PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!Èn is csatlakozom a zebracsikos teszelökhöz...42 èvesen magas fsh,0,1 alatti amh azt mondta az első konzin Török 1% om van..mmondtam nekem az elèg...szerdán volt a leszivás pènteken kaptam vissza 3 sejtecskèm lett abbol 2 osztodott..ès 10.napra most kedden mentem tesztre...elötte itthon csináltam hètfő du halványan de ott volt a csik...kedden indulás elött megint teszteltem ès nem volt csik..de èn hittem hogy sikerült..ott meg közölte tudjátok a barnás-vörös hosszuhaju "szemüvegescmufurc" hogy ott a csik csak halvány..gondoltam persze halvány et+10.napon vagyok...többen teszteltünk mindenkit megvizsgáltak...csak a Gögös volt..milyen más mint Török doki tudtam töle kèrdezni amire azt mondta másik doki hogy humbuk ő azt mondta nehogy abba hagyjam a szedèsèt..mosolygott kedvesen.magyarázta az ultrahangot...jo volt..mèg csak annyit látott szèp a mèhnyálkahártyám 16,6mm..1 hèt mulva ujra uh...nektek is igy volt "kismamák"? 1 hèt mulva már látja a petezsákot v.zsákokat?
Ancsika! Nagy-nagy gratula! De jó,hogy sikerült! :) Vigyázz magadra és a két kis kicsi kincsre a pocakodban, boldog babavárást! :)
Szia!a Gőgös dokihoz járunk én nagyon megvagyok vele elégedve:)
Ez igen!Gratulálok!Csak vigyázz magadra! :)))
Szia!gratulálok a picikhez!Megkérdezhetem hogy kihez jártok ti?
Sziasztok!Ma voltunk Tapolcán,egy hete teszteltünk pozitívat ma az uh-on két gyönyörűséges petezsákot láttunk.kicsit sokkolt minket de nagyon boldogok vagyunk és reméljük mind a ketten szépen fejlődnek tovább:)
Sziasztok!Valaki megtudna nyugtatni egy kicsit?első lombikosok vagyunk.Kedden volt a leszívás amiből lett 16 petesejt, ebből tegnapra 12 termékeny volt, 11 pedig megtermékenyült.Most csak az osztódást várjuk.Amúgy reggel kell telefonálnom és fél 10-re meg menni kell beültetésre.Nagyon izgulok,főleg azért hogy megtapadjon/megtapadjanak .Szerintetek van valami amivel lehet segíteni a megtapadást?
Rendben jelentkezni fogok,sőt ha legközelebb együtt leszünk Tapolcán meg is szólítalak! Egy dolog fontos tudod a jelen és a jövő és pozitívan! 2015 a mi évünk lesz!!! Anyák leszünk! :)
Igen én vagyok az a szöke szemüveges aki mindig olvas! Legközelebb szólits meg nyugodtan:)
Én most pont fordítva vagyok, az elsőnél voltam nyugodt, nem volt vesztenivalóm, mert csak azért mentem, hogy egyeltalán van-e esélyem, akkor nem volt Suprefact sem, csak belevágtunk. Kiderült, hogy érdemes próbálkozni, úgyhogy én most azért vagyok izgatott, hogy ez jobban sikerül-e.
Abból a szempontból viszont tényleg nyugodt vagyok, mert tudom, hogy mi vár rám :)
Amúgy megnyugtattál, köszi :))
Nagyon szorítok neked és üzenj bármi hír van!!!
Szia! Képzeld én meg egy hónappal korábban mentem,mert ugye Török tanár úrhoz járok és november közepén mondta,hogy január végén találkozunk (márciusra van Oep-es lombik időpontunk)Aztán mikor január végén mentem mondta,hogy 1 hónappal korábban mentem elmondtam,hogy ő hívott, aztán azt mondta sebaj akkor kezdjük el,mert ciklus 20. napján voltam. :) Aztán eltolta a Suprefact a vérzésemet,most voltunk hétfőn, de a Tanár úr szabin van Csongrády doktorhoz kerültem, pénteken hozzá kell visszamenni, de úgy gondolom utána vissza tudok menni Tanár úrhoz :) és elvileg március elején lesz a beültetés
Piroska nyugodt szerintem őt nem lehet felidegesíteni vagy kizökkenteni a nyugalmából, de szerintem is Suprefacttal fogtok kezdeni,mert elvileg az az első injekció és utána jött (legalábbis nekem) a Gonal F.... a lényeg a nyugalom szerintem, Tapolcán van egy profi csapat mindig tudják,hogy mi a dolguk én most nem görcsölök,mint a múltkor hiszek és remélek,hogy minden jól alakul. A 24 nemsokára itt van...tudom én is mindig nagyon vártam,hogy mehessek és elkezdődjön a kezelés. Bocsánat,ha hosszúra sikerült csak most ez úgy kikívánkozott belőlem :)
Azt hiszem,hogy Téged láttalak már Tapolcán egy jó vastag és nagy könyvvel szoktál ülni és szőke hajad van... :) Szép napot! :) Nagyon szorítok! :)
Jól hogy tervezel, mert akkor legalább van időd felkészülni!
Én most is Török tanár úrhoz járok, nov.24-én kell mennem, remélem akkor kezdjük már! Puszi
Akkor szurkolok nagyon!
Nekem 24-án kell mennem, akkor remélem megkapom a Suprefactot. Kicsit össze vagyok zavarodva, mert szerintem nekem már el kellett volna kezdenem a procedurát, de az adminisztrációban a Piroska azt mondta megnézte a dossziémat és mivel nem kaptam Suprefactot elöbb azt kell kapnom. Szegényt kicsit fel is idegesítettem, mert 2x vissza telefonáltam, hogy biztosan (hátha rövid protokollt terveztek), mert nekem a február a finanszírozott hónapom, de azt mondta, hogy akkor is februári finanszírozású lesz, ha még csak a Suprefactot kezdem el. SZóval már izgatottan várom a 24-t.
Szia Gzizus!nem nekem még nem indult el a stimulálás. áprilisban telefonálok majd a második lombikra.majd személyesen telefonálok a Gőgös Dr.úrnak.idén hozzá szeretnék járni,nem mintha a Csongrádival lett volna valami bajom,csak a másfél-két hónap alatt kb..3szor találkoztam vele.ha általában visszahívott akkor is A Gőgös volt,ő pedig szabadságon.tudom kevés az orvos de jobb ha az orvos akihez járok képben van.pl...hol is tartok a stimuval st...hát a programnak a fele pénze már megvan.sokat túlórázunk a férjemmel,hogy mihamarabb meglegyen a pénz,amit csak a programra szánunk.olyan július-augusztusra gondoltunk a stimulálás kezdetére.remélem ez az év sikerrel zárul és velem maradnak.de viszont már nem úgy indulok neki,hogy nem tudom kb..mi mivel jár és mikor mit lehet csinálni vagy nem lehet,hanem van már Fogalmam azért 1-2 dologról.pl..milyen a leszívás,milyen a beültetés,az injekciózás.ilyenekre gondolok.hát Ennyi.bocs a sok írásért.Veled mi újság?puszi várom leveled
Szia!Én is marc.5.én megyek.Hormonsoros vérvételt most csináltatom mensi 3. és 21. napján kell levetetni a vért.Nekem a második vérvétel marc. 4.én lesz tehát nem tudom magammal vinni 5.en.De majd ott ugyis megmondjak mik kellenek.
Sziasztok. En marc 5en megyek eloszor. Az lenne a kerdesem h milyen hormonlabort lehet elotte elvegezni vagy milyen vizsgalatokat lehet amit elfogadnak ott. Koszi
Szia! Igen elindult a stimulálás hétfőtől... :) Majd pénteken kell menni ultrahangra. :) Mai naptól nem dolgozom,mert háziorvosi rendelőben dolgozom és nagyon sok a beteg nem szeretnék semmit összeszedni. Te hogy vagy? Hol tartasz most?
Licus, Lejla mizu veletek? Elindult a stimulálás?
Szia!
Hát, mintha a magamat olvasnám, nálunk is pont így volt, akkor kellett nekem is befeküdni. Jól tetted, hogy nem maradtál, ha otthon tudsz pihenni akkor még jobb is. No-spa-t meg most a 20. hétig biztos szedned kell.
Szerintem szerezzetek be ti is egy szívhang figyelőt, a 12. hét körül már használható és ha még lesznek ilyen vérezgetések, akkor legalább magadat meg tudod nyugtatni.
Nagyon jól vagyok köszi:)jelentkezik már egy két tünet de annak is minden percét élvezem:)a munkám elég húzos sokat kell menni ,szívessen elmondanám már csak tudjunk holnap többet:)
Szia!
Szeretnék a Gőgöshöz járni,majd megkeresem magánrendelésen,és megbeszélem vele.
Te hogy vagy amúgy?
Köszönöm szépen a kielégítő választ:)remélem én is ilyen jo híreket kapok csütörtökön:)mikor fogtok a saját nőgyógyàszatokhoz bejelentkezni?
Szia!
Bocsi,hogy beleszólok,csak nekünk is nagyon friss még minden.
Én a 14. napon mentem tesztelni,amikor pozitív lett.Aztán 1 hét múlva 12 mm-es nyálkahártyát látott,benne 4 mm-es felritkulással,az mára petezsák kezdeménye.És utána 1 héttel már látott 14 mm-es petezsákot, benne szikhólyagot,és a szívcsópulzáció már sejthető volt.
Aztán hétvégén ránk hozta a frászt ez a kis Bogyó,mert elkezdtem vérezni.Hívtam a Gőgöst,aki mondta, hogy szerezzek Duphastont,feküdjek,és ha úgy van, hétfőn menjünk el Tapolcára.De én annyira beparáztam,hogy bementünk a kórházba,ahol megnézett az ügyeletes nőgyógyász.Persze nem sokat látott,de azt igen,hogy ép a petezsák,és nőtt is.Be kellett volna feküdnöm,de inkább hazajöttem. 4 napja fekszem, Duphaston,Magnézium és No-spa az eddigiek mellé:).Tegnap voltunk Tapolcán,minden rendben van, már dobog a szíve,úgyhogy nagyon megnyugodtam.
Szia Marc87!Nagyon nagy gratula neked.Had kérdezzem mikor teszteltél pozitívat és mennyi időre mentél vissza?mi múlt csütörtökön teszteltünk pozit és rá egy hétre tehát holnapután csütörtökön megyünk vissza:)kiváncsi vagyok mit kellene látnunk:)
Sziasztok. Tegnap voltunk ultrahangon, 6mm a petezsák,azt mondta a doki,hogy minden olyan,mint a rajz. :) Nagyon boldogok vagyunk! Drukkolok mindenkinek, és ne feledjétek,2015 a beteljesülés éve! ;)
Szivesen,én is drukkolok Nektek!!! ☺
Szia!Én is kéthete szúrom már a Superfactot Nekem is késett a menszim öt nappal később jött meg ma voltam Tapolcán Gőgős doki mondta csütörtökön menjek vissza mert a szuri még nem érte el teljesen a hatását!Veled mi a helyzet?
Köszi szépen a választ drukkolok Nektek.
Gratulálok mindenkinek, aki pozitívat tesztelt! :)
Szia!Mi 5.-én voltunk elöször.Páromnak ott kellett adnia mintát,azt megvizsgálták.Hétfői napra kapott urológiai vizsgálatra időpontot,mert úgy tudom akkor van urológus csak.
További ajánlott fórumok: