Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7701. niko85 (válaszként erre: 7700. - Brygey)
2014. dec. 15. 10:35
Szia!Én már nagyon izgulok!!!!Remélem úgy lesz ahogy írtad!A derekam még mindig fájdogál csütörtök óta. Remélem azért! :) Ja, és a bumszli pattanásaim sem jelenkeztek a hátamon, az arcomon meg az aprók! :) Te hogy vagy??
7700. Brygey
2014. dec. 15. 07:39

Sziasztok!ki, hogy van? Évanéne? lassan telefonálhatsz :)

Niko? mindjárt holnap, remélem zebrás lesz a teszt :)

Leijla, én nem tudok saját tapasztalatot írni az átjárhatóságiról, de a saját nőgyógyászodtól is kérheted, biiztosan lesz aki leírja részletesen milyen is az.

7699. leijla
2014. dec. 14. 21:30
Sziasztok.az lenne a kérdésem,hogy a petevezeték újra átjárhatósága mennyi esélyt ad ahhoz,hogy végre terhes lehessek?valaki tud erről a beavatkozásról írni?csak valahogy ez a lehetőség is Felmerült bennem,mivel tudnám azt,hogy átjárhatók és anyagiakban is sokat spórolnék ezzel.bár szerintem a tüszőimre szerintem kellene majd valami gyógyszer,ja és a menzeszemre is.köszönöm.puszi mindenkinek
7698. Moncsi..
2014. dec. 13. 21:55
Lányok! Örülök,hogy ilyen jó híreket hallok felőletek,mindenkinek nagyon szurkolok!
7697. niko85 (válaszként erre: 7694. - JohnR)
2014. dec. 13. 18:46
Szia!Én múlt vasárnap éjjel arra ébredtem, hogy iszonyúan szúrkált a petefészkem, de mindkettő! Hétfőn meg volt a barnázás! Csütörtöktől meg fájdogál a derekam! Ugyhogy nem tudom mire véljem ezeket a tüneteket! Kicsit félek...! De majd kiderül!
7696. niko85 (válaszként erre: 7692. - Brygey)
2014. dec. 13. 18:43
Nem tesztelek, mert megbeszéltük párommal várunk keddig! Már nincs sok idő! Igen olvasni mindenfélét! Csak ugye mindenkinek máshogy reagál a szervezet! Szorítok én is Neked, hogy minden nap jobban erősödjön a csík!!!! :)
7695. niko85 (válaszként erre: 7691. - KHBrigitta)
2014. dec. 13. 18:40
Nem teszteltem, mert megbeszéltük párommal nem tesztelünk! De hajt a kíváncsiság! Keddig már nincs sok nap! :) Visszaszámlálás a géllel! Már csak 3 van! :)
7694. JohnR (válaszként erre: 7690. - Niko85)
2014. dec. 13. 17:40
Szia! Nekem amikor beágyazódott, volt barnás folyásom, ráadásul akkor szurkált a hasam is. Volt amikor kicsit erősebben, voltak olyan napok, amikor meg nem, de aztán újra szurkált.
7693. Brygey (válaszként erre: 7691. - KHBrigitta)
2014. dec. 13. 17:17
igen, egymáshoz viszonyítom, izgulok, de remélem minden jól alakul! :) Attilát én is nagyon bírom, ritka jófej, ráadásul kicsi a világ, nővére 2 településre lakik tőlünk :)
7692. Brygey (válaszként erre: 7690. - Niko85)
2014. dec. 13. 17:15
szia! én is annyit kaptam, de tudom, h nem az, mert teszteltem épp emiatt már egyet csütörtökön,az csont negatív volt, így akkor már nem volt a szervezetemben HCG. akkor biztosan találkozunk kedden, tesztelsz te is előtte?nekem a fiamnál sem volt semmi tünete a beágyazódásnak és most sem mondanám, de amit te írtál, nagyon is lehet az. sokszor hallani, olvasni hasonlót. mennek a drukkok!!!
2014. dec. 13. 17:07

Évanéne, az nagyon szép arány! Szóval van szoros méhszájhoz szondájuk? Az szuper! Majd írd meg milyen volt (bár egyszer nekem is átszívták másikba, nem értem miért nem rögtön azzal kezdték, mikor már ismertek). Attila nagyon jó fej, tök bírom! Egyébként éhgyomri az az altatás is.

Brygey, én is tesztelős vagyok, akkor hajrá minden nap, és tudod egymáshoz viszonyítani a csíkokat. :-)

Niko, én nem éreztem a beágyazódást. Nem teszteltél?

7690. niko85
2014. dec. 13. 16:47
Szia Brygey!Mekkora adagban kaptad az Ovitrellet?Mert én 2x250ml-t!Igaz már holnap lesz két hete, hogy megkaptam és egy hete pénteken volt a beültetés!Beányazódást lehet érezni?Mert mikor mondta a doki, hogy hétfőn várható a beágyazódás,barnás rózsaszínes volt a Crinon gél!Lehetséges???Nagyon félek, hogy negatív lesz a teszt!Mi is kedden megyünk tesztelni! :)
7689. Brygey (válaszként erre: 7688. - Évanéne)
2014. dec. 13. 16:04
de ügyesek, 8-ból 7 az nagyon szuper!!! igen, én is ilyen nem bírom ki a dolgot vagyok, így tesztelgetek, sőt már ma délután ellőttem egyet és nagyon halkan írom, h látni egy második halvány csíkot... :D 10 nap eltelt az Ovitrelle óta már... izgulok, remélem erősödni fog és akkor csodaszép karácsonyi ajándékunk lesz :)
7688. évanéne
2014. dec. 13. 10:34

Csajok, szerintem nagyon jók vagyunk, 8-ból 7 elindult :-)))))

Brygey, ha kedden kaptad vissza, akkor az azt jelenti, hogy már eltelt 10 nap a tüszőrepesztő szuri óta, ugye? Így a teszt már nem a miatt fog pozitívat mutatni, ugyanakkor a negatív teszt még nem jelent tuti negatívat...Biztos akarsz tesztelni? :-) Én speciel biztos nem állnám meg, tesztelnék, de ettől függetlenül tudom, hogy nem ez a legésszerűbb döntés :-)

Moncsi, köszönöm, hogy szorítottál! Egyébként a férjem jobban be volt tojva, mint én, szegény alig tudott némi anyagot produkálni, de az ábra szerint a jóból tényleg elég kevés is ;-)

Anett, ahogy elindul a folyamat, olyan pörgésben lesztek, hogy észre sem veszed, és már itt tartotok! :-)

Hétfőn reggel kell újra telefonálnunk, remélem, kitartanak a picurkák :-) Attila azt kérdezte, hányat kérünk vissza, és akarunk-e fagyasztatni... Mi arra gondoltunk, kettőt ültettetnénk vissza, aq fagyasztáson vacilálunk, nem ismerek statisztikákat.

Brigitta, megkérdeztem Attilától, hogy van-e valami trükk, ha nagyon zárt a méhszáj, bevegyek-e valamit, vagy tud-e javasolni valamit... Azt mondta, van ehhez speciális szondájuk, ne izguljak. De azért én természetesen izgulok :-)

7687. Brygey
2014. dec. 13. 08:10
Évanéne hogy vagy? mizujs? mit mondtak? Picurkák??? Lányok, kedden kaptam vissza két blasztocisztát, kedden kell menni hivatalos tesztelésre. szerintetek tesztelhetek már holnap? :)
7686. Moncsi.. (válaszként erre: 7680. - Évanéne)
2014. dec. 12. 21:03
Szurkolok Nektek!
7685. k_t_anett
2014. dec. 12. 20:10

Éva!!

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, minden úgy ahogy szeretnéd. Szeretnék már én is ott tartani...

7684. évanéne (válaszként erre: 7676. - Brygey)
2014. dec. 12. 16:44
Brygey,aranyos vagy,köszi:-) én hazafele még vagány voltam,elkanyarodtunk a Somló felé,mert hetek óta a Jani bá boráért ácsingózom. De az utolsó 20 km már nagyon hosszú volt,keserves. Vettem be Algopyrint Nospával,az segített.
7683. évanéne (válaszként erre: 7675. - KHBrigitta)
2014. dec. 12. 16:38

7 után már Tapolcán voltunk,9 után megvolt a leszívás. Felébredtem, és az én emberem már ott is volt valami sportújsággal a kezében. Rögtön ki is küldtem a kocsiba kajáért:-))

Picit még vérezgetek,de összességében minden ok, a fájdalom nem vészesebb egy mensesnél. Holnap reggel kell telefonálnom,de ha minden ok, hétfőn beültetés. Ezzel a kábítással felcsigáztál Brigitta:-)) ugyanúgy éhgyomros mutatvány?

7682. évanéne (válaszként erre: 7681. - Gzizus)
2014. dec. 12. 16:28
Nagyon köszönjük!:-)
7681. gzizus (válaszként erre: 7680. - Évanéne)
2014. dec. 12. 13:18
szurkolok nektek!!!!!
7680. évanéne
2014. dec. 12. 12:51
Sziasztok! Megvolt:-)tényleg nem volt vészes,nem is hányósan ébredtem. 8 petesejtet tudtak leszívni,holnap reggel kell telefonálnunk. Most zótyógünk hazafele,majd írok otthonról
7679. Belián (válaszként erre: 7678. - K_t_anett)
2014. dec. 12. 11:08

Szia Anett! Mi most vagyunk túl az 1. sikertelen beültetésen. Nálunk is elég rossz volt a párom eredménye, minden értékkel az alsó határt súroltuk, de annyira nem volt rossz, hogy még előtte 4 inszemet csináltak. Ezt el fogja mondani a Gőgös doki párod leletei alapján. Nem tudom, mi az a szint, ahol már csak a lombik jöhet szóba.

Fizetős lombikra nincs várakozási idő, ha megvannak a szükséges vizsgálatok, egyből tudsz menni. Támogatott lombikra most Tapolcán júliusra tudtak engem előjegyezni, most voltam kedden. Mi majd márciusban szeretnénk fizetősre menni.

Sok sikert! :)

7678. k_t_anett
2014. dec. 12. 09:37

Sziasztok csajok!

tegnap elmentem az eredményünkért, párom spermavizsgálaton volt én hormonsort csináltattam Gőgös doki kérésére. enyém jó lett, de páromé nagyon nem :( szerdán megyünk vissza Gőgöshöz. Nem tudom mi lesz.....de szerintem lombik.

Inszem szóba jöhetne még???

Ha mondjuk lombik lesz, akkor Tapolcán a fizetős résznél mennyi a várakozási idő, mire mehet valaki lombikra???

7677. Brygey
2014. dec. 12. 08:41
jah, akik tegnap, vagy ma voltak, remélem jönnek a hírekkel :)
7676. Brygey
2014. dec. 12. 08:41

Évanéne, már valószínű lassan túl vagy a leszíváson, alszol egy jót. olyan kedvesek Tapolcán, nem hagyják nagyon, h izgulj, beszéltetnek, míg el nem alszol. legalábbis nekem eddig mindig így volt. ébredés után nekem még nem fájt, viszont mivel sok volt a tüszőm, hazafelé menet, ahogy ürült az altató, fájdalomcsillapító, én bizony minden gödröt éreztem, amibe párom belement, de a cél érdekében mindent.

borzasztóan hangzik ez a méhszáj dolog Lányok, jajj...belegondolni is rossz.a beültetésnél a kiöblítés a legrosszabb. magát a beültit én nem szoktam érezni.

2014. dec. 12. 08:02
Ó, Évanéne, de kár, hogy csak most jövök, már biztos úton vagytok. A leszívás cuki, csak alszunk egyet, és már túl is vagyunk rajta. Viszont ha ilyen szűk a méhszájad, akkor én vagyok az embered. :-) Nekem méhnyakkonizációm volt, az én méhszájam is nagyon szoros. Annyira, hogy volt olyan beültetésem, mikor ÖTEN álltak a lábam között, még a biológus is tartott valami eszközt, a doki sík ideg volt, hát mi tagadás, én is :-( Végül csipesszel fogták meg a méhszájam és vezették be a katétert. Na, hát azt a fájdalmat senkinek sem kívánom. Nem is sikerült megtapadniuk, amin nem csodálkozom, sokkot kapott a méhem, na meg én is. Szóval azt akarom mondani, hogy onnantól kezdve kértem bódítást beültikor. Nem annyira altatnak el, mint leszíváskor, felébredtem picit a fájdalomra, de annyi. És mikor alszol, lazábbak az izmaid is, a dokinak is jobb. És még egy gyors mondat mert már munkaidő van, hogy leszíváskor volt olyan, hogy a férjem eltűnt. Kétszer is kikiabált az ápoló néni a férjemért, sehol semmi. Nagy nehezen előkotortam a telefonom, felhívom, kérdem hát te hol vagy, azt mondja kint ülök a kocsiba, miért? Na miért?!
7674. Moncsi.. (válaszként erre: 7670. - Évanéne)
2014. dec. 11. 21:21
Köszi a biztatást! :) Szurkolok neked holnap!
7673. Licus20 (válaszként erre: 7672. - Évanéne)
2014. dec. 11. 14:39
Ebben az esetben más a helyzet.Nálam nem volt hasonló esemény ami nehezítő körülmény lett volna. Nagyon szorítok,hogy ne legyen fájdalmas és minden rendben menjen!!!!!!! :)
7672. évanéne (válaszként erre: 7671. - Licus20)
2014. dec. 11. 14:20

15 éve volt egy méhszájseb műtétem, valószínüleg ezért nagyon zárt a méhszájam, legalábbis a doki ezt mondta az inszeminációkor. Nehezen vezette be a szondát, véreztem, fájdalmas is volt, utána is görcsöltem...

Remélem, most könnyebben megúszom.

Mondjuk az átjárhatósági vizsgálatkor is ez volt, bár tökéletesen átjárható voltam, életemben nem volt olyan fájdalmam, és egész nap véreztem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook