PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Évanéne, jó mosolyogtam most. Szerintem nem gond, ha néha picivel kevesebb ment. Nálunk meg általában nem volt elég 11 napra, volt olyan, mikor mire kinyomtuk a fecsiből a levegőt, már nem volt benne suprefact sem :-) Akkor lehet a supre nyomta meg a cukrodat.
Pipelinea, ne félj az altatástól. Nem altattak még? Ez nem olyan mély altatás, könnyebben ébredsz belőle. Én tök "szerettem". Először pár másodpercig, kb. 2 mp olyan volt, mintha tök részeg lennél és tiszta boldog, és már alszol is. :-) Melyik héten kell megjönnie? Ma vasárnap van. Ezen, vagy a jövő héten? Ugye a jövő héten?
A betegtájékoztató azt írja, hogy a vérnyomást átmenetileg megemelheti, és cukorbetegeknél figyelni kell az inzulinra... Mondjuk a vérnyomásomat szerencsére nem emelte meg, így is emelt adag vérnyomáscsökkentőt szedek már.
Fura dolog történt: a Suprefactos üvegben 5,5 van, 0,5-et kell felszívni minden este. Matekból nem voltam erős, de ezek szerint 1 üvegcsének 11 napra kell elegendőnek lennie. Namármost: holnap lesz a 11. nap, de ahogy elnézem, még kb 1 napra való anyag marad az üvegben. Most vagy alapból több van benne (nem hinném...) vagy elbénáztam a felszívást néhány napon :-)
Pipelinea, nem tudom miért nem jött meg a mensesed. Egyébként rendszeres szokott lenni? Reméljük a norcolut meghozza. Ha nem, biztos tud megoldást még az orvos. Hátrány nem hiszem, hogy van belőle, annyi, hogy mindenképpen kell menstruálnod egyet, hogy leváljon a méhfal, és úgy épüljön újra, hogy pihe-puha ágyuk legyen a babáknak! Minden rendben lesz, ne idegeskedj. Bízz az orvosodban!
JohnR, örülök, hogy jól vagytok. Sajnálom, hogy most hánysz, de azt szokták mondani, hogy akkor tuti rendben van a baba, és az erős babák okoznak hányást, kevesebb a vetélés is hányósoknál. Bár ez téged már nem fenyeget, hiszen mindjárt itt a 12. hét!!!
Évanéne, szóval megjött! Szuper! Akkor hétfőn majd írj, hogy mikor indulsz a gonallal! Vérsüllyedésre nem emlékszem, de vércsoport nekem sem kellett. Szerintem azért, mert ez nem olyan igazi mélyaltatás, hamar fel is ébresztenek belőle. De ez csak az én véleményem. Nekem is 6 a cukrom, tőlem azt kérdezték, hogy mit ettem előző nap. De az még nem rossz. Hogy a suprefactól lenne, hááát, nem tudom. Még nem néztem a kettőt együtt. Bár nem hiszem, mert a suprefact ugye leállítja a hormonműködést, a cukrot meg a hasnyálmirigy által termelt inzulin bontja le (ha jól tudom), arra meg nem hat ez az injekció. Aztán a franc tudja.
Megoldódott ez a dilemma is :-) Tegnap délben megjelent az első rózsaszínes-barnás jelzés arra, hogy itt vannak a piros napok. Azonnal telefonáltam Tapolcára, hétfőre kaptunk is időpontot :-)
Megcsináltattam az altatáshoz is a vérvételt, EKG-t... a háziorvos se vérsüllyedést, se vércsoport meghatározást nem kért a laboros papíron, a laboros tőlem kérdezte, hogy miért. Remélem, nem kell újabb vérvétel :-) Bár lassan már egészen megszokom a tűket...
A vérvétel napján pont egy hete szúrtam már a suprefactot. Szerinted lehetséges, hogy ettől volt picit magasabb a cukrom? A felső referencia érték 5,9, nekem meg 6 lett, soha, még terheléses cukorvizsgálaton sem szűrtek ki, és gondom sem volt a cukorral...
Sziasztok!
Képzeljétek, nekünk most már nem kell mennünk Tapolcára. Múlt héten szerdán hazaengedtek a kórházból, pénteken voltunk Tapolcán a tanár úrnál, hála istennek minden rendben volt. A baba is jól van, jó sokat pihenünk. Mondjuk nem is tudok nagyon sokmindent csinálni, ugyanis a hányinger átváltott hányássá, esténként borzasztóan vagyok. Ma voltam a nőgyógyászomnál, rendben volt minden. Legközelebb már csak a 12 heten vérvételre, uh-ra megyek, addig viszont még van 3 hét. Remélem ti is minél előbb megtapasztaljátok a terhesség érzését. Bár mostanában sajnos nekünk a hátrányok kerültek előtérbe, de amikor meglátom az ultrahangon a babát, minden rosszérzés elmúlik. Úgyhogy kitartást mindenkinek!
Belián, bocs, hogy belekotyogok. Ha tanár úr azt mondta ne idd az inofolicot, biztos oka van. Nem az a magyarázkodós típus, inkább kérdezz rá újra, vagy hogy miért ne szedd, nehogy tényleg többet ártsál vele.
BPM, már 18 hetes? Hogy repül az idő!
Sziasztok..ancsika10 , ne add fel csak pozitívan))én is az Inofolicot szedtem. Nekem aug 11-én volt a beültetés és 19-én még negatív volt a tesztem, ellenben 21-én már pozitív igaz olyan halvány volt a csík mint a pók lehelet). Nálam még az ünnep is közbe szólt, így csak 25-én mentünk vizsgálatra.
Most pedig itt vagyunk a pocakomban egy 18 hetes kis manóval...szóval vannak még csodák...
Sziasztok!Ma voltunk Tapolcán tesztelni!Az esélytelenek nyugalmával indultunk itthonról reggel mivel csináltam ma is (ET+9nap) tegnap is tesztet ami negatív lett.Meg is csináltuk ott a tesztet és persze a laboros hölgyike közölte hogy sajna negatív.Nem törtem meg mivel tudtam hogy sajnos ez most megint nem sikerült.Kedvesemmel ültünk a váróba és tervezgettünk hogy miket fogunk csinálni este,Egy kis szauna borozgatás stb amit eddig azért nem mertem mert nem tudtam van e pocaklakó,Bejutunk Kedves Gőgös dokibácsinkhoz akinek vázoltuk a helyzetet.Megvizsgált majd közölte hogy 14mm a nyálkahártya és ne írjuk még le a dolgot és ne hagyjam abba a gélt meg az estrofemet és hétfő reggel teszteljek újra.Mondhatom nem kicsit ledöbbentünk hogy esetleg még van egy icipici esély hogy talán most....
Ha nem jönne össze az Inofolicot ajánlotta a jobb minőségű petesejtek eléréséhez.
De jó, hogy Neked mindig ilyen okos, megnyugtató válaszaid vannak! :-) Köszönöm!
Annyira a karácsonyi időzítésre állt rá az agyam, hogy ezt, így át sem gondoltam...
Mondjuk az más kérdés, hogy megfizettél te ezért a "tudásért" :-(
Ancsika, még azért elég korai volt a teszt. Bár tudom, sokaknak ilyenkor már pozitív. Nekem ET+10. napon volt pozitív 5 naposakkal. Sajnos nem maradt(ak) meg, de nem tudom mi volt a baj. Azért még ne add fel.
Évanéne, nem leszel elkésve hétfőn sem. A suprefact leállítja a természetes tüszőérlelést (afféle klímaxot alakít ki). Az érlelést majd a gonal indítja. Amig szúrod a suprefactot, bármikor indulhat a gonal. Szóval nem lesz későn a hétfő. :-)
Csajok!!!!!
Hnap megyek a Gőgös dokihoz magánba, és elkezdjük mi is ezt a nagy menetet.Izgulok, nagyon zöldfülű vagyok még ezekben a dolgokban, de remélem jó kezekben leszünk apával. Szeretnék már igazán egy Szofikát :) Remélem mindenkinek szuper karácsonya lesz, nyugalomban, szeretetben :)
Sziasztok!
Nekem december 8-án kezdődik az első szurizás és december vége-január elején lesz a beavatkozás. Szerintem sem fog a Karácsony bezavarni senkinek.
Izgi... :-)
De végülis nem matekozom. Ha a karácsony végett sanszos lenne, hogy valami gixer lesz a lombikkal, biztosan nem kezdte volna el a kezelést a doki.
Egyébként rendszeres volt a mensesed BrigiTTa?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..