük meg is kérdezte, hogy egyáltalán volt ma valakinek pozitív, hát mi voltunk az egyetlenek... Azért ez rohadt egy dolog, már bocs, nem lehetne több empátiával, főleg esetleg olyanoknál akik már ki tudja mióta várják a csodát, nem beszélve mennyi időt, energiát, pénzt fordítottak rá?! Nem jó ez így, látni sem, átélni meg.....
Kata 0616
csj84
ancsika10
Hajrá, nagyon szurkolunk!
JohnR, gratulálok! Ez nagyon szuper! Mikor kell menned legközelebb? Hát igen, sok a könnyes arc. Bár én legelőször akkor is bőgtem, mikor pozitív volt a teszt. :-)
Ancsika, én 5 naposakkal a 9. napon kezdtem tesztelni.
Kata, tünetnek még elég korai. Lehet még a stimulálástól is. Meg mástól is :-) Még korai rámondani, hogy a beágyazódástól vannak a tüneteid!
Csj, akkor mindjárt itt az inszem! Hajrá!
JohnR, ez nagyon jó hír!Ezerrel drukkolok,hogy továbbra is minden ok legyen,és persze az is lesz:).
Kata, te mikor mész tesztre?
Ancsika,nagyon szorítok,hogy csütörtökön ti is örülhessetek!
Évanéne,nálatok mi újság?10-ig nem is kell mennetek sehová?Vagy van amit addig még kell csináltatnotok?
Én elkezdtem az újabb hónapot,ma vesezm be az utolsó Clostit,aztán Merional.Csütörtökön UH,és akkor megmondja a doki,hogy mikor lesz a következő inszem.Nagyon remélem,hogy legalább egy tüsző növekszik szépen:).
Sziasztok!
Megvolt a mai teszt, eddig minden a legnagyobb rendben van, 4mm-es petezsák látszik. Alig tudjuk elhinni...
Olyan sokan voltak ma megint és sajnos több könnyes arcot láttunk. Olyan borzasztó, hogy ennyi a sikertelen próbálkozás és a tudomány mai állása szerint nem tudni, hogy kinek miért sikerül és kinek miért nem. Ennél rosszabb dolgot elképzelni sem tudok.
Mindenkinek nagyon szorítunk és senki ne adja fel, nem adhatja fel!!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..