PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nagyon örülök Nektek (persze csak halkan)! :-) :-)
Én minden uh után tapsikoltam, nekem is mondta a Tanár úr, hogy csak halkan örülünk... Én meg mondtam, hogy nekem az nem megy... :-)
Akkor felkacagott!
Nekem csak az utolsó uh után (10.hét) jutott eszembe, hogy le kellene iratkozni a tb-s várólistáról, akkor a Piroska mosolyogva mondta, hogy ők ezt automatikusan megteszik!
Tőlem egyszer sem kérdezte meg a táppénz igényemet. A leszìvás napjától 10 napig voltam csak táppénzen, azóta is dolgozok! A terhességi teszt előtt is dolgoztam már, azt mondta a doki, hogy nincs jelentősége fekszel, vagy kíméletesen éldegélsz...
Én úgy tudom a Csongrády és a Török doktor is benne van a programban.
Az életkor határt nem tudom, de tőlem a Tanár úr kérdezte az elején, hogy a stimmulálás kezdésekor ugye nem töltöm még be a 33 évet (1,5 hónapon múlott)?! Ebből én csak következtetek, hogy 33 év a maximum.
Ha jól emlékszem még az Amh értékről magyaráztak egy másik lánynak, hogy 1,4-2,2 között kell lennie! De ezt csak fél füllel hallottam, szóval ez semmit nem jelent!
Ezenkívül szerintem más klinikai vizsgálat is van az intézményben, mert egyszer hívtam őket, és a Piroska kérdezte, hogy melyik vizsgálatban veszek részt!?
Nekem az összes papír, eredmény megszerzése után személyesen kérdezte a doki, hogy melyikre akarok menni:
Várok a tb-sre, fizetősre, vagy van ez a vizsgálat, de ennek vannak feltételei...
csdorika25 hát akkor neked is nagy gratula!! :)
Ennyi pozitív végkifejlettel nagyon bizakodó vagyok. :)
Sziasztok! Én sem tudom, mi alapján válogatnak, Csongrády nekünk 3 dolgot emelt ki, mikor a férjem rákérdezett (életkor, jól stimulálhatóság, és ne legyen még gyerek). Én kedden voltam tesztelni, pozitív lett, de ahogy Tanár Úr mondta, még csak csendben örülünk. Nekünk is első lombik volt.
Vass Andi mindent elmond, igazából előnye van rengeteg a dolognak.
Nike80, lenne két kérdésem. Várólistáról hányadik héten iratkoztatok le? Gondolom csak akkor érdemes, ha már nagyon biztos. Illetve a doktor úr meddig javasolta a táppénzt? Mert én már mentem volna dolgozni, de azt mondta ír még táppénz javaslatot.
Sziasztok!Mi tegnap voltunk Tapolcán. Mi is megkaptuk ezt a klinikai vizsgálatos lombik esélyt. Én sem tudom tényleg mi alapján volt a szűrés, kiknek ajánlják fel. Annyit tudok ami bele van írva a paksamétába, hogy 120 embert toboroznak.Nike80 neked gratulálok! :)
Remélem minekünk is sikerül végre. Nem is baj ha csak egyet tesznek vissza, nekünk mondjuk a Török azt mondta, hogy ha nem ilyen lombikkal csinálná, akkor is 1-et ültetne vissza,merthogy jók az eredményeim.
Csajok és az inofem-ről hallottatok? ugyanazt tartalmazza, mint az inofolic csak míg az inofolic 12-13ezer környékén mozog, ez 7 ezerért már meg lehet kapni.Mától kezdem egyébként suprefacttal újra. Remélem ezúttal már tényleg eljutok a beültetésig.Mindenkinek további kitartást!!!
Pontosan nem tudom a feltételeket, néhányat beszéltünk csak át (műtétek, előzetes hormon kezelések), a többit az orvos nézte (hormonértékek, életkor).
Azt tudom, hogy elég hosszú a lista, aminek meg kellett felelni, a fele már ki volt töltve az orvos részéről mikor mentem (olyan dolgok, amit előzetesen ők vizsgáltak)
Ez volt az első lombik kezelésem!
Mivel nekem petevezetékeim hiányoznak, nem volt inszem sem előtte!
Szia!
Én nem kísérletnek hívnám, hanem klinikai kutatás/vizsgálat!
Nálunk is az volt és sikeres lett, már a 12.hétben vagyunk! :-)
Vass Andi asszisztens minden információt elmond, mielőtt belevágtok!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..