Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7461. évanéne
2014. nov. 1. 21:51

Sziasztok!

Mindjárt itt a 10-e, megyünk másodszor Tapolcára. Mivel március végén műtik a férjem lábát, és nem tudjuk, utána mikor lesz annyira jól, hogy utazgassunk, úgy döntöttünk, megfontoljuk az önköltséges lombik eshetőségét.

Tudtok segíteni abban, hogy mennyivel kell számolnunk tokkal-vonóval, mennyi időn belül? Nem állunk valami vastagon, szigorú tervgazdálkodás van :-)

7460. leijla
2014. nov. 1. 21:24
Sziasztok.nekem hétfőn kell telefonálni a laborba,hogy megtudjam felébredtek-e az embriók.kettőt sikerült fagyasztani.ha felébredtek,akkor már Aznap mennem kell beültetésre.a második lenne,mivel az elsővel korai vetélésem volt,ami 6-7napos vérzéssel zajlott le.kettő volt akkor is.remélem,hogy most már ki tudom hordani őket.amúgy lombikos vagyok.valami jó tanács?mit csináljak és mit ne?!köszönöm.
7459. Kata 0616
2014. nov. 1. 19:44
Sziasztok!ancsika hogy vagy?Ha lehet ilyet kérdezni.Én ijesztően semmit nem érzek.kicsit el bizonytalanodtam.8.napon nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet.negatív lett. :( Bíztatom magam hogy túl korai volt,és még bármi lehet!Kellene valamit éreznem?Ma vagyok et után 10 nappal!
7458. Kata 0616
2014. okt. 31. 13:18
Ancsika!Nagyon sajnálom,de fel a fejjel!
7457. ancsika10 (válaszként erre: 7456. - Kingucika84)
2014. okt. 30. 23:15
Nem nem oepes.Az első sem az volt.Decemberre van oepes időpontunk.
2014. okt. 30. 21:17
Ancsika sajnálom én is.fagyibaba nem oepes lesz ugye? Nekünk ki kell hagyni egy hónapot,utána kapjuk vissza őket
7455. ancsika10
2014. okt. 30. 16:14
Nagyon aranyossak vagytok.Ti legalább megértitek ezt a fájdalmat mert lajikus ember bele sem tud gondolni ebbe a fajta fájdalomba és kilátástalanságba.Most már jobban vagyok hohy elfogytak a könnyeim és mellé ráadásul meg is jött így hétfőn már UH.és készülünk a kis eszkimók befogadására:)ja és köszönöm a megnyugtato szavakat:)
7454. KHBrigitta (válaszként erre: 7451. - Ancsika10)
2014. okt. 30. 14:50
Ancsika, nagyon sajnálom, teljesen átjött a soraidból a bánat. Most azért írok, hogy biztassalak a fagyibabák miatt. Ha felébrednek, onnantól ugyanannyi esélyük van, mint a nem fagyasztottnak. A fagyasztást felfoghatjuk egyfajta szelekciónak is. A nem életképes baba nem ébred fel. Viszont aki életképes, ügyesen olvad, és simán be tudja fészkelni magát a méhedbe. Nekem volt terhességem fagyiból is! Higgyél bennük kérlek, egyrészt mert anélkül nem megy, másrészt mert rátok várnak a hűtőben. :-) Tényleg az ébredésen múlik minden, nekem volt, hogy hatból egy sem ébredt, de volt olyan is, hogy négyből 3 ügyesen osztódott. (Hogy miért nem tudok megtartani egy terhességet sem, az más kérdés.) Hatalmas ölelés! Addig is engedj ki magadból minden fájdalmat, kiabálj a kispárnáddal, jól el is püfölheted, az is segít!
7453. JohnR (válaszként erre: 7451. - Ancsika10)
2014. okt. 30. 13:06
Érzem milyen hiábavaló minden szó, ami megpróbálná enyhíteni a bánatotokat, nagyon sajnáljuk.
7452. csj84 (válaszként erre: 7451. - Ancsika10)
2014. okt. 30. 12:32

Nagyon sajnálom.Erre nem is lehet nagyon mit mondani.Ha sírnod kell,ne tartsd vissza,ha el akarsz bújni a világ elől,akkor tedd azt,akár néhány órára is.Elképzelni sem tudom,hogy lehet ezt elviselni ennyi sikertelenség után újra.Lehetne sorolni a sok tanácsot,amit a csak jót akaró ismerősök zúdítank ilyenkor az emberre,és biztos tényleg jót is akarnak,de ez nem segít.

Amikor nekem múltkor mondták,hogy negatív lett,kb.fél óráig ültem a váróban,és majdnem sírtam.Néztem annak a sok babának a képét a váróban,és annyira szomorú voltam,hogy a mi babánk képe mostanában még nem lesz ott.Én még nagyon az elején tartok,legalábbis a tapolcai próbálkozásoknak,de így is összetört a lelkem egy darabja,amikor tudatosult,hogy nem sikerült.

Ma beszéltük a párommal,ha ez nem sikerül,akkor a decembert kihagyjuk,és januártól újult erővel vágunk bele.

Sok erőt kívánok!

7451. ancsika10
2014. okt. 30. 11:32
CSJ84.én voltam akinek folyymatossan folytak a könnyei miután közőlték velem a negatív teszt eredményét:(Legbellül tudtam hogy nem sikerűlt meg úgy is mendtem oda hogy tudtam,de amikor a szemembe mondták és ki kelett mennem közölni a kefvessemmel hogy nem sikerült abban a pillanatban összetörtem és azóta is csak a könnyeim folynak szüntelenül.4inszem után annyira bíztunk benn hogy na majd ez sikerül hiszen minden értékünk szuper,akkor miért nem?ha ez nem segít rajtunk akkor mi????talán soha nem lesz közös gyermekünk???következő ciklusban előveszünk két fagyibabát,de hát nem tudom mennyi esélye lesz annak.Most kivagyok elég rendessen és elbújnák a világ elöl.
7450. csj84
2014. okt. 30. 11:13

Sziasztok!

Ma rekordgyorsasággal,már fél 9-re végeztünk Tapolcán:).Az endometrium 7.1mm,a bal oldalon van 1db 8.5mm-es,a jobb oldalon 1db 9mm-es tüsző.Mostantól napi 2 Merionalt kell szúrnom,hétfőn újra UH,és szerdán lesz az inszem.

Ancsika,mi újság?

2014. okt. 29. 13:38
Azért még van remény. Én a 9. napon láttam azt a halvány vonalat, amit senki más. Szintén 5 naposakkal.
7448. ancsika10
2014. okt. 29. 12:53
Lámyok.ma teszteltem Gabriel tesztel full negatív.ma vagyok 5napos embriokkal ET+8.napon ciklusom 32.napján mensi sehol.Szerintetek van még remény?
2014. okt. 29. 09:57
Tényleg nem jól van ez így. Csak azért megyek oda vissza, mert azért ragaszkodom Tanár úrhoz, már ismer, de tényleg, és a biológus Attila is profi. A többit meg hát majdcsak elviselem. De azt már megfogadtam, hogy tesztelni nem fogok. Lehet hogy már írtam, találtam egy magánlabort, 1600 Ft a hcg vérből. Oda elmegyek, ha van hcg 2 nap múlva megint, akkor látni fogom, hogy merre indult el, és ha emelkedik megfelelően, akkor elmegyek pisilni Tapolcára. :-D Sajnos hiába van 3 doki, az ajtó másik oldalán is egyre többen várakoznak. :-(
2014. okt. 29. 09:23
Felhívás az leszívás akart lenni
2014. okt. 29. 09:21
Miért nem úgy csinálják,ha már nincs vv,hogy visszahívás reggelén csináljunk otthon egy tesztet,ők is adhatják,nem hiszem hogy ehhez kell a a labor.nem,behívnak reggel 8 ra,amikor tudják,h a a doki kb fél 10 ig felhívásokat csinál,10 kor szünetel,kb 11 után inszemezik,majd behívják akiknek felhívásokat csinál,aztán elmegy beültet pár embriót és utána jöhetnek akik ráérnek,én még a várakozás alatt is reménykedtem,hátha a neg teszt ellenére,miért hívnak be 8 ra,én voltam a hülye ,ráértünk volna..
7444. JohnR
2014. okt. 29. 09:15

kingucika84:

Annyira sajnáljuk, mivel ott voltunk mi is hétfőn már akkor is rosszul esett, hogy ennyi rosszhírt kell látni, magát az eljárást meg már taglaltam, hogy mennyire embertelen...

KHBrigitta:

Lehet, hogy nekünk nincs sose szerencsénk, de mi álltalában 4 órát alapban szoktunk várni, hétfőn is így volt. A kommunikáció meg az egész szervezés amúgy is hagy kívánnivalót az egész intézményben, igen kevés ráfordítással ezt lehetne gördülekenyebbé tenni, úgy, hogy ne kelljen fél napokat a várakozni.

7443. csj84 (válaszként erre: 7442. - KHBrigitta)
2014. okt. 29. 08:43

Most is így van.Mikor bementem a dokihoz,kérdezte mi újság,mondom negatív lett a teszt.Igen?kérdezte.

Szóval továbbra sincs kommunikáció a labor és a doki közt.

2014. okt. 29. 08:22

Elég egy húron pendülünk, a laboros néni nekem sem szimpi. Állandóan kotyog. De abban a lelkiállapotban szerintem tényleg senkit nem érdekel semmi.

Kingucika, nagyon sajnálom. De tényleg, tudom min mész keresztül. Ilyenkor nincs vigasz. Nekem az segített, hogy sírtam, amikor úgy tartotta a kedvem. Melóhelyen bementem a mosdóba, jól kibőgtem magam, aztán visszaültem az asztalomhoz. Senki nem kérdezett semmit, és ez így volt jó. Egyszerűen fel kell dolgozni. És tényleg 4 és fél órát vártál a rendelőbe? Az nagyon durva!

Az én időmben nyitott ajtónál csak a pozitív hírt közölték és adták oda a tesztet. Ha valakit behívtak, és becsukták az ajtót, akkor tudtuk, hogy negatív.

Ja, és engem még az zavart (nem tudom most hogy van), hogy a doki tőlem kérdezte meg az eredményt, nem volt kommunikáció a doki és a labor között. Nekem kellett megmondani a dokinak, hogy nem sikerült. Miért?! Ez még így van?

És akkor megint itt vagyok a témánál, ha lenne vv, akkor telefonon megtudnád az eredményt, azt megtudná a doki is, és már csak a rendelőbe mennél, zárt ajtók között beszélnéd meg a dokival, hogy mi a helyzet, nem mindenki azt lesi, hogy a másik sír vagy nevet és azt miért, sikerült vagy nem. Nem tartozik másra!

Évanéne, hát kap a romantikából az biztos. Az én férjem nem állt velem szóba hazafelé. :-(

7441. évanéne (válaszként erre: 7434. - Csj84)
2014. okt. 28. 20:19
Csak HIV, hepa vizsgálati eredményeket kell vinnünk, máshova nem kell mennünk. 10-én az uram lesz a főszereplő, velem csak konzultálnak, de neki ad a romantikából egy kis ízelítőt az andológus :-)
7440. csj84
2014. okt. 28. 17:29
Engem is nagyon zavart,hogy mikorén múltkor voltam teszten,kint vártam még a soromra,és a nyitott ajtónál közölték a párral,hogy negatív.De mikor a pohárért álltunk sorban,ott is tök diszkréten faggatóztak,hányadik,hányat kértek vissza a beültetésnél,ilyenek.Nem lehetne ezt tényleg diszkrétebben?Amúgy is idegörlő az órákig tartó várakozás,meg egyáltalán a helyzet,és az a laboros néni egyáltalán nem szimpi.Nekem például elkezdte elmesélni az előttem lévő hölgyet,hogy miért jött meg hány éves,meg ilyenek,mondtam neki,bocs,de ez nem tartozik rám,csak adjon egy poharat.
2014. okt. 28. 16:59
Úgy értem nem mosolyognak a váróban
2014. okt. 28. 16:56
Sziasztok,,hát sajnos én voltam tegnap az egyik,akinek nem sikerült.1. lombik volt.bementem pohárért,megjegyezte a nővér milyen sápadt vagyok,mondom,mert izgulok,erre ő,miért nem csinált tesztet? De nyílván csináltam vagy hármat,de negatív lett,de mégis bízik benne az ember,hogy korai volt.persze negatív lett,sajnálja ő is azt hitte pozitív lesz,mert fel vagyok fújódva,húú ez még pont kellett a lelkiállapotomhoz,majd mindössze 4 és fél óra múlva be is hívták a rendelőbe,hát ez egyértelműen negatív,vérzés is megjött ott bent,csoda ha az emberek nem mosolyognak a hálóba? Bocsi ha hosszú lett,most a düh még erősebb,mint az elkeseredés.tudom fel a fejjel,következő sikerülni fog
7437. JohnR
2014. okt. 28. 16:16

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat, biztos azok is sokat segítettek! :-) Reméljük minden rendben egy továbbra is.

KHBrigitta:

Legközelebb 6-án kell menni, addig is táppénzre kaptam javaslatot, áll is már a bál a melóhelyen, de napi 10-11 óra álldogálás most nem hiányzik... Reggel elég sok tesztelő volt és olyan rossz volt látni, hogy futószalagon mondják egymás után, hogy "hát sajnos most nem sikerült, talán legközelebb" szöveget, mindezt ott a laborajtóból kikiabálva. Az egyikük meg is kérdezte, hogy egyáltalán volt ma valakinek pozitív, hát mi voltunk az egyetlenek... Azért ez rohadt egy dolog, már bocs, nem lehetne több empátiával, főleg esetleg olyanoknál akik már ki tudja mióta várják a csodát, nem beszélve mennyi időt, energiát, pénzt fordítottak rá?! Nem jó ez így, látni sem, átélni meg.....

Kata 0616

csj84

ancsika10

Hajrá, nagyon szurkolunk!

2014. okt. 28. 14:36

JohnR, gratulálok! Ez nagyon szuper! Mikor kell menned legközelebb? Hát igen, sok a könnyes arc. Bár én legelőször akkor is bőgtem, mikor pozitív volt a teszt. :-)

Ancsika, én 5 naposakkal a 9. napon kezdtem tesztelni.

Kata, tünetnek még elég korai. Lehet még a stimulálástól is. Meg mástól is :-) Még korai rámondani, hogy a beágyazódástól vannak a tüneteid!

Csj, akkor mindjárt itt az inszem! Hajrá!

7435. Kata 0616 (válaszként erre: 7434. - Csj84)
2014. okt. 28. 12:08
Szia!November 3.-án kell mennem.
7434. csj84
2014. okt. 28. 12:05

JohnR, ez nagyon jó hír!Ezerrel drukkolok,hogy továbbra is minden ok legyen,és persze az is lesz:).

Kata, te mikor mész tesztre?

Ancsika,nagyon szorítok,hogy csütörtökön ti is örülhessetek!

Évanéne,nálatok mi újság?10-ig nem is kell mennetek sehová?Vagy van amit addig még kell csináltatnotok?

Én elkezdtem az újabb hónapot,ma vesezm be az utolsó Clostit,aztán Merional.Csütörtökön UH,és akkor megmondja a doki,hogy mikor lesz a következő inszem.Nagyon remélem,hogy legalább egy tüsző növekszik szépen:).

7433. Kata 0616
2014. okt. 28. 09:07
JohnR!Gratulálok!!!! :) !ancsika!Tünetekben előttem jársz!Nekem tegnap kezdődött a derékfájás,a görcsök!Puffadás már vasárnap óta van.Melleim is érzékenyek!szerintetek?
7432. JohnR
2014. okt. 27. 19:53

Sziasztok!

Megvolt a mai teszt, eddig minden a legnagyobb rendben van, 4mm-es petezsák látszik. Alig tudjuk elhinni...

Olyan sokan voltak ma megint és sajnos több könnyes arcot láttunk. Olyan borzasztó, hogy ennyi a sikertelen próbálkozás és a tudomány mai állása szerint nem tudni, hogy kinek miért sikerül és kinek miért nem. Ennél rosszabb dolgot elképzelni sem tudok.

Mindenkinek nagyon szorítunk és senki ne adja fel, nem adhatja fel!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook