PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
sziasztok! nektek leszívás után hány nappal lett múlt el / lett jobb a haspuffadás? Közvtelenül a leszívás után csak az alhasam fájt, de tegnapra már úgy éreztem magam mint egy felfújt lufi. A hasam térfogata csak picit lett nagyobb, de tök erőtlennek érzem magam és biztos megfulladnék, ha fel kéne másznom egy dombra.
torbole! menj pécsre a meddőségibe! nincs várólista, és profik a dokik! ne fecséreld a drága időd itt. többieknek is szól :) ott 5 naposokat is csinálnak, jobb a tápjuk :)
Simán. Én ilyen tünetekkel lettem terhes.
Sziasztok. Ma vagyok et utan 7nappal.és megszűntek a tüneteim nem puffadt a hasam nem faj a úgy a mellem. Lehet ez még sikeres?
Sziasztok. Ma volt a Fet. Mindkét babónk felébredt. Pozitivat màrcius 7re vàrunk. Addig is sok sikert minde kinek.
Szia. Sajnállak nagyon, az a telefonálás egy überstressz, nem kívánom senkinek
nekünk is az első volt, leírtam lentebb, hogy mi hogyan, nem lett belőle baba
az első lombik lutri,ahogy a többi is, de ilyenkor még nem ismeri a doki mire hogyan reagálsz, a következőnél figyelembe veszi ezeket.....csak, hogy úgy mondjuk a a tanulópénzt te fizeted meg
de várd ki a végét, lehet ez még jó is
köszi a biztatást:) igen,próbálok optimistán hozzáállni, csak ma reggel egy kicsit lesokkoltam, mivel totál nem erre számítottam..egyébként ez az első próbálkozásunk.
De azért bízz abban az egyben, mert hallottam már olyant, hogy egy került beültetésre, és baba lett belőle. Csak pozitívan!!!
Én is feltettem már nekik párszor ezt a kérdést, de választ nem tudtak rá adni. Azon a véleményen vagyok az én esetemben, hogy túl korán szívják le a petesejteket és nem érnek meg rendesen. Nekem 26-ból szokott lenni 7-8 db érett, azokat termékenyítették meg, és hát a 3 napos beültetésig örültünk, ha maradt 3. Nektek nem mondták, hogy hány érett volt a 10-ből? Igazából azért jó, hogy megvárjátok a hétfőt, mert ha nem bírja ki az 5. napot, akkor nem lesz beültetés, megmarad az OEP-es lehetőség, és nem izgulsz feleslegesen 2 hétig. Sajnos nekünk a beültetés is mindig úgy jött ki, hogy nem tudtunk 5 naposig menni. Neked ez az első lenne?
nem, ők teljesen ránk bízzák a döntést,azaz nem is javasolnak semmit. a párommal végül úgy döntöttünk,hogy megvárjuk a hétfőt illetve szombat reggel újra telefonálunk. Egyébként a Török dokihoz járok, de a leszívást szerdán Csongrády végezte. A legrosszabb, hogy lett volna egy halom kérdésem, hogy mi okozta ezt, hogy ilyen kis létszámban termékenyültek meg a petéim, de sajnos nem volt/ nincs kinek feltenni.:(
Nagyon sajnálom! És azt az 1-et elviszik 5 naposig??? Megkérdezhetem, melyik dokihoz jársz? Sajnos nálunk is mindig ilyen probléma volt...
az előbb telefonáltam Tapolcára: a 10db petesejtemből mindössze 1 db termékenyült meg:( Mélységesen le vagyok sújtva:(( Szombaton még érdeklődhetek reggel, hogy megvan-e még az 1 db, ha nem lesz meg, akkor nem tudom, hogyan tovább:(
sajnálom Torbole!:(Kitartás holnapra és fel a fejjel!!
Nincs fagyibaba,de ha lett is volna nem fagyasztottuk volna le mivel 40év felett semmi esély a felébredésre.Erre direkt rákérdeztünk az Attilátol.Tavaly,volt 4 lefagyasztva de egysem ébredt fel.Csak akkor nem kérdeztük meg,ök meg ezt nem mondják el maguktol.Azt hallottam 8 honapos a várakozási idö,ugyhogy mire sorra kerülnék böven elmulok 44 éves.Szoval fizetös elöbb lenne,dehát semmi garancia arra sem.Szomorú dolgok ezek...
azt mondják még ilyenkor sincs veszve minden mert van akinek terhesen is van vérzése, de te érzed, te tudod, hogy a szervezeted hogyan reagál. Mindenképp menjél.
Van fagyibaba? feliratkoztál következőre?
már a fagyi is fizetős, vagy ott is ki kell várni az időpontod. De ezeket is elmondják holnap
Szia! Sajnálom, én is így voltam vele, h a a teszt előtti napon már véreztem..nekem sem volt kedvem a másnap lemenni Tapolcára és végig csinálni a procedúrát, de muszáj volt..egyrészt jobb ha megnéz a doki is, mert hátha mégis...meg meg tudjátok beszélni, hogy hogyan tovább..nekem sem sikerült a második lombik, most indulok a fagyibabákért, remélem, h ébrednek. Minden jót neked és ne add fel!!
Sziasztok!Holnap mennénk tesztelni..de ma reggelre enyhe vérzés van,a teszt amit itthon végeztem is negativ lett,ugyhogy nem is kérdés hogy nem jött össze.Ez volt a 2,-ik lombik.Fogalmam sincs,hogy most holnap menjek-e Tapolcára,hiszen gondolom ilyenkor nincs vizsgálat.Szerintetek?Gondolom a crinont se kell már mátol használni..
Akkor úgy látszik a Rossmanos egész jó.Köszi,h válaszoltatok.
Szia Kata,hát ez nem semmi.Ugyazon a napon,először negatív,utána meg pozitív...
köszi szépen a megnyugtató szavakat:-)
Szia bagica81!
Ami szerintem nagyon fontos, hogy próbálj meg nem félni nagyon! Az altatással minden rendben lesz, miután felkelsz valószínűleg fájni, görcsölni fog a hasad. Én délután vettem is be fájdalomcsillapítót, és aznap csak feküdtem, aludtam, még a kaját is ágyba kaptam! :-)
Ha mindenkivel vègeztek és mindenki felkelt, akkor a párod bemehet hozzád. Nálunk ez 11 körül volt, és a férjem hozott szendvicseket, meg italokat, amik nagyon jól estek! Eléggé kiéheztem addigra!
A túlstimun egyenlőre még ne aggódj, ráérsz akkor mikor esetleg már baj van!
Szorítok nagyon! Minden rendben lesz! :-)
Köszi Csajok! igyekszem már nyugis maradni, aztán holnap meg sok folyadékot és fehérjét magamhoz venni. Torbole! Neked mielőbbi pozitív tesztet kívánok:)
Az altatàs és az ottlét nem gáz, de utána otthon este nagyon fájt a hasam.A sok vìz ivása tényleg sokat segìtett és vettem be no-spat is, pár nap mùlva jobb lett.ne izgulj, bìrni fogod !!!!
Szia!A 18 az szép állomány,jol tudtak stimulálni.De nem biztos hogy mindben van petesejt.A leszivástol nem kell tartanod,hiszen végig aludni fogsz,és a szobában ébredsz.Utána biztos lesznek szurkálások a petefészkek környékén,de ez normális,hiszen ki tudja hányszor szurják meg a petefészkeidet,hogy le tudják szivni a petesejteket.Igyál sok vizet,egyél sok fehérjét!És sok pihenés!Ne parázz,minden rendben lesz!
sziasztok! Jön valaki holnap leszívásra? Aki már túl van rajta, tud valami hasznos gyakorlati tanáccsal szolgálni vagy csak pár megnyugtató szóval, mert ami azt illeti eléggé parázok:( Legalább 18 tüszőm van, szóval eléggé tartok a hiperstimutól is..előre is köszi Mindenkinek, aki a veszi a fáradságot és válaszol.
Nekem a Rossmanos sajátmárkás teszt erősebben mutatta ugyanazon a napon, amikor a Pri-ben is csinálták. Megkaptam az intézetben is a tesztet, hogy eltehetem emlékbe, de mire hazaértem csak a kontrollcsík látszódott, a Rossmanosat a mai napig őrzöm és látszódik a két csík!
Szia!Én Tapolcán a gyógyszertárban vettem 10 es érzékenységűt,amilyet a priben is használnak.Negatív lett.A DM ben vettem 400 ft ért 2 darabosat X epil-t,és az meg kimutatta ugyanazon a napon!
10-es kellenne,az kisebb HCG szintet is kimutat.De nem tudom,hol lehet olyat kapni.
Ez is x-epil volt.semmi nincs ráirva.nem tudtam hogy nem mindegy milyet veszek.
További ajánlott fórumok: