PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!ki, hogy van? Évanéne? lassan telefonálhatsz :)
Niko? mindjárt holnap, remélem zebrás lesz a teszt :)
Leijla, én nem tudok saját tapasztalatot írni az átjárhatóságiról, de a saját nőgyógyászodtól is kérheted, biiztosan lesz aki leírja részletesen milyen is az.
Évanéne, az nagyon szép arány! Szóval van szoros méhszájhoz szondájuk? Az szuper! Majd írd meg milyen volt (bár egyszer nekem is átszívták másikba, nem értem miért nem rögtön azzal kezdték, mikor már ismertek). Attila nagyon jó fej, tök bírom! Egyébként éhgyomri az az altatás is.
Brygey, én is tesztelős vagyok, akkor hajrá minden nap, és tudod egymáshoz viszonyítani a csíkokat. :-)
Niko, én nem éreztem a beágyazódást. Nem teszteltél?
Csajok, szerintem nagyon jók vagyunk, 8-ból 7 elindult :-)))))
Brygey, ha kedden kaptad vissza, akkor az azt jelenti, hogy már eltelt 10 nap a tüszőrepesztő szuri óta, ugye? Így a teszt már nem a miatt fog pozitívat mutatni, ugyanakkor a negatív teszt még nem jelent tuti negatívat...Biztos akarsz tesztelni? :-) Én speciel biztos nem állnám meg, tesztelnék, de ettől függetlenül tudom, hogy nem ez a legésszerűbb döntés :-)
Moncsi, köszönöm, hogy szorítottál! Egyébként a férjem jobban be volt tojva, mint én, szegény alig tudott némi anyagot produkálni, de az ábra szerint a jóból tényleg elég kevés is ;-)
Anett, ahogy elindul a folyamat, olyan pörgésben lesztek, hogy észre sem veszed, és már itt tartotok! :-)
Hétfőn reggel kell újra telefonálnunk, remélem, kitartanak a picurkák :-) Attila azt kérdezte, hányat kérünk vissza, és akarunk-e fagyasztatni... Mi arra gondoltunk, kettőt ültettetnénk vissza, aq fagyasztáson vacilálunk, nem ismerek statisztikákat.
Brigitta, megkérdeztem Attilától, hogy van-e valami trükk, ha nagyon zárt a méhszáj, bevegyek-e valamit, vagy tud-e javasolni valamit... Azt mondta, van ehhez speciális szondájuk, ne izguljak. De azért én természetesen izgulok :-)
Éva!!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, minden úgy ahogy szeretnéd. Szeretnék már én is ott tartani...
7 után már Tapolcán voltunk,9 után megvolt a leszívás. Felébredtem, és az én emberem már ott is volt valami sportújsággal a kezében. Rögtön ki is küldtem a kocsiba kajáért:-))
Picit még vérezgetek,de összességében minden ok, a fájdalom nem vészesebb egy mensesnél. Holnap reggel kell telefonálnom,de ha minden ok, hétfőn beültetés. Ezzel a kábítással felcsigáztál Brigitta:-)) ugyanúgy éhgyomros mutatvány?
Szia Anett! Mi most vagyunk túl az 1. sikertelen beültetésen. Nálunk is elég rossz volt a párom eredménye, minden értékkel az alsó határt súroltuk, de annyira nem volt rossz, hogy még előtte 4 inszemet csináltak. Ezt el fogja mondani a Gőgös doki párod leletei alapján. Nem tudom, mi az a szint, ahol már csak a lombik jöhet szóba.
Fizetős lombikra nincs várakozási idő, ha megvannak a szükséges vizsgálatok, egyből tudsz menni. Támogatott lombikra most Tapolcán júliusra tudtak engem előjegyezni, most voltam kedden. Mi majd márciusban szeretnénk fizetősre menni.
Sok sikert! :)
Sziasztok csajok!
tegnap elmentem az eredményünkért, párom spermavizsgálaton volt én hormonsort csináltattam Gőgös doki kérésére. enyém jó lett, de páromé nagyon nem :( szerdán megyünk vissza Gőgöshöz. Nem tudom mi lesz.....de szerintem lombik.
Inszem szóba jöhetne még???
Ha mondjuk lombik lesz, akkor Tapolcán a fizetős résznél mennyi a várakozási idő, mire mehet valaki lombikra???
Évanéne, már valószínű lassan túl vagy a leszíváson, alszol egy jót. olyan kedvesek Tapolcán, nem hagyják nagyon, h izgulj, beszéltetnek, míg el nem alszol. legalábbis nekem eddig mindig így volt. ébredés után nekem még nem fájt, viszont mivel sok volt a tüszőm, hazafelé menet, ahogy ürült az altató, fájdalomcsillapító, én bizony minden gödröt éreztem, amibe párom belement, de a cél érdekében mindent.
borzasztóan hangzik ez a méhszáj dolog Lányok, jajj...belegondolni is rossz.a beültetésnél a kiöblítés a legrosszabb. magát a beültit én nem szoktam érezni.
15 éve volt egy méhszájseb műtétem, valószínüleg ezért nagyon zárt a méhszájam, legalábbis a doki ezt mondta az inszeminációkor. Nehezen vezette be a szondát, véreztem, fájdalmas is volt, utána is görcsöltem...
Remélem, most könnyebben megúszom.
Mondjuk az átjárhatósági vizsgálatkor is ez volt, bár tökéletesen átjárható voltam, életemben nem volt olyan fájdalmam, és egész nap véreztem.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..